На Житомирщині поліція розслідує загибель та поранення людей унаслідок вибуху

18 липня 2022 року
Житомир-Експрес

Удень 14 липня поблизу с. Залісся Народицької громади пролунав вибух. Унаслідок наїзду автомобіля працівників лісового господарства на вибуховий предмет загинули двоє та отримали травми ще шестеро людей. Поліцією розпочато досудове розслідування.

На місці події працювали слідчо-оперативна група відділу поліції №1 (м. Овруч) Коростенського РУП, вибухотехніки ГУНП та ДСНС області, медики.

Попередньо, близько 11:00 лісовою дорогою неподалік с. Залісся рухався автомобіль «УАЗ-452» з працівниками місцевого лісгоспу. Автомобіль наїхав на вибуховий пристрій, який спрацював. У результаті вибуху загинув водій транспортного засобу, 22-річний житель с. Нової Радчі та майстер лісу, 50-річний житель с. Залісся.

Ще шестеро пасажирів, усі жителі Народицької громади віком від 25 до 45 років, з травмами різного ступеню тяжкості були ушпиталені.

Слідчими розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 438 (Порушення законів та звичаїв війни) КК України.

Шановні громадяни! Нагадаємо, що нині існує заборона для цивільного населення на відвідування лісів у громадах, у тому числі Народицькій, що перебували у ворожій окупації або піддавалися обстрілам. Адже все ще залишається високою загроза натрапити на небезпечні боєприпаси та вибухові пристрої.

У разі виявлення підозрілих предметів, зброї, боєприпасів, вибухових пристроїв, у жодному разі не наближайтеся до них. Пам’ятайте, що не можна їх торкатися, перевертати, переносити, розбирати тощо. Позначте місце знахідки будь-яким доступним способом, обмежте доступ до небезпечної території інших людей та повідомте про це до поліції (102), ДСНС (101) або місцевих органів влади. Будьте обережні!

 

Джерело: Житомир-Експрес. http://expreszt.com.ua/news/23695-na-zhitomirschin-polcya-rozslduye-zagibel-ta-poranennya-lyudey-unasldok-vibuhu.html

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook