Календар подій

6.11.2023 – 12.11.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
6.11.2023

Онлайн стажування від Фундації знань та освіти для агробізнесу

6 листопада 2023, 10:00

International online training for academic staff Foundation Knowledge and Education for Agribusiness with experts of Warsaw University of Life Sciences - SGGW “SCIENTIFIC PROJECT PROPOSAL WRITING” (120 hours, 4 ECTS) 6 November – 8 December 2023 р. 

Ректорат: зустрічаємо абітурієнтів та готуємося до екзаменаційної сесії

6 листопада 2023 року

  6 листопада 2023 року відбулося засідання ректорату. 

Якість проведення відкритих лекцій в жовтні на економічному факультеті

6 листопада 2023 року

     На економічному факультеті в жовтні було проведено 2 відкритих лекційних заняття науково-педагогічними працівниками факультету. 

Конструктивна розмова адміністрації механіко-технологічного факультету зі студентами 4 курсу

6 листопада 2023 року

  Семестрові зустрічі здобувачів вищої освіти з адміністрацією механіко-технологічного факультету носять традиційний характер. 

Профорієнтаційна гра як форма зацікавленості у виборі фаху фінансиста

6 листопада 2023 року

  На сьогодні профорієнтаційна робота є одним із актуальним напрямів діяльності кафедри фінасів. 

Жовтневі відкриті лекції на гуманітарно-педагогічному факультеті

6 листопада 2023 року

  «Як би не була багата натура людини, щоб стати досконалою, їй необхідно використовувати досвід інших» 

На економічному факультеті відбувся семінар «Академічна доброчесність: шляхи реалізації та відповідальність»

6 листопада 2023 року

  Науково-освітній процес, як і будь-яка інша сфера діяльності, пов'язаний із моральними аспектами. Вони охоплюються поняттям академічної доброчесності. 

Осінні чари ботанічного саду НУБіП України

6 листопада 2023 року

  Осінь – це така пора року, яка має свій особливий шарм, це пора спокою та умиротворення, що заворожує своєю неповторністю і красою та дарує незабутні враження від перевтілення природи, за яким вирішили поспостерігати студенти 2 курсу спеціальності «Журналістика». < 

6 листопада – День Визволення Києва

6 листопада 2023 року

  Місто Київ – один з найбільших центрів слов’янської культури, столиця України, має свою багатовікову історію, пронизану найрізноманітнішими, нерідко ключовими подіями. 

Академія фінансової грамотності FinHub_4.0 кафедри банківської справи та страхування економічного факультету прийняла активну участь у заходах НБУ до «Тижня заощаджень»

6 листопада 2023 року

  Вже традиційно наприкінці жовтня проводяться заходи, організовані НБУ в межах Тижня заощаджень, які проходять за підтримки Проєкту USAID “Реформування фінансового секторуˮ до святкування Всесвітнього Дня Заощаджень. 

Наука для молоді. Організаційне засідання студентського наукового гуртка «Селекціонер-генетик»

6 листопада 2023 року

  3 листопада 2023 року відбулось перше в цьому році засідання  наукового студентського гуртка «Селекціонер-генетик» у змішаному режимі. На зібрані були присутні бакалаври 4-го курсу, магістри 1 та 2 років навчання, аспіранти та викладачі кафедри генетики, селекції і насінництва імені професора М.О. 

Практичне заняття студентів спеціальності «Фізична культура і спорт» з дисципліни «Історія української державності» фото

6 листопада 2023 року

  Вивчення будь-якої навчальної дисципліни – це складний, цікавий та багатогранний процес. Під час навчання студенти опановують не лише теорію, а й застосовують отримані знання на практиці, що дозволяє розвивати їх soft skills. 

Вівторок
7.11.2023

Волейбол: Ukrainian Student League sports charity competition 15

7 листопада 2023 року

  02 листопада 2023 року на території Національного університету біоресурсів і природокористування України (НУБіП України) відбувся захоплюючий благодійний турнір з волейболу, завдяки ініціативі та підтримці ГС: «УСЛ» та відділу молоді та спорту ГРДА. 

«Ким можна стати в сфері кібербезпеки?» Карʼєрні і експертні можливості, яких не знайти в класифікаторі професій

7 листопада 2023 року

Шановні студенти!Плануємо зустріч з майбутніми стейкхолдерами та роботодавцями! На заході будуть розкриті такі питання: 

Вшанування пам’яті загиблих військових 128-ї окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади

7 листопада 2023 року

   07 листопада 2023 року о 900 годині на подвір’ї головного корпусу ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» адміністрація, викладачі, студенти й представники духовенства вшанували пам’ять загиблих військових 128 

Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» опанували на лабораторних заняттях тему «Технологія прозорих та пюреподібних супів»

7 листопада 2023 року

  Студенти 2 курсу освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» продовжують закріплювати на лабораторних заняттях теоретичні знання, які отримують на лекціях з дисципліни «Тех 

Зустріч у п’ятницю: представник компанії Yara завітав на кафедру агрохімії та якості продукції рослинництва

7 листопада 2023 року

  П’ятниця – не лише день перед вихідними, а й чудовий час для приємних і корисних зустрічей. Для студентів магістратури ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» це ще й був день складання останнього екзамену – за програмою семестру і за програмою навчання в магістратурі. 

Вінницький агрохімічний форум у фокусі уваги агрохіміків

7 листопада 2023 року

 Аграрний сектор України має неабиякий вплив на продовольчу безпеку світу. 

Екскурс у світ лісових звірів і птахів

7 листопада 2023 року

  06.11.2023 р. 

Прекрасні зустрічі на ФКД і ФТВБ. Ми мусимо жити і боротися й за Них!

7 листопада 2023 року

Можливо, знову загримлять гармати,І танк зімне пшеницю на лану,І буде плакать і журитись мати,Коли сини ітимуть на війну. 

Середа
8.11.2023

Навчання або практика за кордоном – твоя мрія?

8 листопада 2023, 16:00

  Ти студент, який хоче від цього життя взяти максимум, отримати новий та безцінний досвід, знаєш іноземну мову на достатньому для навчання рівні (або маєш бажання вивчити іноземну мову), хочеш спробувати свої сили в університетах інших країн, але маючи це все ти не знаєш що робити далі?  Все це може стати р 

Художня студія «Голосіївська палітра» вступила у боротьбу за звання «Народний аматорський колектив»

8 листопада 2023 року

  Коли чуємо сполучення «народний артист України», відразу згадуємо артиста, режисера, диригента, композитора, музиканта, який відомий видатною виконавською майстерністю, створенням високохудожніх образів, вистав, кінофільмів, які не лише назавжди залишаться зразками  

В університеті працює комісія щодо віднесення до переліку об’єктів культурної спадщини столиці

8 листопада 2023 року

 З метою дослідження літературних і графічних джерел, складання коротких історико-архівних і бібліографічних відомостей, аналізу технічного стану об’єкту нежилої нерухомості «Водонапірна башта» та підготовки висновку щодо об’єктивності віднесення його до переліку об’єктів культурної спадщини м.Києва утворена і працює комісія на чолі з проректором з навчально-на 

26-та міжнародна виставка продуктів харчування та напоїв WorldFood Ukraine очима студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

8 листопада 2023 року

  01-03 листопада 2023 р. відбулася довгоочікувана 26-та міжнародна виставка WorldFood Ukraine. 

Відійшов у вічність доцент кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Віктор ЛИТВИНЕНКО

8 листопада 2023 року

      Із невимовним болем повідомляємо, що 07 листопада 2023 р. 

Міжнародне стажування співробітників кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П. Д. Пшеничного на теренах науково-дослідного інституту рибного господарстра (м. Трабзон, Туреччина)

8 листопада 2023 року

  24-26 жовтня 2023 року в місті Трабзон, Туреччина відбувся міжнародний cимпозіум з рибальства та водних наук SOFAS 2023.  Міжнародний симпозіум проходив на базі науково-дослідного інституту рибного господарст 

Ректор Станіслав Ніколаєнко бере участь в Україно-польському ректорському семінарі в м.Білосток

8 листопада 2023 року

 8 листопада 2023 року ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко в складі делегації Спілки ректорів закладів вищої освіти України бере участь в спільному Україно-польському ректорському семінарі, присвяченому взаємодії систем вищої освіти обох країн у часи війни, обмін досвідом спілок, дискусії щодо форм та перспектив поєднання зусиль у найближ 

Співпраця з ННЛ «AGMEMOD» економічного факультету як складова ефективної освітньої траєкторії магістрів-кібернетиків

8 листопада 2023 року

  Вже декілька років поспіль в обов’язковій складовій освітньої програми підготовки фахівців за ОПП «Економічна кібернетика» є дисципліна "Глобальна економіка", яка викладається завідувачкою кафедри глобальної економіки економічного факультету, професоркою  

Увага! 9 листопада буде обмежене паркування по вулиці Героїв Оборони та провулку Сільськогосподарському

8 листопада 2023 року

У зв'язку з проведенням Дня відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 9 листопада з 8 до 13 години буде частково обмежене паркування по вулиці Героїв Оборони (біля навчального корпусу №3) та провулку Сільськогосподарському. Просимо врахувати цю інформацію при виборі місця паркування. 

Відкриті лекції осіннього семестру на факультеті ветеринарної медицини прочитані в повному обсязі

8 листопада 2023 року

  На факультеті ветеринарної медицини завершився насичений цикл відкритих лекцій, запланованих на осінній семестр. На виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» від 08.06.2023 р. 

З новітніми досягненнями робототехніки познайомилися студенти ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»

8 листопада 2023 року

  Університет – заклад широких можливостей співпраці й пізнання – для викладачів, науковців і, безумовно, студентів. Студенти магістерської ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» вивчають нові технологічні й програмні ресурси. 

Четвер
9.11.2023

9 листопада – День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв

9 листопада 2023, 11:00

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ УКРАЇНИ, 

Вперед до мрії — на факультеті ветеринарної медицини відбувся День відкритих дверей

9 листопада 2023 року

   У цей не простий час для України перед нами стоїть завдання дбати про розвиток нашої держави та її економіку шляхом підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних кадрів у кожній галузі. 

Факультет аграрного менеджменту відчиняє свої двері для вступників 2024 року

9 листопада 2023 року

   09 листопада 2023 року факультет аграрного менеджменту відчинив двері для потенційних вступників. Формат заходу був змішаний – частина абітурієнтів приєдналися онлайн, а частина змогли відвідати університет особисто, що дозволило охопити достатньо велику кількість учасників та поінформувати їх стосовно переваг навчання на факультеті. 

День відкритих дверей на гуманітарно-педагогічному факультеті: атмосфера відритості, професіоналізму та щирого спілкування фото

9 листопада 2023 року

 Не вірте тим, хто стверджує, ніби освіта – привілей людей вільних. Тільки освічені люди вільні. Епіктет  

Ph.D. Відділ аспірантури на шляху до високої якості освіти: лекції-вебінари від Лесі Маценко та Інни Осадченко

9 листопада 2023 року

  Відділом аспірантури продовжує розширювати свої можливості та забезпечувати високу якість освіти для аспірантів. 

Підготовка наукової еліти України починається зі школи

9 листопада 2023 року

  08 листопада 2023 року завідувач кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства д.ю.н, професор Ладиченко Віктор Валерійович взяв участь в семінарі-практикумі для педагогічних працівників наукових відділень Малої Академії Наук України «Особливості організ 

Збірна НУБіП України з гирьового спорту посіла перше місце серед студентів ЗВО міста Києва

9 листопада 2023 року

  5 листопада у спортивному комплексі НУБіП України відбувся чемпіонат міста Києва серед студентів ЗВО з гирьового спорту.   У заході взяло участь 65 студентів із шести столичних вишів:  

Кафедра журналістики та мовної комунікації у творчому пошуку інноваційних форм організації навчального процесу

9 листопада 2023 року

  Традиційним уже стало проведення гостьових лекцій для студентів спеціальності «Журналістика» НУБіП України. 

Практична підготовка – як запорука майбутнього успіху фахівців економічного профілю

9 листопада 2023 року

  Виробнича практика студентів є одним із важливих видів навчальної роботи і здійснюється з метою набуття виробничих навиків приймати самостійно 

Вступна кампанія 2024: День відкритих дверей зібрав понад 2 тисячі школярів Києва, області та інших регіонів України фото

9 листопада 2023 року

  9 листопада. В Голосієві відносно тепло, безвітряно, без опадів і дуже-дуже людно. Голосіївський провулок і значна частина вулиці Героїв оборони вщент заповнені шкільними автобусами з номерами Київської області і Києва. 

П'ятниця
10.11.2023

Канада-Україна: можливості розбудови співпраці поміж університетами

10 листопада 2023 року

  Уряд Канади завжди активно підтримував Україну, і після початку повномасштабного вторгнення така підтримка лише посилювалася. 

З Україною в серці

10 листопада 2023 року

 

День відкритих дверей - день відкритих можливостей на агробіологічному факультеті

10 листопада 2023 року

   «НУБіП – наш дім» і це для 39 тисяч студентів, які приїхали до міста Києва з усіх куточків України, а багато з них також із-за закордону. Тут кожен має можливість здійснити свою заповітну мрію, знайти вірну стежку до власних висот. Але як обрати правильний напрямок?! 

На економічному факультеті яскраво й змістовно пройшов День відкритих дверей фото

10 листопада 2023 року

   9 листопада 2023 року на економічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей для школярів Києва і столичної об 

Майбутні енергетики і автоматники відвідали університетський День відкритих дверей

10 листопада 2023 року

  Початок листопада став надзвичайно цікавим і пізнавальним для всіх, хто відвідав День відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та планує здобувати інженерний фах. 

Чергові три очки у скарбничку збірної НУБіП України з футболу

10 листопада 2023 року

  09 листопада відбувся сьомий тур ХХV Чемпіонату м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО. 

Вступна кампанія 2024: думки потенційних абітурієнтів

10 листопада 2023 року

   Продовжуємо знайомити вас з прекрасними молодими людьми, які приїхали до НУБіП на перший в цьому навчальному році День відкритих дверей. 

Відбулися постерні доповіді наукових робіт магістрів кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули

10 листопада 2023 року

  Сьогодні на кафедрі ґрунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. 

День відкритих дверей в обличчях

10 листопада 2023 року

  Дні відкритих дверей вже стали для нашого університету доброю традицією. Щороку вони збирають цікаву молодь, яка приходить на власні очі побачити університет, познайомитися з його структурою і людьми та зробити свій важливий вибір – вибір фаху. 

Всеукраїнський круглий стіл «Практико-орієнтована підготовка фахівців з обліку і оподаткування: реалії та виклики»

10 листопада 2023 року

  08 листопада 2023 року кафедрою обліку та оподаткування організовано та проведено Всеукраїнський круглий стіл «Практико-орієнтована підготовка фахівців з обліку і оподаткування: реалії та виклики» 

Тепла зустріч з майбутніми абітурієнтами — День відкритих дверей на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології!

10 листопада 2023 року

  9 листопада 2023 року НУБіП України та зокрема факультет захисту рослин, біотехнологій та екології гостинно зустрів учнів шкіл, ліцеїв, гімназій, батьків та викладачів. 

Субота, неділя
11-12.11.2023

Студенти спеціальності «Освітні, педагогічні науки» на захисті постерних презентацій

11 листопада 2023 року

  09 листопада 2023 року на кафедрі педагогіки гуманітарно-педагогічного факультету відбувся попередній захист постерних презентацій магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти ОПП «Педагогіка вищої школи» та «Інформацій 

Захист магістерських робіт: за крок до реалізації власних проектів

11 листопада 2023 року

09 листопада 2023 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентами освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» заочної форми навчання. 

Науково-педагогічні студіювання здобувачів вищої освіти з управлінської теорії і практики

11 листопада 2023 року

  10 листопада 2023 року на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України відбулася студентська науково-практична конференція. 

Є бажання домогтись успіху – вступай на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

11 листопада 2023 року

       Якщо театр починається з вішалки, то заклад вищої освіти – з дня відкритих дверей. 

Рада роботодавців Бережанського фахового коледжу затвердила план роботи на поточний навчальний рік

11 листопада 2023 року

 Одним із завдань Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» є сприяння працевлаштуванню випускників, задоволення потреб роботодавця у кваліфікованих фахівцях, тому важливими партнерами для заклад 

Черговий старостат на факультеті ветеринарної медицини відбувся в укритті

11 листопада 2023 року

   11 листопада під час повітряної тривоги в укритті відбулося засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в першому семестрі 2023-2024 н.р. 

Відбулася постерна конференція магістерських робіт рослинників фото

12 листопада 2023 року

  Згідно з розпорядженням керівництва агробіологічного факультету нашого університету 9-10 листопада 2023 року на кафедрі рослинництва був проведений попередній захист магістерських робіт майбутніх випускників спеціальності 201 «Агрономія», який вже традиційно проходить  

Магістри економічного факультету представили результати досліджень

12 листопада 2023 року

   10 листопада 2023 року на економічному факультеті відбулася постерна презентація результатів виконання  магістерських кваліфікаційних робіт.    Студенти < 

Захист магістерських кваліфікаційних робіт на кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму

12 листопада 2023 року

  На кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму 7-10 листопада 2023 року відбулися захисти магістерських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання зі спеціальностей:  

Магістри спеціальності 075 Маркетинг захистили випускові роботи

12 листопада 2023 року

     9 листопада 2023 року відбувся захист магістерських кваліфікаційних робіт студентами заочної форми навчання спеціальності 075 Маркетинг на кафедрі маркетинг 

ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України»: Таланти, твої першокурснику-2023

12 листопада 2023 року

  У актовій залі ВСП «Заліщицький фаховий коледж ім. Є. Храпливого НУБіП України» відбувся традиційний щорічний огляд-конкурс талантів першокурсників. 

Практичні заняття майбутніх лісівників: створення дослідних фрагментів полезахисних лісових смуг

12 листопада 2023 року

 Упродовж початку листопада 2023 року з дисципліни «Лісова меліорація» було проведено традиційні практичні заняття на «Навчально-дослідному розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій».  

Постерні доповіді наукових робіт магістрів ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві»

12 листопада 2023 року

   Добігає завершення період підготовки кадрів другого рівня освіти за спеціальністю 201 «Агрономія». 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook