Початок нового навчального року на кафедрі технологій виробництва молока та м’яса

29 серпня 2022 року
НУБіП України

Складні умови під час війського стану та пандемії Covid-19 вносять корективи  наше життя. Але не зважаючи на складнощі, керівництво нашого  університету прийняло вірне рішення – з 15 серпня розпочати новий 2022-2023 навчальний рік у змішаному форматі.

Кафедра технологій виробництва молока та м'яса також організовано розпочала свою роботу у новому році. До лабораторій прийшли студенти 3 курсу факультетів тваринництва та водних біоресурсів, а також механіко-технологічного факультету, де викладає доцент Микола Маценко.

Здобуття фаху технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва неможливе без опанування практичних навиків та вмінь. Здобути їх можна лише на в лабораторіях та під час практичного навчання. А для цього на кафедрі є всі можливості.

Здобувачі ОС «Бакалавр» спеціальності 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва почали вивчати на кафедрі дисципліни «М'ясне скотарство» (викладач професор Анатолій Угнівенко) та «Технологія продуктів забою» (викладачі доценти Тетяна Антонюк та Дмитро Носевич).

Спілкування з викладачами, виконання лабораторних робіт на сучасному обладнанні ніколи не замінить дистанційне навчання.

Звичайно, що безпека – це найголовніший пріоритет на сьогодні. Тому напочатку було проведено інструктаж з техніки безпеки та охорони праці. Студентів було проінформовано щодо поведінки під час повітряної тривоги та з місцем розташування бомбосховищ.

Здобувачі налаштовані на цікаві та змістовні лекції, лабораторні та практичні заняття. Працюємо і навчаємося задля перемоги України!


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook