Не зраджуючи родинних традицій: Богдана Шкута обирає спеціальність «Філологія (германські мови та літератури (переклад включно), перша англійська)» у НУБіП України

17 серпня 2022 року
-  Богдано, розкажи про себе.
- Мене звати Богдана і я родом із мальовничого міста Кагарлик, що на Київщині.Старанно навчалася в місцевій школі і закінчила її із золотою медаллю.
- Чому ти обрала саме цю спеціальність?
- Ще з самого малечку моїм улюбленим предметом була англійська мова, тому з вибором спеціальності не було жодних проблем, адже я вже давно зрозуміла, що хочу пов’язати своє життя саме з  вивченням англійської мови.
- Чому твоїм вибором став наш університет – НУБіП України? Твої очікування від навчання?
- Університет теж обрала без вагань – у ньому навчалися мої батьки, двоюрідні брати та моя старша сестра, і я знаю від них, що тут дають дуже хороші знання, а саме це мені і потрібно. Цього я і очікую від навчання.
 - А що, крім навчання, тебе ще цікавить? Є якісь захоплення?
 - А щодо моїх хобі… я обожнюю малювати на графічному планшеті та олівцями на папері, а також граю на блок-флейті. Цього я навчилася сама за допомогою інтернету.
- Що ти найперше зробиш після перемоги?
 - Ще мені дуже подобається фотографувати гарні краєвиди і після перемоги мені б хотілося подорожувати Україною та зробити багато фотографій з різних місць, адже всі вони дуже мальовничі і заслуговують, щоб про них знав весь світ.
 
Розмовляла
Оксана Тепла,
доцент кафедри романо-германських мов і перекладу
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook