У Немішаївському фаховому коледжі пройшла атестація педагогічних працівників

22 березня 2023 року
20 березня 2023 року проведено атестацію педагогічних працівників Немішаївського фахового коледжу відповідно до Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки.
  Проведення атестації стало можливим у заплановані терміни, за що щира вдячність нашим ЗСУ!
 Атестація викладачів колледжу – це процес оцінки професійної кваліфікації педагогічного працівника, який виконує свої обов'язки в закладі освіти. Це визначення рівня професійної компетентності викладача, його готовності до виконання професійних завдань та удосконалення викладацької діяльності, особливо в теперішніх умовах воєнного стану.
 
 
  Атестацію в 2023 році проходили 24 педагогічні працівники. Адміністрація коледжу клопочеться перед Департаментом освіти і науки Київської ОДА:
  • про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії», педагогічному званню «старший викладач» та присвоєння педагогічного звання «викладач-методист» – 1 особа;
  • про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та присвоєнню педагогічного звання «викладач-методист» – 4 особи;
  • про відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» та педагогічному званню «викладач-методист» – 6 осіб;
  • про присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст вищої категорії» – 4 особи;
  • відповідність раніше присвоєній кваліфікаційній категорії «спеціаліст вищої категорії» – 2 особи;
  • присвоєння кваліфікаційної категорії «спеціаліст 1 категорії» – 4 особи;
  • відповідність раніше присвоєному 12 тарифному розряду – 1 особа.

  Відповідно до затвердженого графіка роботи атестаційна комісія впродовж навчального року вивчала педагогічну діяльність викладачів, які атестуються у 2023 році. Голови циклових комісій та члени атестаційної комісії відвідували показові заняття викладачів, перевірили стан навчально-методичного забезпечення дисциплін, ознайомилися з інформацією про участь викладачів у роботі методичних об’єднань, науково-практичних конференцій, фахових конкурсів та з методичними напрацюваннями за міжатестаційний період.

  Необхідною умовою проходження атестації є підвищення кваліфікації педагогічними працівниками у порядку, визначеному законодавством. Всі педагоги, що атестувалися, своєчасно та в повному обсязі пройшли підвищення кваліфікації.

 
  На засіданні атестаційної комісії викладачі презентували результати своєї педагогічної діяльності за міжатестаційний період та дали відповіді на запитання членів атестаційної комісії. Пріоритетними були запитання про організацію дистанційного навчання в умовах воєнного стану, профорієнтаційної роботи, участі студентів у науково-практичних конференціях під керівництвом викладачів, співпрацю з науково-педагогічними працівника НУБіП України та ін.
  Сподіваємося, що Департамент освіти і науки Київської ОДА задовольнить наші клопотання і всі педагогічні працівники успішно пройдуть атестацію, щоб продовжити працювати на благо України, передаючи свої знання і вміння майбутнім фахівцям.
 
 
Олена Кищук,

практичний психолог 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook