Студенти Ірпінського економічного коледжу посіли третє місце у військово-спортивних змаганнях «Київська Січ-2015»

14 лютого 2015 року

     5 лютого студенти відокремленого підрозділу університету «Ірпінський економічний коледж», які є членами первинного осередку «Молода Січ», під керівництвом викладача Навоя К.В. взяли участь у військово-спортивних змаганнях з вогневої підготовки серед навчальних закладів м. Києва та Київської області «Київська Січ-2015». 


 

     Організували ці змагання Рада Українського козацтва, Центр військово-патріотичного та спортивного виховання молоді «Десантник» м.Києва і Товариство сприяння обороні України
     Змагання пройшли у два етапи. На першому – теоретичному – відбулося тестування з вогневої підготовки. Другий – практичний – передбачав спорядження навчальними патронами магазину та збирання-розбирання автомата АКМ на швидкість і послідовність, а також стрільбу з пневматичної зброї. 

    У підсумку команда коледжу здобула почесне третє місце. А її учасники – Іван Ситниченко, Михайло Юрченко, Андрій Савченко, Максим Степанчук, Ілля Шеремета, Даниїл Скрипленко, Ілля Забажан, Валентин Підгорнийнагороджені пам’ятними медалями і дипломами Товариства сприяння обороні України.


Сергій Михайлов,
директор коледжу

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook