Триває тиждень ЦК "Спеціальних електротехнічних дисциплін"

24 березня 2015 року

         Сьогодні 24.03.2015р. викладачем циклової комісії «Спеціальних електротехнічних дисциплін» Семеновим О.О. проведено зустріч студентів ІІІ-ІV курсів спеціальності 5.100.101.02 «Монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в АПК» з працівниками енергетичної сфери. Були присутні інженер – диспетчер Скальський Юрій Володимирович та енергетик «2-го ремонтного заводу засобів зв’язку» Цимбал Микола Володимирович. В ході бесіди акцентовано увагу, що для успішної кар’єри в енергетичній галузі країни має велике значення креативне мислення спеціаліста, а також  знання і бажання працювати. Цілеспрямованість та кваліфікація – це основні фактори, які допомагають спеціалісту досягти кар’єрних висот, а вони саме закладаються під час навчання.

          Викладачами циклової комісії «Спеціальних електротехнічних дисциплін» проведено виставку навчально – методичної літератури, на якій представлено напрацювання викладачів.
          Також проведено конкурс стінгазет на тему «Україна – єдина країна», у якому прийняли участь студенти І-ІV курсів «Бережанського агротехнічного коледжу». Студенти проявили неабияку майстерність та креативність. Переможцями визнано групу К-21М.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook