«Природна кормова база»
Normal
0
21
false
false
false
UK
X-NONE
X-NONE
Керівник гуртка: доцент Кривенок М.Я.
Мета роботи гуртка: вивчення питань живлення та використання поживних речовин у тварин різних видів залежно від віку, фізіологічного стану та продуктивності відповідно до сучасних знань з живлення та способів годівлі тварин. У роботі гуртка задіяні в середньому до 10 студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів, спеціальності водні біоресурси та аквакультура.
План-графік роботи наукового гуртка
«Природна кормова база»
на 2016 – 2017 рр.
№ п/п |
Тема засідання |
Дата проведення |
1. |
Класифікація, характеристика поживності та специфічні властивості кормів |
08.09.2016 р. |
2. |
Азот кормів і добавок та його використання. |
12.10.2016 р. |
3. |
Протеїнова, жирова, вуглеводна, мінеральна та вітамінна поживність кормів |
16.11.2016 р. |
4. |
Застосування годівлі для профілактики захворювань і лікування риб |
14.12.2016 р. |
5. |
Вчення про годівлю сільськогосподарських тварин як розділ зоотехнічної науки та роль годівлі тварин у вирішенні наукових і практичних проблем виробництва продуктів харчування |
15.02.2017 р. |
6. |
Оцінка якості та поживності кормів рослинного походження. |
15.03.2017 р. |
7. |
Дослідження розвитку природної кормової бази для коропа у ставах ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» |
19.04.2017 р. |
Normal
0
21
false
false
false
UK
X-NONE
X-NONE