Інші спеціальності
|
Навчальні дисципліни |
Галузь знань та спеціальність, для якої читається дисципліна |
Робоча програма з дисципліни |
|
|
1. |
Гігієна та санітарія в галузі |
24 «Сфера обслуговування»; 241 «Готельно-ресторанна справа» |
|
|
2. |
Технологія переробки продукції тваринництва |
20 «Аграрні науки»; 204 «Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва» |
|
|
3. |
Технологія переробки риби |
20 «Аграрні науки»; 207 «Водні біоресурси та аквакультура» |
|
|
4. |
Економічні аспекти підприємницької діяльності |
17 «Електроніка, автоматизація та електронні комунікації», 175 «Інформаційно-вимірювальні технології» |
|