Календар подій

січень лютий березень квітень травень червень липень серпень вересень жовтень листопад грудень
пн
1
вт
2
ср
3
чт
4
пт
5
сб
6
нд
7
пн
8
вт
9
ср
10
чт
11
пт
12
сб
13
нд
14
пн
15
вт
16
ср
17
чт
18
пт
19
сб
20
нд
21
пн
22
вт
23
ср
24
чт
25
пт
26
сб
27
нд
28
пн
29
вт
30
ср
31
чт
1
пт
2
сб
3
нд
4

22.07.2024 – 28.07.2024

Списком
По днях тижня

Понеділок
22.07.2024

Ректорат: індивідуальна робота зі вступниками та енергетична автономність

22 липня 2024 року

22 липня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулося засідання ректорату. Найголовніше питання на сьогодні – вступна кампанія. Цьогоріч терміни подачі заяв дещо менші. 

Богдан Симоненко: вступаю до НУБіП України, бо лісівнича династія має продовжуватися!

22 липня 2024 року

Сьогоднішня наша розмова з Богданом Симоненком не є випадковою, адже він із родини лісівників. 

Євгеній Федорас: перший пріоритет – факультет ветеринарної медицини НУБіП України!

22 липня 2024 року

Розкажіть про себе.— Мене звати Федорас Євгеній Юрійович. Проживаю в Вінницькій області, Гайсинському районі в селі Степашки. З дитинства мріяв стати ветеринарним лікарем, люблю тварин і хочу їм допомагати. 

Науковці НУБіП України – активні учасники щорічної зустрічі проєкту Ecotwins

22 липня 2024 року

18-19 липня 2024 року на базі Університету міста Копенгаген (UCPH) відбулася щорічна зустріч проєкту Ecotwins і знаково, що, незважаючи на складний час, пов'язаний із військовими діями в Україні, делегація нашого університету в складі проректора з наукової роботи т 

Навчально-ознайомча практика студентів першого курсу, групи БЦІ-2304 на кафедрі надійності техніки

22 липня 2024 року

Студенти 1 курсу спеціальності 192 «Будівництво та цивільна інженерія», група 2304, навчально-ознайомчу практику з будівництва проходили на кафедрі надійності техніки, факультету конструювання та дизайну, під керівни 

Початок літньої навчальної практики на кафедрі конструкційних матеріалів і матеріалознавства

22 липня 2024 року

На кафедрі технології конструкційних матеріалів і матеріалознавства 03 липня розпочалася літня навчальна практика для здобувачів вищої освіти спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». 

Перші десять вступників до НУБіП отримали цінні призи

22 липня 2024 року

19 липня 2024 року розпочалася подача документів на вступ до Національного університету біоресурсів і природокористування України.Незважаючи на те, що цей процес відбувається в електронному форматі, із самісінького ранку приймальна комісія університету зустрі 

Нарада з деканами та директорами: тримаємо руку на пульсі вступної кампанії

22 липня 2024 року

22 липня 2024 року під головуванням ректора Вадима Ткачука відбулася нарада з деканами факультетів та директорами навчально-наукових інститутів, присвячена нагальним питанням вступної кампанії та підготовки до навчального року. 

Чемпіонка Світу з гирьового спорту Вікторія Єкимовська обирає спеціальність «Фізична культура і спорт» у НУБіП України фото

22 липня 2024 року

Розпочалася вступна кампанія на кафедрі фізичного виховання. До нашого університету прийшли на творчий конкурс абітурієнти не тільки з Києва, але і з Київської області, Одеси, Запоріжжя, Житомира, Полтави. 

Step by step. Навчальні практики з селекції і насінництва для студентів агробіологів або як стати селекціонером?

22 липня 2024 року

Золотіють хлібні ниви -Хліба стиглі переливи.Сонце гарно припіка -Аж скоринка золота. Кузька з братом вже у полі -Мов хрущі гудуть на волі.Студіози не ліняться,Серед поля метушаться.  

Вівторок
23.07.2024

Гліб Гоєнко та Дар'я Гальпрейтуг обрали спеціальність «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка»

23 липня 2024 року

У сучасному світі технології відіграють важливу роль у всіх сферах життя. Однією з найперспективніших спеціальностей є «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та робототехніка». 

Майбутня студентка факультету ветеринарної медицини Ольга Бобрівник: «Не вагайтеся! Будьте впевнені у собі! Та сміливо йдіть до своєї мети!»

23 липня 2024 року

Добрий день! Розкажіть декілька слів про себе: Ваші захоплення, мрії, бажання.— Добрий день! Я – Бобрівник Ольга, мені 17 років. Цьогоріч я закінчила навчання у Полонському ліцеї №7, що на Хмельниччині. 

Першокурсники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології пройшли навчальну практику з «Ботаніки»

23 липня 2024 року

Студенти першого курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології з 17 по 22 червня пройшли навчальну практику з ботаніки у Ботанічному саду НУБіП України та НПП «Голосіївський».Протягом практики студенти виявляли особливості флористичного складу та 

Цікава та захоплююча практика студентів 2 курсу ННІ ЛіСПГ спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» з дисципліни «Декоративна дендрологія»

23 липня 2024 року

На два тижні студенти другого курсу ННІ лісового і садово паркового господарства спеціальності «Садово-паркове господарство», поринули у світ декоративної дендрології. 

Євген Медведев обрав спеціальність «Деревообробка» в НУБіП: мистецтво різьби як ремесло, хобі, мрія та вектор у майбутнє фото

23 липня 2024 року

Сьогодні у нас цікава розмова зі студентом першого курсу спеціальності «Деревообробні та меблеві технології» Євгенієм Медведевим. 

Ярослав Гурін обирає кращий виш України – НУБіП України, факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК фото

23 липня 2024 року

Добрий день, Ярославе! Розкажіть про себе.— Я, Ярослав Гурін. Закінчив загальноосвітню школу І-ІІ ступенів № 2 м. Заліщики Тернопільської області. Отримав золоту медаль. 

Студенти ННІ лісового і садово-паркового господарства пройшли навчальну практику з дисципліни «Лісівництво»

23 липня 2024 року

З 08-19 липня студенти другого та третього курсів ННІ лісового і садово-паркового господарства пройшли двотижневу навчальну практику з дисципліни «Лісівництво». 

Освітня програма «Міжнародна економіка» в НУБіП України: твій крок до глобального успіху!

23 липня 2024 року

Саме з цих слів і почався шлях до вибору нових горизонтів при обранні абітурієнткою Русланою ПЕТРОВСЬКОЮ родом із Вінниччини освітньої програми в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Виробнича практика – невід’ємна складова формування фахівців ОПП «Економіка підприємства» спеціальності 051 «Економіка»

23 липня 2024 року

Виробнича практика з фаху здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти є обов’язковим компонентом освітньо-професійної підготовки. 

Середа
24.07.2024

Майбутня студентка факультету психології Анастасія Калита: «Дозволь собі мріяти та діяти вже сьогодні! Твоє майбутнє починається тут і зараз!»

24 липня 2024 року

Вітаю! Будь ласка, розкажіть про себе. — Вітаю! Я – Анастаія Калита, мені 19 років. Цьогоріч я закінчила навчання у «Ніжинському фаховому коледжі Національного університету біоресурсів і природокористування України», що у місті Ніжині. 

Андрій Коломиць мріє навчатися на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

24 липня 2024 року

Розкажіть, будь-ласка, про себе Андрію.— Мене звати Андрій Коломиць. Я живу в Борисполі і з самого дитинства маю особливу любов до тварин. Вони завжди були поруч зі мною, і я завжди прагнув піклуватися про них. 

Оксана Тонха: Science, Education and Business «SEB-2024» – співпраця науки, освіти і бізнесу для розбудови України

24 липня 2024 року

Наше сьогоднішнє інтерв’ю з проректором з наукової роботи та інноваційної діяльності Оксаною Тонхою має за мету висвітлити актуальні завдання майбутнього Форуму як важливої платформи обговорення механізмів ефективної взаємодії між наукою, освітою та б 

VІ Конгрес Української Студентської Ліги: звіт про знаменну подію фото

24 липня 2024 року

З 19 по 21 липня 2024 року у Вінниці відбувся VІ Конгрес Української Студентської Ліги (УСЛ) – знаменна подія, яка зібрала представників органів студентського самоврядування ЗВО та молодіжних громадсь 

Станіслав Євтушенко з Сумщини обирає спеціальність «Галузеве машинобудування» фото

24 липня 2024 року

Напередодні випуску магістрів-дослідників на факультеті конструювання та дизайну НУБіП України ми поспілкувались з Станіславом Євтушенко з Сумщини. 

Катерина Бондар та Данило Юрченко обирають спеціальності 075 Маркетинг та 073 Менеджмент факультету аграрного менеджменту

24 липня 2024 року

Одним із найважливіших кроків у житті людини є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість – одна з пріорітетних умов відчуття життєвої повноцінності. Людина повинна робити те, до чого має хист і здібності. 

Кафедра іноземної філології і перекладу зустрічає майбутніх першокурсників

24 липня 2024 року

Вступна кампанія в самому розпалі! Ура, вже є перші абітурієнти на спеціальність «Філологія», і це прекрасно!Без знання іноземної мови сьогодні в прямому сенсі – нікуди, та Артем це розуміє. 

НУБіП піднявся в рейтингу «ТОП-200 Україна» за 2024 рік

24 липня 2024 року

В оприлюдненому рейтинзі українських університетів «ТОП-200 Україна 2024» Національний університет біоресурсів і природокористування України поліпшив свої позиції та зайняв сьому схо 

Ольга Кравченко, студентка освітньої програми «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» спеціальності «Облік і оподаткування» ділиться своїм досвідом участі у програмі Erasmus+

24 липня 2024 року

Обираючи навчальний заклад для здобуття вищої освіти, я відразу вирішила для себе, що здобувати фах за освітньою програмою «Аналітичне і обліково-правове забезпечення бізнесу» буду у НУБіП України, провідному університеті нашої країни, доповнюючи навчання участю у міжна 

Четвер
25.07.2024

«Після нашої перемоги для екологів буде багато роботи» – Анна Татарчук обирає факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

25 липня 2024 року

Вітаємо! Розкажіть кілька слів про себе та чому обрали Національний університет біоресурсів і природокористування України?— Вітаю! Мене звати Анна Татарчук, мені 17 років, родом із Кіровоградщини. 

Вступна компанія 2024. Чернігівчани обрають для навчання спеціальність «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» НУБіП України

25 липня 2024 року

Результати вступної компанії 2024 р. підтверджують тенденцію попередніх років щодо збереження популярності НУБіП України серед випускників фахових коледжів. 

Практико-орієнтоване навчання – важливий аспект у підготовці сучасного інженера-енергетика

25 липня 2024 року

Практико-орієнтоване навчання – це дієвий засіб формування професійних компетентностей майбутніх інженерів, а навчальна практика – перший досвід здобуття «soft skills» під час університетського етапу їх професіоналізації.  

Майбутня студентка кафедри психології Вікторія Омельченко «Обираєш професію – обираєш долю! Психолог – це той, хто несе світло, поки Ви шукаєте дорогу»

25 липня 2024 року

Вітаю! Будь ласка, розкажіть про себе.— Вітаю! Мене звати Вікторія Омельченко, мені 17 років. Я киянка, закінчила навчання у Гімназії № 179 міста Києва та здобула повну загальну освіту. 

На економічному факультеті стартували курси «Публічні закупівлі в умовах воєнного стану»

25 липня 2024 року

Активні бойові дії, беззупинні ракетні атаки, важкий психологічний стан через втрату близьких людей, руйнування житла, знищення виробничих потужностей, пошкодження сільгоспугідь, падіння економіки та втрати роботи призвели до вимушеної міграції громадян зі сходу та півдня України 

Вікторія Жукова з Харківщини – обирає факультет ветеринарної медицини НУБіП України фото

25 липня 2024 року

Вибір професії – чи не найважливіший крок у житті кожної людини. 

Виробнича практика як складова фахової підготовки майбутніх економістів до професійної діяльності

25 липня 2024 року

Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно рішення в реальних виробничих умовах. 

Артур Сміян із Житомирщини: мрію навчатися за трендовою освітньою програмою «Облік і аудит»

25 липня 2024 року

Артур СМІЯН, закінчив Брусилівський ліцей №1 імені І.І. 

Випускник бакалаврату ФАМ Богдан Кушнарьов вертається в «рідні стіни», щоб набути ступінь магістра на ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» фото

25 липня 2024 року

Навчання у професійно-орієнтованих групах кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти щорічно обирають доволі багато студентів факультету аграрного менеджменту. 

Єлизавета Запольська: «Моя мрія – здобути якісні знання та стати першокласним фінансистом задля розбудови та процвітання економіки України!»

25 липня 2024 року

Випускникам шкіл досить складно обрати професію з урахуванням покликання і здібностей, адже варіантів вибору кар’єри у нинішньому суспільстві багато. 

П'ятниця
26.07.2024

Літня школа із геодезії та землеустрою 2024

26 липня 2024, 10:00

26 липня 2024 року на території базового навчального закладу НУБіП України відбудеться яскрава академічна подія для студентів-землевпорядників – «Літня школа із геодезії та землеустрою», що поєднає спілкування з відомими професійними землевпорядниками та геодезистами, о 

Міжнародний рейтинг Webometrics-2024: НУБіП України третій в Україні!

26 липня 2024 року

 Дослідницька група Cybermetrics Lab, що є підрозділом найбільшої дослідницької установи Іспанії Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) опублікувала черговий рейтинг університетів світу за рівнем їхньої присутності в мережі Інтернет. Результати цього дослідження оприлюднюють 21 рік поспіль у січні та липні. 

Субота, неділя
27-28.07.2024

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook