Зустріч деканату агробіологічного факультету зі старостами академічних груп щодо організованого початку нового навчального семестру

3 лютого 2023 року
   Разом ми сила, чи не так?! Разом - це стало девізом для кожного українця сьогодення у всіх сферах життя, зокрема і в навчанні також.
   З 6 лютого в Національному університеті біоресурсів і природокористування України розпочнеться 2-й семестр 2022-2023 навчального року. Так як навчання розпочнеться в дистанційному режимі важливими завданнями є організація та координація кожного студента.
   З цією метою на агробіологічному факультеті була проведена онлайн зустріч деканату з старостами академічних груп.

   В першу чергу обговорювалися питання щодо основного розкладу та розкладу викладання вибіркових дисциплін (офіційний розклад занять знаходиться за посиланням https://nubip.edu.ua/node/23920). 

   Старости академічних груп цікавилися щодо можливих змін в розкладі найближчим часом, а також уточнювали щодо зворотного зв’язку з викладачами в перші тижні навчання.
   Вкотре було обговорено план дій у випадку відключення світла та повітряної тривоги. Дуже важливо, що б студенти мали можливість повноцінно відвідувати заняття та отримувати знання на належному рівні.
   Окрема дискусія відбулася щодо практики у весняному навчальному семестрі. Студенти приємно схвильовані щодо очного формату проведення навчальної практики.
Ірина Шпакович, 
асистент кафедри генетики, селекції і 
насінництва ім. проф. М. О. Зеленського
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook