Курс підвищення кваліфікації для операторів ринку харчових продуктів«Практичні аспекти розробки та впровадження процедур, заснованих на принципах НАССР»

Національний університет біоресурсів і природокористування України

запрошує на курс підвищення кваліфікації

для операторів ринку харчових продуктів

 

«ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ РОЗРОБКИ ТА ВПРОВАДЖЕННЯ ПРОЦЕДУР, ЗАСНОВАНИХ НА ПРИНЦИПАХ НАССР»

 

Тривалість – 20-31 жовтня 2025 року

Обсяг програми – 2 ЄКТС (60 год)

 

Реєстрація до 15 жовтня 2025 року

https://docs.google.com/forms/d/1zsNvFUTnGoxIg4h6CtYSaxPkza-VlTlHIQ-b8GK5W7k/preview

 

Телефон для довідок: +380505274974

20-31 жовтня 2025 року
Формат:
Онлайн