Новорічна вікторина від студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції для дітей співробітників клубу «Тризубчик»

26 грудня 2022 року

       За вікном падає сніг, покриваючи своїм сяйвом всю землю, а це значить, що новорічні свята дуже близько. Саме тому студентська рада та найактивніші студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК вирішили зробити для дітей клубу «Тризубчик» святковий захід: а саме новорічну вікторину та звичайно ж чай із смаколиками.

 

 «Тризубчик» – це молоде об’єднання, яке виховує справжніх патріотів та інтелектуально розвинутих дітей. Вони грають в шахи та шашки, вивчають державні символи країни та гарно проводять час разом.

     Знаючи, що дітям подобаються стратегічні ігри ми вирішили після новорічної вікторини пограти з ними в шахи, паралельно наливши чай та розрізавши торт. Така родинна та святкова атмосфера супроводжувалася дружніми розмовами про новорічні свята, діти розповіли нам про те, які подарунки хочуть отримати, наприклад Влад Сендонін хоче, щоб в нашу країну приїздили  люди з усього світу, Богдан Здоровець бажає, щоб наша країна була сильною та незламною, а Василинка Галич бажає скорішого закінчення  війни.

"Вражає, що діти у такому дитячому віці мають такі дорослі бажання і цим, як на мою думку, ми зобов’язані головному отаману клубу Миколі Петровичу Литвину, провідному фахівцю відділу виховної роботи та студентських справ ННЦ виховної роботи та соціального розвитку. Ця зустріч залишила у кожного з організаторів свій емоційний відбиток, найбільше за все ми хочемо, щоб наші діти знов повернулись у той час, коли можна було бажати велосипед, або новий телефон. Сподіваємось, що наша наступна зустріч буде у мирний час. Найкраща нагорода для нас те, що дітям дуже сподобалось проводити разом час, тому на наступний захід ми готуємо не менш цікавий план, говорить Микита Ніколаєнко, відповідальний за соціальний напрямок студентської ради гуртожитку".

ВІТАЄМО З НАСТУПАЮЧИМИ РІЗДВЯНИМИ ТА НОВОРІЧНИМИ СВЯТАМИ. БАЖАЄМО МИРУ ТА ПЕРЕМОГИ УСІЙ УНІВЕРСИТЕТСЬКІЙ РОДИНІ ТА УКРАЇНІ!

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА! ХВАЛА СЛАВЕТНОМУ НУБІП УКРАЇНИ!

 

Марія Лісневська,

студентка 1 курсу факультету харчових

технологій та управління якістю продукції АПК

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook