Кафедра банківської справи та страхування підводить підсумки навчального року та будує плани на новий 2022-23 навчальний рік

20 травня 2022 року

    19 травня 2022 року відбулося засідання кафедри банківської справи та страхування, на якому колектив кафедри підвів підсумки навчального року та обговорив плани на наступний рік.
    Завідувач кафедри, д.е.н., проф. Любов ХУДОЛІЙ наголосила про складний період роботи, в якому перебуває університет під час війни. Центр міжнародних проєктів «Євроосвіта» у партнерстві з міжнародною групою експертів
IREGObservatory on Academic Ranking and Excellence оприлюднили шістнадцятий академічний рейтинг закладів вищої освіти «Топ-200 Україна 2022, в якому наш університет увійшов в десятку кращих вишів країни.


   
Щодо підсумків роботи кафедри банківської справи та страхування - представлено звіт, який затверджено у протоколі.
Особливо на засіданні наголошувалося про майбутню складну вступну кампанію та підготовку магістрів до складання магістерського тесту навчальних компетентностей (МТНК).


    На засіданні обговорили та затвердили робочі плани та силабуси з начальних дисциплін, що викладаються на кафедрі, на новий навчальний рік. Представлені програми та силабуси виконано з врахуванням нових вимог та сучасних тенденцій розвитку вищої освіти, яка зазнає глибинних змін у результаті впливу пандемії та воєнного вторгнення рф.

доцент Лідія АВРАМЧУК

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook