Екзаменаційна сесії у полі зору старостату факультету ветеринарної медицини

23 травня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   20 травня відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-5 курсів. Метою зустрічі було обговорення готовності до екзаменаційної сесії здобувачів вищої освіти, стану нарахування додаткових балів у другому семестрі 2021-2022 н.р. та сплата коштів за навчання і проживання.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини. Зокрема, двічі проведено Дні відкритих дверей. Університет надає матеріальну підтримку співробітникам і студентам, що постраждали внаслідок війни. Цілодобово працює клінічний центр факультету "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам. Здійснюється підготовка кафедр до нового навчального року. Викладачі, співробітники і студенти регулярно допомагають постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Декан закликав здобувачів вищої освіти з відповідальністю підійти до складання екзаменаційної сесії. Наголосив на тому, що 27 травня виповнюється 124 роки нашому славетному університету. На факультеті в цей день буде відкрита Навчально-наукова лабораторія «Ветеринарної гематології».

   Заступники декана Сергій Деркач, Юрій Жук та Тарас Савчук акцентували увагу здобувачів вищої освіти на складанні екзаменаційної сесії, проходженні навчальної практики, нарахуванні додаткових балів у 2 семестрі 2021-2022 н.р., оплаті за навчання і проживання в гуртожитку в наступному навчальному році. Запросили здобувачів вищої освіти на VІ круглий стіл «Патріотизм і духовність у сучасній Україні», який відбудеться онлайн в рамках програми відзначення 124-ї річниці НУБіП України.

   Закликали здобувачів вищої освіти підтримувати постійний зв’язок та допомагати один одному.

   Старости академічних груп доповіли про готовність складання екзаменів у своїх групах, акцентували увагу на проблемах, які виникали впродовж навчання і складання залікової сесії та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на поставленні питання.

 

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський побажав усім міцного здоров’я, мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook