Календар подій

3.07.2023 – 9.07.2023

Списком
По днях тижня

Понеділок
3.07.2023

Випускник факультету ІТ освітньої програми «Цифрова економіка» Юрій Кравченко отримав 200 балів з ЄВІ з англійської мови (30 з 30 тестових балів)

3 липня 2023 року

  Цьогоріч на всіх випускників ОС “Бакалавр” факультету інформаційних технологій, які планують вступати на магістратуру, чекає декілька етапів вступної кампанії, серед яких вагоме місце має здача ЄВІ, ТЗНК, а також звичайно фаховий іспит. 

Довженкові нащадки поповнюють когорту журналістів

3 липня 2023 року

  Розмова ця особлива, бо вона пронизана величним Довженковим духом. 

Випуск 2023 у Немішаївському фаховому коледжі фото

3 липня 2023 року

  Сьогодні щасливий і хвилюючий день для 364 випускників Немішаївського фахового коледжу! З них 84 отримали дипломи з відзнакою. 

Ніжинський фаховий коледж НУБіП України вітає випускників 2023 року! фото

3 липня 2023 року

  29 червня у Відокремленому структурному підрозділі «Ніжинський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» відбулося урочисте вручення дипломів випускникам 2023 року.  

Студенти 3 курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Економіка» успішно захистили звіти з навчальної практики з організації виробництва та агробізнесу

3 липня 2023 року

 Завданням навчальної практикиорганізації виробництва та агробізнесу є поглиблене ознайомлення зтеоретичними засадами раціональної організації виробництва та бізнесу в аграрних формуваннях і набуття практичних навиків щодо обґрунтовування доцільності впровадження проєктів з розвитку підприємства.< 

Вдосконалення теоретичних знань і набуття практичних навичок у період проходження навчальної практики з агроекології

3 липня 2023 року

  Серед переліку дисциплін підготовки студентів ОС «Бакалавр» спеціальності 101 «Екологія» важливі завдання покладено на вивчення дисципліни «Агроекологія», яка формує у фахівців сучасний світогляд щодо впровадження й застосування технологій збалансованого (раціонального) використання земельних р 

Студенти факультету інформаційних технологій отримали довгоочікувані дипломи бакалавра фото

3 липня 2023 року

  30 червня відбулося урочисте вручення дипломів випускникам – бакалаврам факультету інформаційних технологій. 

Ректорат: фокусуємося на вступній кампанії

3 липня 2023 року

  3 липня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Вівторок
4.07.2023

Довгоочікувана зустріч з оборонцем Бахмута Андрієм Блозвою: перемога буде за нами

4 липня 2023 року

 Невелика відпустка збігає дуже швидко. Але Андрій Ігорович знайшов час для зустрічі з ректором університету Станіславом Ніколаєнко та колегами на факультеті інформаційних технологій. 

Газета «Сільський господар». Директорка Бережанського фахового коледжу Світлана Пилипишин: від хлібної ниви – до ракетобудування

4 липня 2023 року

  З часу заснування у 1959 році Бережанського технікуму сільського господарства до утворення нинішнього Відокремленого підрозділу «Бережанський фаховий коледж Національного університету біоресурсів і природокористування України» пройшло 64 роки. 

Майбутні фахівці спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» вдосконалюються на практиці під девізом «від знань до вражень»! фото

4 липня 2023 року

  Першокурсники спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» підводять підсумки вже другого тижня навчальної практики. Цього разу коло представлених можливостей додало студентам цінного досвіду та знань і, безумовно, залишило купу позитивних емоцій. 

Поєднуючи навчання та дослідження: як проходила навчальна практика з лісової таксації

4 липня 2023 року

     ВП НУБіП України «Боярська ЛДС» є сучасною базою практичного навчання для здобувачів, які прагнуть опанувати фах лісівника. 

Практичне навчання студентів – запорука успішного фахівця харчової промисловості

4 липня 2023 року

 Практика без теорії цінніша, ніж теорія без практикиМарк Квінтіліан  

Майбутні конструктори та будівельники отримали дипломи

4 липня 2023 року

  30 червня 2023 року на факультеті конструювання та дизайну бакалаври, що навчались за спеціальностями «Галузеве машинобудування» та «Будівництво та цивільна інженерія» отримали дипломи про здобуття освітнього ступеня «Бакалавр». 

Виробнича практика – найважливіша складова освітнього процесу для студентів-біотехнологів

4 липня 2023 року

  Одним із актуальних питань на сьогодні залишається працевлаштування та конкурентоспроможність випускників Вищих навчальних закладів України. Сучасний ринок праці вимагає добре підготованих фахівців різних галузей господарської діяльності, в тому числі й фахівців-біотехнологів. 

Середа
5.07.2023

Практичне навчання з механізації лісогосподарських робіт

5 липня 2023 року

  Навчальна практика є невід’ємною складовою у системі підготовки фахівців лісового господарства. 

Результативність навчальної практики: від студента до працівника Київського комунального об’єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста «Київзеленбуд»

5 липня 2023 року

  Добігла до завершення навчальна практика з дисципліни «Садово-паркове будівництво»: насичена, цікава та продуктивна!  Випускники бакалавріату спеціальності 206 «Садово-паркове господарство» 

Євгенія Шматок з Києва: обираю гуманітарно-педагогічний факультет НУБіП України!

5 липня 2023 року

  Ось і настав час обирати університет для школярів-випускників українських шкіл, попри складні умови війни, яка триває в Україні ми продовжуємо жити і будувати плани на майбутнє! Сьогоднішні випускники шкіл продовжують обирати свій майбутній шлях – шлях навчання, розвитку та самовдосконалення. 

Анастасія Рибчинська з мрією про вступ на ОП «Облік і аудит» й майбутнє самоствердження у професійній діяльності

5 липня 2023 року

Розкажіть коротко про себе (яку школу закінчили, де проживаєте).— Мене звати Анастасія Рибчинська. Проживаю в селі Михайлючка Хмельницької області Шепетівського району. 

Продуктивно завершилася навчальна практика з дисципліни «Шкідники і збудники хвороб деревних декоративних рослин»

5 липня 2023 року

  Успішно завершили навчальну практику студенти 3 курсу та 2 скороченого терміну спеціальності 206 Садово-паркове господарство з дисципліни «Шкідники і збудники хвороб деревних декоративних рослин». 

Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого: «В добру путь, випускники!» фото

5 липня 2023 року

  29 червня 2023 року у Відокремленому структурному підрозділі «Заліщицький фаховий коледж імені Євгена Храпливого НУБіП України» відбулося урочисте дійство з нагоди вручення дипломів випускникам денної і заочної форми навчання. 

Софія Ганієва обирає спеціальність «Фізична культура і спорт» аби стати висококваліфікований тренером і наставником для своїх вихованців фото

5 липня 2023 року

  У сучасному світі професія тренера набуває все більшої популярності та престижності. Батьки, турбуючись про здоров’я дітей, приводять їх до спортивних клубів та секцій, обираючи найкращих тренерів. 

Студенти ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження проходять практику на кафедрі автоматики та робототехнічних систем

5 липня 2023 року

  Практика – важлива складова у підготовці будь-яких фахівців, а інженерів – особливо. У цьому році на кафедрі автоматики та робототехнічних систем імені академіка І.І. 

Виробнича практика – чудова нагода підкріпити теоретичні знання та набути відповідних компетентностей: магістри права діляться своїми враженнями

5 липня 2023 року

  Виробнича практика одна з головних компонент освітньо-професійної підготовки магістрів права. Кафедра теорії та історії держави і права з усією відповідальністю підійшла до цього процесу. 

Науковці кафедри лісівництва взяли участь у V Форумі Української лісової платформи

5 липня 2023 року

     Доцент кафедри лісівництва Олександр Сошенський та професор кафедри лісівництва Сергій Зібцев взяли участь у V Форумі Української лісової платформи, присвяченої питанням юридичних основ сталих пра 

Четвер
6.07.2023

Вручення дипломів фахівця у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» фото

6 липня 2023 року

  5 липня 2023 року… Цей день стане особливим для випускників ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України». 

Студенти спеціальності «Садово-паркове господарство» пройшли практику з селекції та генетики декоративних деревних рослин

6 липня 2023 року

  Завершився тиждень навчальної практики з дисципліни «Селекція та генетика декоративних деревних рослин» для студентів другого курсу спеціальності «Садово-паркове господарство».  Впродовж практики студенти мали змогу ознайомитись з особливостями 

Навчальна практика з «Хімічного захисту з основами агротоксикології» – досвід і гарантія можливості працевлаштування за спеціальністю «Захист і карантин рослин» фото

6 липня 2023 року

  Складний, але все-таки дуже продуктивний навчальний рік підійшов до завершення. Студенти факультету захисту рослин, біотехнологій та екології отримали знання з дисципліни «Хімічний захист з основами агротоксикології» на очних лабораторних заняттях та на лекціях. 

Виробнича практика з «Цивільного права» для студентів юридичного факультету – можливість навчитися чогось нового! фото

6 липня 2023 року

  Практика студентів є невід’ємною складовою частиною підготовки майбутніх правників. 

Третьокурсники-філологи: перекладацька практика – хороша підготовка до майбутньої професійної діяльності

6 липня 2023 року

  На підсумковій конференції з ознайомчої перекладацької практики студенти третього курсу спеціальності «Філологія (німецька мова та друга іноземна)» поділилися набутим досвідом. 

Випускник Віктор Ратошнюк: спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в НУБіП України – мій перший пріоритет та свідомий вибір

6 липня 2023 року

  Ось і завершилось моє навчання по бакалаврській програмі зі спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» на гуманітарно-педагогічному факультеті Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Викладачі кафедри теорії та історії держави і права підтвердили право викладати вибіркову навчальну дисципліну «Демократія: від теорії до практики» успішним завершенням другого тренінгу інтерактивних методик

6 липня 2023 року

  Незважаючи на сезон відпусток, який зараз у розпалі, я разом з Людмилою Протосавіцькою продовжили тренінгове навчання, щоб стати сертифікованими викладачами вибіркової навчальної дисципліни «Демократія: від теорії до практики». 

Навчальні практики на розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій

6 липня 2023 року

  У весняно-літній період студенти-лісівники отримали унікальну можливість отримати практичні навички на навчально-дослідному розсаднику кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій.  Так, у період з 17 по 21 квітня для студентів 2,3 курсу бул 

Реалізація теорії в практичні навики студентами-деревообробниками під час проходження навчальної практики

6 липня 2023 року

  Здавалося б, усі теми вивчили, норми витрат матеріалів та продуктивність обладнання порахували, курсовий захистили, екзамен склали… Аж ось навчальна практика – можливість «на ділі» застосувати теорію, реалізувати та продемонструвати отримані знання. 

У магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство» завершилася навчальна практика з дисципліни «Ком’ютерні технології проектування СПО»

6 липня 2023 року

  Протягом тижня 19-23 червня 2023 року тривала навчальна практика з дисципліни «Ком’ютерні технології проектування СПО» у магістрів спеціальності «Садово-паркове господарство». 

Вітання ювіляру SGGW від НУБіП України фото

6 липня 2023 року

  У Варшавському університеті наук про життя (Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie) з нагоди ювілею 70-річчя від дня народження проф. 

П'ятниця
7.07.2023

Майстер-клас із написання мотиваційного листа

7 липня 2023, 11:00

Шановні абітурієнти!Запрошуємо Вас на безкоштовний майстер-клас із написання мотиваційного листа у п'ятницю 7 липня 2023 року об 11:00 в онлайн-форматі. 

Комісія ректорату перевірила готовність 1-го навчального корпусу і приймальної комісії до прийому абітурієнтів

7 липня 2023 року

  Сьогодні члени ректорату, на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком свій робочий день розпочали з перевірки готовності 1-го навчального корпусу і приймальної комісії, розташованої тут, до початку вступної кампанії 2023. 

Олександра Бердінських, випускниця Софіївсько-Борщагівського ліцею «Софія»: обираю спеціальність «Психологія» в НУБіП України

7 липня 2023 року

Чому обрали саме цю спеціальність і НУБіП України?— Останній рік дуже ретельно вивчала ринок освітніх послуг як нашої країни так і закордонних закладів освіти. Мені цікаво було знайти саме родзинку, унікальність того чи іншого вишу. 

Нарада з директорами ННІ та деканами факультетів: вступ до магістратури та підготовка кампусу до прийому студентів

7 липня 2023 року

  Під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада за участі деканів факультетів та директорів ННІ, присвячена актуальним питанням життєдіяльності університету. 

Шляхи співпраці НУБіП з університетом UNIMORE в рамках проєкту UNIgreen фото

7 липня 2023 року

  У рамках Європейського альянсу проєкту UNIgreen університетів Іспанії, Франції, Португалії, Італії, Бельгії, Болгарії, Ісландії та Польщі відбулось стажування науково-педагогічних працівників НУБіП України. 

Пішов з життя професор Михайло ДЕМИДКО

7 липня 2023 року

 5 липня 2023 року на 93 році життя перестало битись сердце доктора технічних наук, професора Михайла Омеляновича ДЕМИДКА 

Природокористування і якість життя - поради лікаря: домашній сир і його поживна цінність

7 липня 2023 року

    Кисломолочний сир — традиційний низькокалорійний продукт із м'яким смаком. За останні кілька десятиліть його популярність зросла, і цей сир часто рекомендують як важливий компонент здорових моделей харчування. 

Вчені НУБіП України серед переможців конкурсу Національного фонду досліджень України

7 липня 2023 року

  07 липня 2023 року на сайті Національного фонду досліджень Україн 

Випускник УКУ Андрій Коробов: змінюю спеціальність на «Деревообробні та меблеві технології» та вступаю до НУБіП України

7 липня 2023 року

Добрий день, Андрію. Розкажіть, будь ласка, декілька слів про себе, свої уподобання.— Добрий день. Мене звати Андрій Коробов, мені 21 рік. Цікавлюся історією, культурою, мистецтвом, мандрівництвом і риболовлею :). 

Субота, неділя
8-9.07.2023

Олександр Чучман: роблю свідомий вибір професії інженера-енергетика

8 липня 2023 року

  Олександр Чучман цього року закінчив Таращанський технічний та економіко-правовий фаховий коледж і одержав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електр 

Випускники бакалаврату обирають навчання за спеціальністю 053 «Психологія» в НУБіП України

8 липня 2023 року

  Ось уже сьомий рік поспіль Національний університет біоресурсів і природокористування України здійснює набір здобувачів вищої освіти на навчання за спеціальністю 053 «Психологія». 

Майбутні лісівники пройшли навчальну практику з лісової фітопатології

8 липня 2023 року

  У період з 3 по 7 липня 2023 року студенти груп ЛГ-2001, ЛГ-2002 та ЛГ-2104 ОС «Бакалавр» спеціальності 205 «Лісове господарство» успішно виконали програму навчальної практики з дисципліни «Лісова фітопатологія». 

Студенти та викладачі агробіологічного факультету стали активними учасниками міжнародного Дня поля

9 липня 2023 року

  Надзвичайно прекрасні українські лани в цю липневу пору! Солом’яно-жовті дозріваючі хліба межують з яскраво-зеленою кукурудзою і смарагдовою соєю, жовто-гарячими соняшниками та білою гречкою, голубим льоном та побурілим, вже готовим до збирання, ріпаком! 

Філологи закінчили навчальну перекладацьку практику

9 липня 2023 року

  Навчальна перекладацька практика для бакалаврів третього курсу проходила з 12 червня по 30 червня 2023 року на перекладацьких базах практики Києва та різних регіонів України у змішаному форматі. 

Валерія Архипська: Я здійсню свою мрію зі спеціальністю «Транспортні технології на автомобільному транспорті»!

9 липня 2023 року

Доброго дня, Валеріє! Ми раді привітати Вас на нашому інтерв'ю. Скажіть, будь ласка, скільки Вам років і де Ви навчались?— Доброго дня! Дякую, що запросили мене на це інтерв'ю. 

Павло Пилипенко з Києва: обираю німецьку філологію в НУБіП України!

9 липня 2023 року

  Ось і настав час обирати університет для випускників бакалаврату. Попри складні умови війни, яка триває в Україні, ми продовжуємо мріяти та жити! 

Майбутні захисники рослин здобувають практичні навички у господарствах України та Європи фото

9 липня 2023 року

  Підготовка висококваліфікованих спеціалістів зі спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» має вагоме значення для закріплення теоретичних знань та здобуття практичних навиків. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook