Всеукраїнський екологічний форум «Екологічна освіта для сталого розвитку: проблеми, пошуки, інновації»

7 березня 2015 року

4-5 березня 2015 року в Національному еколого-натуралістичному центрі учнівської молоді за сприяння Національної екологічної Ради України був проведений Всеукраїнський екологічний форум «Екологічна освіта для сталого розвитку: проблеми, пошуки, інновації».

У форумі взяли участь понад 120 педагогічних працівників загальноосвітньої, позашкільної та науково-педагогічних працівників вищої освіти, науковці, фахівці у галузі екології та охорони навколишнього природного середовища, представники громадських екологічних та природоохоронних організацій з усіх областей України. Від Національного університету біоресурсів і природокористування України для участі в пленарному засіданні було запрошено к. пед. н., доцента кафедри екології агросфери та екологічного контролю, заступника декана факультету захисту рослин, біотехнологій та екології Рибалко Юлію Володимирівну, яка познайомила всіх присутніх з перевагами та перспективами підготовки екологів в університетах аграрного спрямування, змістом підготовки майбутніх фахівців природоохоронної галузі та реалізацією принципів Болонського процесу в інтересах сталого розвитку.

Метою даного заходу – формування бачення подальшого розвитку екологічної освіти в освіту сталого розвитку, підвищення рівня відповідальності та зацікавленості у міжгалузевому співробітництві, розроблення рекомендацій для комплексного розв'язання муніципальних і регіональних проблем у сфері екологічної освіти і виховання, сприяння співпраці навчальних, наукових, громадських організацій, органів державної влади, місцевого самоврядування,  налагодження та зміцнення міжнародного співробітництва у збереженні довкілля, впровадження засад збалансованого розвитку в Україні.

     

 Адміністрація факультету ЗРБтаЕ

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook