Студентські чоловіча та жіноча збірні НУБіП України з волейболу потрапили до фінальної частини ХІХ літньої Універсіади України

13 травня 2024 року
  Завершилися зональні змагання ХІХ літньої Універсіади України з волейболу серед чоловічих і жіночих команд.

  Наші хлопці під керівництвом старшого викладача кафедри фізичного виховання Миколи Вишневського потрапили до зони Г разом з Національним університетом «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка, Національним університетом фізичного виховання і спорту України, Національним технічним університетом України «КПІ імені Ігоря Сікорського». Ігри проходили у навчальному корпусі № 9 нашого університету.
  Протягом трьох днів з 09 по 11 травня команди грали за коловою системою, щоб визначити дві найкращі, що вийдуть до фінальної частини змагань з волейболу ХІХ літньої Універсіади України. Кожна з ігор між студентськими командами протягом цих днів була неймовірно цікавою і емоційно насиченою. За результатами проведених командних зустрічей місця в зональних змаганнях серед чоловіків розподілились наступним чином:
  1. Національний університет «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка.
  2. Національний університет біоресурсів і природокористування України.
  3. Національний університет фізичного виховання і спорту України.
  4. Національний технічний університет України «КПІ імені Ігоря Сікорського».
  Одночасно з хлопцями жіноча збірна НУБіП України з волейболу під керівництвом асистента кафедри фізичного виховання Андрія Стороженка взяла участь у зональних змаганнях у місті Чернівці. До нашої групи В потрапили команди Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, збірнаТернопільської областіі збірнаВінницької області.
 
  Наші дівчата посіли друге місце в групі і потрапили до фінальної частини змагань ХІХ літньої Універсіади України. А місця в групі розподілилися таким чином:
  1. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.
  2. Національний університет біоресурсів і природокористування України.
  3. Збірна Тернопільської області.
  4. Збірна Вінницької області.
  Отже, обидві збірні НУБіП України з волейболу чоловіча і жіноча позмагаються у вісімках найсильніших студентських командах України.
 
Микола КОСТЕНКО,

завідувач кафедри фізичного виховання 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook