Автомобільний транспорт - вибір майбутнього

3 травня 2024 року
НУБіП України

Вибір професії - це чи не найважливіший крок у житті кожної людини. У цьому учням шкіл, гімназій та ліцеїв допомагають викладачі закладів вищої освіти. Цього разу до школярів випускних класів гімназії №179 міста Києва завітали викладачі кафедри тракторів і автомобілів.

2 травня 2024 року науково-педагогічні працівники кафедри - доцент Олександр ЛАВРІНЕНКО та асистент Наталія КУЛІБАБА, провели зустріч з учнями 11-А та 11-Б класу гімназії №179 міста Києва.

Учні познайомилися з інформацією про НУБіП України, дізналися про спеціальності, за якими здійснюється підготовка на механіко- технологічному факультеті та умови вступу.

Також майбутнім абітурієнтам розповіли про співпрацю факультету з провідними українськими та міжнародними компаніями та про можливість стажування в цих компаніях.

Учні отримали інформаційні буклети про факультет. Особливу увагу було приділено висвітленню інформації про нову для нашого факультету спеціальність 274 «Автомобільний транспорт» освітнього рівня «Бакалавр».

Кафедра висловлює велику подяку адміністрації гімназії №179: директорці Ірині ЧЕРНІЛЕВСЬКІЙ та заступниці директора Аллі КРАВЧУК.

Асистент кафедри
тракторів і автомобілів
Наталія Кулібаба

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook