Засідання рейтингової комісії факультету ветеринарної медицини

10 листопада 2022 року
ФВМ НУБіП України

   10 листопада 2022 р. відбулось засідання рейтингової комісії факультету ветеринарної медицини під головуванням голови комісії Миколи Цвіліховського.

   У вступному слові Микола Цвіліховський зосередив увагу відповідальних за заповнення рейтингової електронної форми по кафедрах на загальних організаційних моментах, об’єктивності та достовірності подання результатів кожного науково-педагогічного працівника кафедри.

   Секретар рейтингової комісії Юрій Жук довів до учасників інформацію, яка була озвучена на нараді у проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука із секретарями рейтингових комісій факультетів та ННІ. Зокрема, озвучив етапи проведення перевірок результатів рейтингу комісіями та дати їх початку. Окремо зупинився на достовірності подання результатів та правильності їх оформлення.

   Також, Юрій Жук наголосив на відповідальності за подання недостовірних даних науково-педагогічними працівниками та наслідки, які їх очікують, в результаті виявлення комісіями фальсифікованих результатів.

   У кінці засідання відбулась дискусія між учасниками засідання стосовно окремих питань рейтингової оцінки, на які вони отримали вичерпні відповіді від голови комісії Миколи Цвіліховського та секретаря – Юрія Жука.

Бажаємо всім плідної роботи і високих результатів!

Юрій Жук,
секретар рейтингової комісії факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook