Стартувало звітування кафедр факультету

14 січня 2022 року

   Початок року, зазвичай, знаменується визначенням цілей та шляхів їх досягнення. Загальновідомо, що вчасно та конструктивно поставлені завдання, у значній мірі, визначають ефективність діяльності колективу, оптимізують робочий процес та сприяють його результативності.

   За ініціативи деканату агробіологічного факультету 13 січня відбулося перше у 2022 році засідання кафедри кормовиробництва і меліорації і метеорології у розширеному форматі. Метою зустрічі було підведення підсумків роботи підрозділу за 2021 рік та формування завдань на 2022 рік, а також окреслення подальших шляхів розвитку кафедри.


  Докладний звіт роботи кафедри представив її завідувач Григорій Демидась, вказавши не лише на здобутки колективу, яких за минулий рік було чимало, але й зосередивши свою увагу на питаннях, що потребують розвитку та особливої уваги кожного члену кафедри.
До обговорення планів та перспектив розвитку долучилися усі НПП колетиву, визначивши конкретні цілі на 2022 рік та висловивши власне бачення напряму розвитку діяльності кафедри.


  Схваливши роботу підрозділу загалом, декан факультету Оксана Тонха озвучила свої зауваження та окреслила актуальні завдання, що потребують вирішення, наголосивши на системному підході до роботи кожного співробітника, принципі рівнонапруженості у колективі та важливості визначення власної унікальності кафедри щодо стратегії її розвитку. Серед пріоритетних напрямків, де нагально потрібна активізація роботи підрозділу деканом були названі такі: - профорієнтаційна робота з конкретними завданнями щодо залучення майбутніх абітурієнтів кожним НПП; - активність та ініціатива членів колективу у подачі заявок на фінансування наукових проектів; - міжнародна діяльність.
  Заступник декана Володимир Завгородній поінформував колектив кафедри щодо організаційних змін у навчальній роботі та наголосив на необхідності ретельного перегляду назв та програм вибіркових дисциплін, а також забезпечення дисциплін, що викладаються кафедрою, підручниками, посібниками та атестованими електронними курсами.
  Питання щодо особливостей проведення виховної роботи при дистанційній та очній формах навчання висвітлив заступник декана Віталій Коваленко. Також відбулось обговорення щодо організації підготовки до видання буклету до 125-річчя факультету.
  Важливою складовою зустрічі стала можливість поставити свої запитання керівництву факультету, отримати відповіді, висловити власні пропозиції та обговорити основні проблеми розвитку кафедри. З метою координації дій у процесі виконання поставлених задач було заплановано провести наступне засідання в аналогічному форматі на початку наступного місяця.

Доцентка кафедри кормовиробництва, меліорації і метеорології
Анна Ярош

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook