Алгоритм дій під час повітряної тривоги та навчальна дисципліна у військовий час – основні питання кураторської години групи АІ-2105ст

11 листопада 2022, 21:29
   Кураторська година групи АІ-2105ст розпочалася з важливого питання алгоритму дій під час повітряної тривоги, розташування бомбосховищ, поведінки, дотримання спокою. Куратор Оксана Миколаївна Ачкевич наголосила, що студенти, які знаходяться в приміщенні гуртожитку на момент сповіщення про повітряну тривогу, мають прослідувати до укриттів своїх гуртожитків та перебувати там до закінчення тривоги. Проговорили основні положення інструкції з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в НУБіП України, адже ці знання є обов’язковими для оптимізації поведінки студентів.

   Наступною темою обговорення стало не менш важливе питання - дотримання дисципліни в навчальному процесі. Адже війна вносить корективи і в університетські будні. Вимушений перехід на дистанційне навчання, неякісний онлайн зв'язок в період загострень, ізоляція студентів з окупованих територій призводить до порушення якості освітнього процесу. В результаті маємо невтішні результати осінньої атестації. Оксана Миколаївна продемонструвала результати контролю успішності студентів за другий семестр 2021-2022 навчального року та попросила прискорити погашення студентами заборгованості до початку сесії.
 
   Староста Стас Городиський підняв питання відвідування дистанційних занять студентами групи, яке мало б бути кращим. Оксана Миколаївна наголосила, що постійно проводить моніторинг відвідуваності занять та поточної успішності студентів групи. При загостренні ситуації доведеться проводити інформування батьків про стан навчання студентів для кращого виявлення та врахування причини низької успішності.
   Тарас Кісіль розповів одногрупникам про волонтерську діяльність, якою він активно займається. Тарас працює для підтримки людей та для перемоги країни. Допомагає людям, які цього потребують, в першу чергу, молодим сім’ям, члени яких залишились без роботи, людям похилого віку, багатодітним сім’ям, інвалідам, чорнобильцям, лікарням та військовим госпіталям. А також їх штаб відправляє допомогу військовим на передову в Миколаївську, Харківську, Запорізьку, Донецьку, Луганську та  Херсоньску області.
   У висновку студент нашої групи Назар Федорчук висловив таку думку, що студенти повинні розуміти, що завдяки захисникам-одноліткам, які борються за цілісність країни на передовій, у нас є можливість здобувати професію, аби в майбутньому відбудовувати нашу державу.

 

Староста групи АІ-2105ст Городиський Стас

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook