Календар подій

25.04.2022 – 1.05.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
25.04.2022

Майстер-клас зі створення та використання навчальних відеоматеріалів від викладачів економічного факультету

25 квітня 2022 року

     21 квітня відбувся майстер-клас зі створення та використання відеозаписів лабораторних та практичних робіт на основі досвіду економічного факультету.  

Старостат на факультеті ІТ за участі проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку

25 квітня 2022 року

     22 квітня 2022 року відбувся черговий старостат факультету за участю проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваши. 

Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. М. Ф. Гулого: Будуємо науковий фундамент майбутніх спеціалістів фото

25 квітня 2022 року

Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. М. Ф. Гулого 18–22 квітня 2022 року продовжила свою роботу в умовах воєнного стану. 

Викладачі та студенти факультету харчових технологій провели великодній флешмоб: Великдень-2022: Христос Воскрес, Воістину Воскрес, Воскресне ненька-Україна

25 квітня 2022 року

   Сьогодні, 24 квітня, в Україні відзначають Великдень, або Христове Воскресіння, — одне з найдавніших і найважливіших християнських свят, яке було встановлено на честь Воскресіння Ісуса Христа. 

Вівторок
26.04.2022

Відкриті лекції на факультеті інформаційних технологій – максимальна підтримка студентів

26 квітня 2022 року

На факультеті інформаційних технологій, після відновлення освітнього процесу, за оновленим графіком проведення відкритих лекцій у квітні відбулося сім відкритих лекцій  

До роковин Чорнобильської трагедії: звернення ректора Станіслава Ніколаєнка

26 квітня 2022 року

     26 квітня 1986 року вогонь Чорнобиля опалив землю і душі мільйонів українців. 

PhD: фінал квітневої вступної кампанії до аспірантури

26 квітня 2022 року

     Незважаючи на війну в Україні на сьогодні успішно завершується квітнева вступна кампанія до аспірантури НУБіП України на програму підготовки докторів філософії. 

Профспілка університету підтримує працівників та армію в умовах воєнного стану

26 квітня 2022 року

     Боротьба проти військового вторгнення Росії в Україну стала тим чинником, який об’єднав суспільство, мобілізував усі фінансові, матеріальні, морально-психологічні ресурси нашої нації. 

Увага! Обговорюємо проект рішення вченої ради «Про першочергові завдання колективу університету в умовах воєнного стану»

26 квітня 2022 року

 Шановні колеги! Пропонуємо до обговорення проект рішення вченої ради університету «Про першочергові завдання колективу університету в умовах воєнного стану».  

Враження першокурсників від навчання на освітній програмі «Публічне управління та адміністрування»: від очікувань до реальності студентського життя

26 квітня 2022 року

     Під час чергового засідання наукового гуртка «Державотворець» на кафедрі публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва відбулася зустріч викладачів зі студентами першого курсу спеціальності 281 «Публічне управління та адмі 

Ректорат: допомога постраждалим колективам коледжів та відкриття філії в Китаї

26 квітня 2022 року

     26 квітня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Бодя Софія: обрала для себе фах агронома фото

26 квітня 2022 року

     Бодя Софія Василівна з міста Лубни Полтавської області – випускниця місцевої школи №4. Напередодні Дня відкритих дверей на агробіологічному факультеті доцент кафедри ґрунтознавства та охорони ґрунтів імені М.К. 

Людські ресурси в забезпеченні регіонального та державного розвитку України

26 квітня 2022 року

     21 квітня 2022 року кафедрою публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва ННІ неперервної освіти і туризму проведена лекція-семінар на тему «Управління людськими ресурсами» для студентів спеціальності «Публічне управління та адміністрування». 

Презентація освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» та особливості вступної кампанії 2022

26 квітня 2022 року

26 квітня 2022 року на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту Національного університету біоресурсів і природокористування України відбувся День відкритих дверей. 

Середа
27.04.2022

Засідання Вченої ради

27 квітня 2022, 13:00

Національний університет біоресурсів і природокористування УкраїниВЧЕНА РАДА27 квітня 2022 р. 309 ауд. 3 навч. корпус, Webex  

Вчена рада: готувати кадри для відродження економіки країни, посилювати оборону держави, її продовольчу безпеку

27 квітня 2022 року

     27 квітня 2022 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання вченої ради університету. Питання порядку денного торкалися як завжди багатьох сфер життєдіяльності, проте лейтмотив – діяльність в умовах воєнного стану. 

Перманентний зв'язок і важливість співпраці колективу студентського містечка

27 квітня 2022 року

     У студентському містечку відбулись традиційні щотижневі збори із завідувачами гуртожитків, в цей раз за участі Сергія Кваші проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку. 

Сіяй, прекрасний наш НУБіПе! (гуманітарії озеленюють рідний університет)

27 квітня 2022 року

   Буйний квіт весни приніс нам одне з найяскравіших християнських свят – Великдень. 

Університет Цукуба (Японія) оголошує про прийом студентів з України

27 квітня 2022 року

    Внаслідок вторгнення російських військ на територію України, в Україні продовжується кризова ситуація. Для тих студентів, які люблять навчання та поважають свободу, університет Цукуба гарантує місце для навчання та дослідження. 

36 років після аварії на Чорнобильській АЕС: сучасна радіаційна ситуація на забруднених радіонуклідами територіях та освітня і наукова діяльність кафедри загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності

27 квітня 2022 року

   36 років тому світ сколихнувся від жахливої новини – 26 квітня на Чорнобильській АЕС стався вибух, який спричинив соціально-екологічну катастрофу глобальних масштабів. 

Стартує ХІ «Фестиваль студентської науки – 2022»

27 квітня 2022 року

     З метою розвитку студентської наукової та інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи, участі в студентських наукових гуртках і з нагоди відзначення 124-річчя Університету та Дня науки 3-17 травня в університеті проходитиме ХІ «Фестиваль студентської науки – 2022» 

Четвер
28.04.2022

Травневі вебінари для вчених та здобувачів

28 квітня 2022 року

     Компанія Clarivate продовжує працювати у напрямі професійного розвитку науково-педагогічних працівників і здобувачів вищої освіти України (студенти, аспіранти) та запрошує на безкоштовні вебінари українською на платформі Webex, з можливістю отримати  

План роботи на квітень 2022 року фото

28 квітня 2022, 0:00

  

Методичні питання дослідження росту та економічне оцінювання екосистемних послуг лісів у фокусі відкритих лекцій лісівників

28 квітня 2022 року

     Одним із факторів, який визначає якість освітнього процесу в ННІ лісового і садово-паркового господарства, є постійне вдосконалення навчальних дисциплін різних освітніх рівнів. 

Відкриті лекції на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України у весняному семестрі 2022 року прочитані в повному обсязі

28 квітня 2022 року

     Проведення відкритої лекції - відповідальний момент у професійній діяльності кожного викладача, який потребує максимального емоційного зосередження, вміння продемонструвати педагогічну майстерність. 

День відкритих дверей для майбутніх вступників освітньої програми «Облік і аудит»

28 квітня 2022 року

     Під час війни у всіх змінились пріоритети, але проблема вибору закладу освіти для цьогорічних випускників залишилась нагальною проблемою. Вдалий вибір професії є запорукою впевненості у формуванні своєї життєвої стежини та усвідомлення свого значення в соціумі.  

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК провели виховну годину-спомин: Чорнобиль в серці України, а тінь його по всій землі

28 квітня 2022 року

     27 квітня 2022 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК студенти разом з викл 

П'ятниця
29.04.2022

Діана Плахотник: перекладач – моя майбутня професія

29 квітня 2022 року

Добрий день, Діано, скоро вам доведеться зробити серйозний вибір щодо подальшого навчання. 

Обговорення проблем освіти та пошук конструктиву і позитиву

29 квітня 2022 року

     У сьогоднішні непрості часи підтримка і взаємодопомога цінуються найбільше. Кожен громадянин має відчувати себе потрібним, задіяним у спільних зусиллях всієї країни. 

Кафедра фінансів гостинно приймала школярів на Дні відкритих дверей

29 квітня 2022 року

      28 квітня на кафедрі фінансів відбувся онлайн-захід День відкритих дверей. 

Понад 200 майбутніх вступників відвідали День відкритих дверей на факультеті інформаційних технологій НУБіП України

29 квітня 2022 року

Звичайно останні події в Україні змінили погляди більшості населення щодо власних потреб та пріоритетів, поряд з цим життя – це постійних рух, і навіть в таких умовах необхідно намагатися адаптуватися та розвиватися, щоб не лишитися позаду, адже економіка має працювати, а лави висококваліфікованих кадрів та інтеле 

Стипендії для науковців з України, які перебувають у небезпеці, на факультеті соціальної роботи

29 квітня 2022 року

Цілі верстви населення тяжко страждають від жорстокого нападу Росії на Україну. Це також стосується світу науки та досліджень. В умовах війни дослідження більше неможливе у змістовному вигляді. Тому Департамент суспільних наук запрошує постраждалих від війни українських науковців на піврічне перебування до Німеччини. 

День відкритих дверей на агробіологічному факультеті

29 квітня 2022 року

     Традиційним заходом у Національному університеті біоресурсів і природокористування України стало проведення весняного Дня відкритих дверей. 

ЗАПРОШУЄМО ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ, ТЕХНІКУМІВ І КОЛЕДЖІВ НА ОНЛАЙН ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

29 квітня 2022 року

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИЗАПРОШУЄ ВИПУСКНИКІВ ШКІЛ, ГІМНАЗІЙ, ЛІЦЕЇВ, ТЕХНІКУМІВ І КОЛЕДЖІВ, 

Субота, неділя
30.05-1.05.2022

Старостат на гуманітарно-педагогічному факультеті: в пріоритеті – підготовка до весняної екзаменаційної сесії та вступ до магістратури

30 квітня 2022 року

    На гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся розширений старостат за участю декана Інни Савицької, заступників декана, наставників академічних груп та, звичайно, старост. 

До уваги випускників коледжів та технікумів! Відновлено роботу підготовчих курсів для вступу в НУБіП України!

30 квітня 2022, 0:00

     Відповідно до Правил прийому НУБіП України, вступ на ОС «Бакалавр» на основі ОКР «Молодшого спеціаліста» (освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра), передбачає успішне складання фахового вступного випробування з обраної спеціальності. 

Про інтерактивний майстер-клас «ВАУ сервіс у готелі» для здобувачів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм»

30 квітня 2022 року

     Місяць квітень для студентів 1-4 курсів спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму став продуктивним,  

30 квітня – День пам'яті Бориса Олійника

30 квітня 2022 року

     Борис Олійник – той поет, якого називають "від коренів, з першовіку". 30 квітня 2022 року минає 5 років від того дня, коли на 82-му році життя після важкої і тривалої хвороби Борис Ілліч спочив у Бозі. 

Стажування в Седльці розпочали професори гуманітарно-педагогічного факультету

30 квітня 2022 року

     Професори нашого університету Марія Личук (доктор філологічних наук, завідувачка кафедри романо-германських мов і перекладу) і Марина Навальна (доктор філологічних наук, професор кафедри журналістики та мовної 

Конференція LBLIC 2022: міжкультурна комунікація у дії фото

1 травня 2022 року

     Два дні поспіль пройшли у плідній співпраці й наукових обговореннях учасників ІІІ Міжнародної міждисциплінарної науково-практичної конференції «Мова, бізнес і право, міжкультурна комунікація: виклики сьогодення», що відбулася 26-27 квітня 2022&nb 

Змінюється світ – має змінитися і підготовка журналістів: разом зі стейкхолдерами обговорюємо освітні програми для бакалаврів і магістрів

1 травня 2022 року

На розширеному квітневому засіданні кафедри журналістики та мовної комунікації відбулося обговорення проєктів освітніх програм за спеціальністю 061 Журналістика першого  

Уже зовсім скоро — довгоочікуваний вступ до закладів вищої освіти, але виникає низка запитань

1 травня 2022 року

     Тільки-но ми адаптувалися до карантинних обмежень та змін, як прийшла війна. 

Публічне управління та адміністрування на варті життя Українців!

1 травня 2022 року

     З вірою та надією в якнайшвидшу перемогу життя над смертю, добра над злом, правди над брехнею, демократії над автократією проходять наші воєнні будні. Божої благодаті та мирного життя під українським небом очікує кожен громадянин України. 

Факультет землевпорядкування відкрив свої двері вступникам 2022 року фото

1 травня 2022 року

     28 квітня 2022 року на факультеті землевпорядкування у віртуальному просторі відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій, ліцеїв, технікумів і коледжів. 

Конструктори гостинно відкрили двері для абітурієнтів

1 травня 2022 року

     29 квітня в онлайн-режимі факультет конструювання та дизайну провів день відкритих дверей. 

Як студенту НУБіП допомогти Збройним Силам України

1 травня 2022 року

     24 лютого 2022 року російські загарбники напали на мирну Україну. Майже сотня студентів та викладачів університету вступили до лав Збройних Сил України, підрозділів територіальної оборони, щоб зі зброєю в руках захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook