Роковини загибелі Героїв Небесної Сотні

20 лютого 2015 року

     20 лютого в коледжі в роковини загибелі Героїв Небесної Сотні викладачі і студенти, представники влади та мешканці міста в скорботі та  молитві згадали Устима Голоднюка бійця 38 сотні Самооборони Майдану, Герой Небесної Сотні, Герой України. Але злочинна влада забрала його життя за те, що просто хотів нової європейської держави.та героїв, котрі загинули на майдані.

<?xml:namespace prefix = o />

    Рік тому у Києві на Майдані жорстоко, цинічно розпочалась розправа і вбивство над українцями, які виступили проти антиукраїнсько-бандитського режиму Януковича. Вони виступили лише за одне єдине благо – природне, суверенне, Богом дане право бути вільною людиною на своїй рідній зелі, за те, щоб внутрішнє право на свободу було поєднане з не меншим правом гідності. Вони мали своє майбутнє, але віддали своє життя заради нас, заради майбутнього України.

     Біля меморіальної дошки на честь Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка священнослужителі різних релігійних конфесій відслужили літію за упокій  його душі та за упокій душ Героїв Небесної Сотні після закінчення якої всі присутні колоною з національною символікою пішли в центр міста до пам’ятника Т.Шевченка де відбувся молебень за мир в Україні. 

 

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook