Календар подій

5.12.2022 – 11.12.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
5.12.2022

Природокористування і якість життя - поради лікаря: яскрава хурма – насолода з користю для здоров’я

5 грудня 2022 року

      Хурма є національним фруктом Японії. У цій країні її цвітіння — не менш важливий культурний феномен, аніж цвітіння сакури. З латини назва хурми Diospyros перекладається як "їжа богів". 

Випуск магістрів на факультеті ІТ – достойне поповнення армії айтішників

5 грудня 2022 року

   30 листопада 2022 року відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів студентам факультету інформаційних технологій 2 року навчання ОС «Магістр». 

Наукова бібліотека: гарна книга – мотивація до майбутнього

5 грудня 2022 року

   В Україні вже 285-й день повномасштабної війни. 

Ректорат: екзаменаційна сесія та звітна кампанія за рік

5 грудня 2022 року

5 грудня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Завершується навчальний семестр, триває сесія. Враховуючи погодні умови, ситуацію на фронті можна констатувати, що початок навчання в серпні для старших курсів був правильним кроком. 

І кожен фініш - це по суті старт: магістри економічного факультету отримали дипломи фото

5 грудня 2022 року

    2 грудня 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулось урочисте вручення дипломів випускникам – магістрам. Отож було вручено дипломи 111 випускникам – магістрам економічного факультету. 

5 грудня – День Волонтера

5 грудня 2022 року

Генасамблея ООН запропонувала урядам відзначати День волонтера 5 грудня. 1859 рік вважається роком виникнення волонтерського руху у світі. В Україні волонтерство з'явилося на початку 90-х років минулого століття, а офіційно його визнано Постановою Кабінету Міністрів України від 10 грудня 2003 року. 

Випускниця магістратури Наталія Фріауф: про складну, але таку необхідну роботу соціального працівника

5 грудня 2022 року

   Свій диплом магістра отримала випускниця гуманітарно-педагогічного факультету Наталія Фріауф, яка опановувала спеціальність «Соціальна робота», за якою, власне, і працює вже трішки більше року. 

Вівторок
6.12.2022

Готові до першої у житті сесії – на відмінно!

6 грудня 2022 року

   Перед початком екзаменаційної сесії зустрілись на кураторській годині (онлайн) зі студентами 11 групи 212 спеціальності «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 

Випускник магістратури Андрій Фещун: у полях, засіяних війною

6 грудня 2022 року

   Саме так, у полях, засіяних війною, зараз господарює на Київщині цьогорічний випускник магістратури агробіологічного факультету Андрій Фещун. 

Перспективи земельної реформи в Україні: дискусія на базі IAMO

6 грудня 2022 року

   Попри війну та поточні виклики в агровиробництві та логістиці, тематика земельної реформи, удосконалення землеустрою та доступу аграріїв до землі як головного виробничого активу залишається надзвичайно актуальною. 

Початок сертифікаційного аудиту системи менеджменту якості НУБіП України

6 грудня 2022 року

   В НУБіП України розпочалась процедура сертифікації системи менеджменту якості на відповідність вимогам стандарту ISO 9001:2015.   Сертифікацію проводить орган із сертифікації ТОВ «МНС ГРУП»  

І все-таки вони зустрілися: народному ансамблю пісні і танцю «Колос» виповнилося 65!

6 грудня 2022 року

   «І все-таки вона обертається», – сказав майже 500 років тому Галілео Галілей, змушений інквізицією відректися від своїх поглядів… А учасників народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А. 

Університет відзначив День Збройних Сил України

6 грудня 2022 року

   День Збройних Сил України відзначається щорічно 6 грудня — в день ухвалення 1991 року Закону України «Про Збройні Сили України». 

Дерусифікація в Голосієві: нові назви вулиць, на яких розташовані будівлі НУБіП і не тільки

6 грудня 2022 року

   Повномасштабна військова агресія рф проти України дала поштовх відновленню процесу дерусифікації топоніміки нашої країни. Одним з лідерів цього процесу стала столиця: Київська міська рада після 24 лютого 2022 року вже затвердила перейменування 193 об’єктів. 

Першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанної справи» поділилися враженнями про навчання в НУБіП України

6 грудня 2022 року

   Гостинність – це одна з найбільш розвинених, динамічних та захопливих занять у світі; з кожним новим витком технологічного розвитку, з кожним унікальним запитом гостя у цій сфері відкриваються ще більш різноманітні та особливі можливості роботи.& 

До Дня Збройних Сил України: історія свята

6 грудня 2022 року

   Загальне професійне свято всіх українських військовослужбовців давно заслужило всенародну повагу і шану з боку офіційних державних структур усіх рівнів. 

Середа
7.12.2022

Міжфакультетський круглий стіл «Роль фінансового контролю у відновленні України: економічні та правові аспекти»

7 грудня 2022, 9:45

ШАНОВНІ КОЛЕГИ! Запрошуємо Вас 7 грудня 2022 р. до участі в роботіМіжфакультетського круглого столу: 

Нарада з деканами та директорами: перебіг сесії та вступна кампанія 2023

7 грудня 2022 року

   7 грудня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада з керівниками підрозділів щодо проведення цього тижня профорієнтаційних заходів. 

Розмова про сучасні тенденції розвитку ринку засобів захисту рослин Європи з експертом компанії Bayer Дмитром Зоргачем

7 грудня 2022 року

  У межах діяльності студентського наукового гуртка «ДНК лідера» старшим викладачем кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. 

Підготовка до Дня відкритих дверей та хід зимової екзаменаційної сесії - ключові питання наради із заступниками деканів факультетів та директорами ННІ з навчальної роботи

7 грудня 2022 року

  6 грудня за головування проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася традиційна щомісячна нарада із заступниками деканів та директорів ННІ з навчальної роботи. 

Ніщо і ніколи не забудемо! Ніщо і ніколи не вибачимо!

7 грудня 2022 року

Війна – це нині зовсім не кіно,Це доль людських трагічні злами… 

Програма Erasmus+ дає купу можливостей для студента. Cтудентка факультету конструювання та дизайну поділилась враженнями після участі у програмі ERASMUS+

7 грудня 2022 року

      Мене звати Некрашевич Альона, Я студентка 3 курсу на факультеті Конструювання та дизайну на спеціальності «Будівництво та цивільна інженерія», минуло госеместру мені пощастило потрапити на програму обміну студентами Erasmus+. 

Зберемо на пікап – допоможемо ЗСУ!

7 грудня 2022 року

   Донатити як українська національна ідея    Як відомо, ми  

Підсумки-2022 і плани співпраці на 2023 рік на порядку денному Координаційної ради проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог»

7 грудня 2022 року

  05 грудня 2022 року Координаційна рада проєкту «Німецько-український агрополітичний діалог» (APD) підбила підсумки роботи за 2022 рік та обговорила наступні кроки співпраці на рік 2023. 

Четвер
8.12.2022

8 грудня - День відкритих дверей для випускників фахових коледжів України (посилання)

8 грудня 2022, 10:30

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ ЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ФАХОВИХ КОЛЕДЖІВ, 

День відкритих дверей в НУБіП – перший крок до успішної кар’єри

8 грудня 2022 року

   Хочете стати відомим державним діячем? А міністром? Чи, можливо, успішним бізнесменом? Тоді, молоді люди, вам до нас – на навчання в Національний університет біоресурсів і природокористування України. 

PhD: підсумкова екзаменаційна сесія аспірантів заочної форми навчання та здобувачів фото

8 грудня 2022 року

   У змішаному форматі в НУБіП України проходить підсумкова екзаменаційна сесія для аспірантів заочної форми та здобувачів першого року навчання із циклу обов’язкових компонентів освітньо-наукової програми ступеню доктора філософії. 

Основні наукові здобутки та досягнення факультету захисту рослин, біотехнологій та екології у 2022 році

8 грудня 2022 року

  НУБіП України має статус національного та дослідницького університету, саме тому наукова робота академіків, професорів, докторантів, доцентів, старших наукових співробітників, старших викладачів, асистентів, аспірантів та магістрантів направлена на забезпечення прогресу в освітньому процесі, науці, у вирішенн 

Економіко-правові аспекти ролі фінансового контролю у відновленні України обговорили учасники міжфакультетського круглого столу

8 грудня 2022 року

     7 грудня 2022 року відбувся міжфакультетський круглий стіл: «Роль фінансового контролю у відновленні України: економічні та правові аспекти», ініціаторами проведення якого були кафедра фінансів, економічний та юридичний факультети.  

PhD: запрошуємо всіх бажаючих на 3-тю лекцію «Ukraine Global Faculty»

8 грудня 2022 року

   Незважаючинаскладні умови сьогодення, за підтримки Міністерства освіти і науки України продовжує реалізовуватись дистанційний лекційний курс «Ukraine Global Faculty». 

З сумом повідомляємо про загибель студента юридичного факультету Вадима ПЕРІЖКА

8 грудня 2022 року

   З сумом повідомляємо про загибель, при виконанні службових обов’язків у Херсонській області, студента юридичного факультету, магістра 1 року навчання заочної форми, помічника чергового СРПП Уманського райуправління поліції   

П'ятниця
9.12.2022

Кафедра теорії та історії держави і права в рамках онлайн-вебінару «Донорство в Україні» в особливий спосіб долучилася до цієї теми

9 грудня 2022 року

«Якщо ми можемо чинити добро навіть після нашої смерті, тобто якщо наші органи після нашої смерті можуть врятувати інше життя, то, гадаю, ц 

Вічна пам’ять Герою! Загинув студент факультету інформаційних технологій Максим САЄНКО

9 грудня 2022 року

   Сумна звістка долинула до університетської родини про смерть героя-захисника, студента факультету інформаційних технологій Максима САЄНКА 

Економічний факультет вітав майбутніх абітурієнтів - студентів фахових коледжів України

9 грудня 2022 року

    8 грудня 2022 року економічний факультет радо вітав майбутніх абітурієнтів - випускників фахових коледжів 2023 року зі всієї України на Дні відкритих дверей.  

На факультеті ветеринарної медицини відбувся День відкритих дверей для випускників фахових коледжів і технікумів України

9 грудня 2022 року

   Ми зобов’язанні дбати про розвиток нашої держави та її економіку шляхом підготовки висококваліфікованих, конкурентоспроможних кадрів у кожній галузі. 

Випуск магістрів ННІ неперервної освіти і туризму: магістрам вручено дипломи фото

9 грудня 2022 року

   8 грудня 2022 року в ННІ неперервної освіти і туризму відбувся урочистий захід з нагоди вручення дипломів 95 магістрам освітньо-професійних програм «Публічне управління та адміністрування», «Управління інноваційною діяльністю», «Дорадництво», «Управління туристичним та готельно-ресторанним бізнесом». 

Факультет ІТ гостинно відкрив двері для майбутніх випускників фахових коледжів України 2023 року

9 грудня 2022 року

   08.12.2022 р. стартував перший у 2022-2023 н.р. День відкритих дверей НУБіП України. 

Студентка ветеринарного факультету ділиться своїми враження про навчання за програмою ERASMUS+ та про те, як поборола свій страх та вперше взяла в руки скальпель.

9 грудня 2022 року

   Майже кожен студент хоч раз чув про таку програму, як Erasmus+ і задавався питанням що це взагалі таке. Так ось, сьогодні я б хотіла розповісти детальніше про цю програму спираючись на власний досвід. 

Субота, неділя
10-11.12.2022

Відкриті лекції для студентів Міланського університету професора НУБіП України Віталія Недосєкова

10 грудня 2022 року

   Професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології НУБіП України Віталія Недосєкова, було запрошено як професора-дослідника для стажування на кафедру ветеринарної медицини та наук про тварин (DIVAS) Міланського університету. Вра 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК гостинно запросив на навчання випускників коледжів

10 грудня 2022 року

   Важливим етапом у житті кожного з нас є вибір професії і закладу вищої освіти. День відкритих дверей − це один з найважливіших заходів, оскільки саме в цей день абітурієнту надається можливість остаточно прийняти рішення вступати або не вступати в обраний університет та на обрану спе 

PhD: умови проживання аспірантів та готовність гуртожитку до надзвичайних ситуацій

10 грудня 2022 року

  У надзвичайно складних умовах воєнного стану ректорат Університету та керівництво студмістечка продовжують приділяти максимальну увагу умовам проживання як студентів, так і аспірантів НУБіП України. 

Відповідальність експертів та належне оформлення рейтингових звітів на порядку денному наради із секретарями рейтингових комісій

10 грудня 2022 року

9 грудня 2022 року відбулася нарада із секретарями рейтингових комісій факультетів та ННІ, на яку голова рейтингової комісії, проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук запросив також відповідальних за перевірку рейтингових показників діяльності науково-педагогічних працівників. 

День відкритих дверей: зерно для початку вступної кампанії 2023

10 грудня 2022 року

   Ректорат і науково-педагогічний колектив НУБіП приділяють величезну увагу профорієнтаційній роботі. І один з основних її аспектів – День відкритих дверей. 

День відкритих дверей на факультеті аграрного менеджменту

10 грудня 2022 року

  10 грудня 2022 року в НУБіП України було проведено День відкритих дверей для випускників шкіл, ліцеїв та гімназій. 

Учасники ННЛ економічної теорії та біоекономіки НУБіП України взяли участь у конференції «Національний виклик: деградація ґрунтів чи відновлення їх родючості?»

11 грудня 2022 року

  Учасники ННЛ економічної теорії та біоекономіки НУБіП України взяли участь у конференції «Національний виклик: деградація ґрунтів чи відновлення їх родючості?» присвяченій проблемі деградації ґрунтів і шляхів їх відновлення в Україні. 

День відкритих дверей на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології!

11 грудня 2022 року

  8 та 10 грудня факультет захисту рослин, біотехнологій та екології гостинно зустрів випускників загальноосвітніх навчальних закладів (шкіл, ліцеїв, гімназій), випускників технікумів, коледжів, батьків та викладачів з міста Києва й різних куточків України. 

День відкритих дверей в НУБіП України: факультет ІТ в змішаному форматі ознайомив майбутніх випускників шкіл, гімназій, ліцеїв з можливостями навчання

11 грудня 2022 року

   10.12.2022 р. продовжився цикл традиційних зустрічей із вступниками в рамках Дня відкритих дверей НУБіП України. 

Дні відкритих дверей: випускники коледжів та загальноосвітніх шкіл демонструють велику зацікавленість до сфери енергетики і автоматики

11 грудня 2022 року

   ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження у свій ювілейний рік, в межах загальноуніверситетських профорієнтаційних заходів для випускників коледжів та шкіл 08 та 10 грудня 2022 року організував та провів Дні відкритих дверей в дистанційному форматі. 

На факультеті ветеринарної медицини відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій та ліцеїв

11 грудня 2022 року

   Ми зобов’язанні дбати про розвиток нашої держави та її економіку шляхом підготовки висококваліфікованих, конкуренто спроможних кадрів у кожній галузі. 

УВАГА! СТУДЕНТАМ-КОНТРАКТНИКАМ ДО 30 ГРУДНЯ ПОТРІБНО СПЛАТИТИ ЗА НАВЧАННЯ!

11 грудня 2022 року

 УВАГА! СТУДЕНТАМ-КОНТРАКТНИКАМ ДО 30 ГРУДНЯ ПОТРІБНО СПЛАТИТИ ЗА НАВЧАННЯ!   

Бакалаври зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» стали учасниками круглого столу «Нагальні потреби українського агросектору для стійкості та відновлення», організованого за підтримки Європейського Союзу та Світового банку

11 грудня 2022 року

            Підготовка бакалаврів для роботи в органах державної виконавчої влади та органах місцевого самоврядування ґрунтується на чіткому дотриманні місії університету, що полягає 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook