Всеукраїнська науково-практична конференція - VI Симиренківські читання присвячені 130-й річниці від дня народження професора Володимира Симиренка: «Садівництво: освіта та виклики сучасності»

30 листопада 2021 року

30 листопада—1 грудня 2021 р. кафедра садівництва імені проф. В.Л. Симиренка агробіологічного факультету НУБіП України проводить Всеукраїнську науково-практичну конференцію VI Симиренківські читання присвячені 130-й річниці від дня народження професора Володимира Симиренка: «Садівництво: освіта та виклики сучасності».

Ми запрошуємо викладачів та науковців, аспірантів та студентів, садівників-аматорів та професіоналів садівничого бізнесу, усіх, хто не байдужий до розвитку вітчизняного садівництва взяти участь у роботі конференції очно та з використанням технічних засобів відео- та аудіо зв’язку – програмної платформи CiscoWebex.
Програма конференції формується і буде оприлюднена найближчим часом. Передбачено виступи провідних фахівців галузі садівництва (науковців та практиків).
Конференція відбудеться за адресою:
  • 30 листопада 2021 р. Міжнародний виставковий центр (м. Київ, м. Лівобережна, Броварський проспект, 15, МВЦ павільйон 4) в рамках Fresh Business Expo – міжнародної спеціалізованої виставки, присвяченої технологіям вирощування, обробки, зберігання, переробки та маркетингу плодоовочевої продукції. Для входу на виставку Fresh Business Expo потрібно отримати безкоштовний електронний квиток з індивідуальним QR кодом, пройшовши процедуру on-line реєстрації на офіційному сайті виставки https://www.freshbusinessexpo.com/. Участь у роботі конференції під час карантину. Якщо м. Київ перебуватиме у помаранчевій або червоній зоні усі учасники/відвідувачі мають мати або негативний ПЛР-тест (дійсний 72 години), або "зелений" сертифікат про повну вакцинацію. 
  • 1 грудня 2021 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України (м. Київ, вул. Героїв Оборони, 15, НУБіП навчальний корпус 4). Наприкінці конференції відбудеться обговорення, обмін думками та власним досвідом усіх бажаючих.
 УМОВИ УЧАСТІ. Необхідно заповнити реєстраційну ФОРМУ
Кінцевий термін реєстрації на конференцію – 20 листопада 2021 р.
Звертаємо Вашу увагу на те, що участь у конференції безкоштовна. Витрати учасників лише на дорогу, проживання, харчування.
  
Контакти та консультації:
Борис Мазур, завідувач кафедра садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка:
[email protected]     +380679366966

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook