Фріауф Наталія: мій простір успіху НУБІП України, спеціальність «Соціально-психологічна реабілітація»

17 липня 2022 року

Якнайкраще про університет говорять навчальні та професійні досягнення студентів і випускників. Недарма Національний університет біоресурсів і природокористування України вважають територією успіху. Саме тут кожен студент будує фундамент майбутніх професійних звершень.
У 2020 році Фріауф Наталія вступила до магістратури за спеціальністю «Соціально-психологічна реабілітація». А нині – співпрацює з Київським міським Центром гендерної рівності запобігання та протидії насильству, виконує обов’язки соціального працівника в Кімнаті кризового реагування для постраждалих від домашнього насильства чи насильства за ознакою статі. Індивідуальна організація навчання дозволила поєднати навчальну і практичну діяльність, долучитись до благородної місії – допомагати постраждалим громадянам отримати належну психологічну, медичну та соціальну допомогу, створювати надійні умови для безпечного тимчасового прихистку від кривдників.

Наталія розповідає: «Коли я вступала, у мене не було чіткого бачення, що мене очікує. Проте, я чітко знала, що моє майбутнє буде пов’язане із наданням допомоги людям, особливо жінкам і дітям. Завдячуючи співпраці кафедри соціальної роботи і реабілітації з роботодавцями, моя мрія стала реальністю. Зазначу, що у зв’язку з бойовими діями, які веде Росія проти України, кількість людей, які потребують соціально-психологічної допомоги стрімко збільшилась. Війна з потужним психотравмуючим впливом показала, наскільки важливою є професійна підготовка соціального працівника. Я дуже вдячна факультетові та університету за науку, систематичні консультації і професійні поради, адже ми не були готові до такого страшного розгортання подій. Тому кожному студентові раджу не нехтувати додатковими заняттями і курсами, які допомагають розвиватись, удосконалюватись та відкривати нові горизонти».
Також студентка радить скористатися програмою подвійного диплому, щоб більше дізнаватись про соціальну роботу в світі та реалізувати позитивний зарубіжний досвід в рідній країні, особистісно зростати і самореалізуватись, розширити коло друзів і знайомих.
Тобто, якщо ми говоримо про університет, де студент може отримати знання, позитивний досвід і зробити крок до успіху, то:

  • НУБіП України – перший пріоритет!
  • «Соціальна робота» і «Соціально-психологічна реабілітація» – твій правильний вибір!

Ірина Демченко,
професор кафедри соціальної роботи та реабілітації


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook