Адаптація здобувачів вищої освіти першого курсу в НУБіП України

3 жовтня 2022 року

  Студенти першого курсу 3 групи факультету аграрного менеджменту успішно подолали першу та одну із найважливіших стадій їхнього професійного становлення - адаптацію в НУБіП України, звикнувши до нових умов навчання та поринувши у незабутній вир студентського життя.

 
Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського гостинно вітали молодь в навчальних аудиторіях університету, детально ознайомивши з особливостями навчального процесу.
 
 
За результатами відвідування лекцій та практичних занять з навчальних дисциплін студенти-першокурсники пересвідчилися у правильності здійсненого ними вибору стосовно майбутнього їх фаху.
Важливою складовою адаптації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти, які вступили на навчання до НУБіП України з різних регіонів нашої країни, стало налаштування комфортних умов їхнього проживання в гуртожитку.
Наставник академічної групи студентів Наталя Драгнєва неодноразово відвідувала їх у гуртожитку, надаючи корисні поради щодо створення затишних умов проживання.
 
Нехай ваше студентське життя буде легким, успішним та сповненим незабутніми враженнями в стінах НУБіП України, наші любі першокурсники! 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook