Постерна презентація результатів досліджень здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти

17 листопада 2021 року

   15 листопада 2021 року на кафедрі менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського була проведена постерна презентація результатів досліджень здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» денної форми навчання.

Здобувачі вищої освіти демонстрували постери, у яких коротко висвітлювали результати проведених досліджень. Викладачами кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського були задані запитання та надані рекомендації здобувачам вищої освіти, на що необхідно звернути увагу при подальших етапах проходження захисту магістерських кваліфікаційних робіт.
Результати досліджень, які було висвітлено в постерних презентаціях, здобувачі вищої освіти апробували на Всеукраїнській науково-практичній онлайн конференції «Актуальні питання теорії та практики менеджменту», за результатами якої було опубліковано збірник матеріалів даної конференції. 
 
 
 
 
 
 
  Також 15 листопада було проведено попередній захист магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» денної та заочної форм навчання.
 
  
 
Варто відмітити, що представлені на попередній захист презентації за результатами магістерських кваліфікаційних робіт дають можливість стверджувати, що роботи написані на високому професійному рівні, на матеріалах підприємств різної сфери діяльності. Позитивним є те, що кожний здобувач вищої освіти творчо підійшов до вирішення поставлених завдань в кваліфікаційній роботі та використовував різноманітні методичні підходи відповідно до тематики дослідження. Загалом здобувачі вищої освіти продемонстрували вільне володіння матеріалом, а також вміло добирали аргументи під час відповідей на запитання.
Всі магістерські кваліфікаційні роботи здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент організацій і адміністрування» спеціальності 073 «Менеджмент» успішно пройшли попередній захист та допущені до захисту перед Екзаменаційною комісією.

Бажаємо Вам, шановні здобувачі вищої освіти, подальших успіхів і натхнення!

 

Оксана Гавриш,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook