Перший звіт коледжу за 2014 рік та основні завдання на 2015 рік.

26 лютого 2015 року

     26 лютого 2015 року у Відокремленому підрозділі Національного університету біоресурсів і природокористування України «Бережанський агротехнічний коледж» відбулися збори трудового колективу та засідання педагогічної ради, на яких заслухано Звіт про діяльність колективу коледжу за 2014 рік та основні завдання на 2015 рік. Доповідь про результати роботи колективу за 2014 рік увазі слухачів запропонувала в.о. директора коледжу кандидат філологічних наук, доцент Пилипишин Світлана Ігорівна. 

 

      Серед гостей - представники з Національного університету біоресурсів і природокористування України Кваша Сергій Миколайович, проректор з навчальної і виховної роботи та Лікар Ярослав Олексійович, заступник начальника навчального відділу з питань діяльності вищих навчальних закладів І – ІІІ рівнів акредитації. Щедрим короваєм зустріли дорогих гостей на гостинній Бережанщині. 

 

       Звіт в.о. директора Пилипишин С.І. про діяльність ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» у 2014 році та завдання колективу на 2015 рік продемонстрував значну роботу, виконану керівництвом, співробітниками та студентами коледжу протягом 2014 року в різних сферах, та визначив основні заходи та завдання з розвитку навчального закладу у 2015 році. 

  

      В обговоренні взяли участь : заступник директора з навчальної та організаційної роботи Калатало Олег Васильович, заступник директора з культурно-виховної роботи та студентських справ Процик Галина Василівна, директор ВП НУБіП України «БАТІ», доктор технічних наук, професор, заслужений машинобудівник України, дійсний член Української академії економічної кібернетики і Української академії тріботехніки Павліський Василь Михайлович, заступник директора з навчальної і наукової роботи, кандидат технічних наук Русиняк Михайло Омелянович

 

       У виступах доповідачів дана висока оцінка діяльності педагогічних працівників у забезпеченні підготовки фахівців, висловлене побажання продовжувати ефективну і продуктивну працю у 2015 році, розглянуто конкретні завдання педколективу на 2015 рік за різними напрямками діяльності. Прийнято відповідне рішення зборів. 

 

      Під час обговорення звіту в.о. директора Пилипишин С.І. у своєму виступі проректор з навчальної і виховної роботи Кваша С.М. високо оцінив діяльність коледжу у 2014 році, коротко зупинився на стратегії розвитку базового університету, зокрема визначив його статус як університету європейського типу, який, проте, шанує національні українські традиції. 

 

    Лікар Ярослав Олексійович визначив важливість якості навчальної та виховної роботи.

    Насамкінець гості побажали адміністрації навчального закладу, викладацькому та студентському колективам подальшого розвитку та упевненого руху в майбутнє, добра та злагоди. 

Доповідь в.о. директора ВП НУБіП України "Бережанський агротехнічний коледж"

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook