Атестація навчальних електронних курсів – в полі зору навчально-методичної комісії факультету

28 жовтня 2021 року
   На дистанційному засіданні навчально-методичної комісії механіко-технологічного факультету, 28 жовтня 2021 року, проведено детальний аналіз електронних навчальних курсів, які підготовлені до проходження процедури атестації у листопаді поточного року.

   Розробники навчальних електронних курсів, презентували наповнення, дієвість функціоналу та відповідність їхнього продукту до діючих вимог НУБіП України. Зважаючи на дистанційну форму навчання, на якій знаходяться студенти всіх курсів факультету, вивчення дисциплін з використанням платформи E-learn, являється досить актуальним та рушійним. Опанування дисциплін, з використовуванням електронного ресурсу, необхідно підсилювати відеоматеріалами та динамічними презентаціями. Підсумкова атестація повинна налічувати, не менше 100 питань. Практичні заняття повинні бути доступними та зрозумілими для студентів.

   На засіданні проаналізовано представлені методичні, змістовні та функціональні експертизи курсів, в яких зазначено тематична відповідність ЕНК вимогам освітніх програм та дотримання вимог функціонування ЕНК. Також розглянуті, відповідні витяги з протоколів засідання кафедр.

   В результаті роботи, комісія рекомендувала до атестації 22 електронних курси, в центрі дистанційних технологій навчання університету. Після проходження атестації, факультет суттєво зміцнить свої позиції в освітній діяльності.


Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook