ОСВІТНІЙ ФРОНТ. НЕПРОГОВОРЕНЕ практична онлайн конференція для освітян

31 січня 2023 року

 

1Протягом двох днів, 27 та 28 січня 2023 року, у форматі онлайн проводилась пресконференція та публічна дискусія за участю освітян, експертів, представників профільних державних органів, а також презентація результатів дослідження «Освітній фронт. Вплив війни на освітян». Участь в даному заході взяли і викладачі циклової комісії спеціальних економічних дисциплін, а саме: РУДНИК Валентина, ПАЛІНСЬКА Ірина, ДУДКА Уляна, АНДРУСЯК Олег, БУРДАШ Уляна, ТЕРНОВА Ірина та ПРОЦИК Ольга.

Захід було організовано освітньою фундацією GoGlobal (ГО «Го Глобал») у межах проєкту «Термінова підтримка ЄС для громадянського суспільства», що впроваджується «ІСАР Єднання» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Захід складався з двох частин: презентації результатів дослідження «Освітній фронт. Вплив війни на освітян» та практичної конференції, що включала панельні дискусії, практичні лекції та воркшопи. Їх тематика була надзвичайно широкою і можна було кожному обрати тему, яка більше його зацікавила.

234

Панельні дискусії «Освітній фронт. Непроговорене» та «Внутрішньо та зовнішньо переміщені учні: як адаптувати, як повернути»   відбувалась за участі вчителів, представників ВРУ, МОНУ, психологів, громадських організацій та лідерів освіти.

Під час заходу психологиня та арттерапевтка Вікторія НАЗАРЕВИЧ провела практичне заняття на тему «Кольоротерапія. Лікуємо себе самі», а психологиня Катерина ГОЛЬЦБЕРГ - «Вигорання».

Також відбулись практичні воркшопи та дискусії на теми:

  • як мотивувати учнів навчатися в умовах воєнного часу;
  • як знайти та відновити власний ресурс?
  • інтегрування розвитку стресостійкості/резильєнтності в уроки.
  • соціально-емоційне навчання: що це і чому це важливо саме зараз.
  • перша психологічна - must know для вчителя сьогодні.
  • гострі ситуації на уроці. Онлайн, офлайн, що робити, якщо...
Уляна БУРДАШ,
викладачка циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook