Чудова новина з факультету конструювання та дизайну

30 травня 2024 року
  Чудова новина з факультету конструювання та дизайну: матеріально-технічна база кафедри технології конструкційних матеріалів та матеріалознавства лабораторії механічної обробки нещодавно поповнилася багатофункціональним 3-D фрезерним верстатом.

  Придбаний коштом наших партнерів, він дозволить проводити сучасну підготовку майбутніх інженерів-конструкторів для умов автоматизованих технологій обробки конструкційних матеріалів із використанням числового програмного керування, – із задоволенням коментує завідумач кафедри Костянтин Лопатько.
  Вестати подібного класу відносяться до високотехнологічного обладнання, на яких виготовляються деталі будь якої складності. Це ще не майбутнє, але вже сьогодення сучасної машинобудівної та металообробної галузі. Єдине, чого б хотілося, – щоб таких станків ЧПК було побільше…

 У межах дисципліни «Теорія різання, верстати, інструмент» студенти зможуть вивчати елементи конструкції верстата, методи контролю та забезпечення точності обробки, додає завідувач лабораторії Олександр Кармаченко.
  Вони також зможуть опанувати методи проєктування технологічного процесу та спеціалізованого програмного забезпечення, вивчати принципи написання програм для верстатів з ЧПК, базових G-кодів, що застосовуються при токарній і фрезерній обробці.
  Прекрасний подарунок !..

Єлізавета Махонюк 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook