Календар подій

28.03.2022 – 3.04.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
28.03.2022

Пропозиції стипендіальних програм мобільності від університетів-партнерів для студентів НУБіП України

28 березня 2022 року

     Зважаючи на війну росії проти України, деякі університети партнери запропонували стипендіальні програми навчання для студентів НУБіП України на весняний семестр. Умови стипендії в кожному університеті індивідуальні. Але всі пропонують безкоштовне проживання.Серед таких університетів наступні: 

Двоє героїв війни: український солдат та чорнозем

28 березня 2022 року

   Наші друзі та партнери пильно стежать за подіями в Україні. 

Підйом фізичного та психологічного духу в умовах воєнного стану

28 березня 2022 року

     Під час воєнного стану всі люди нашої країни, в тому числі і студенти, знаходяться в умовах постійної психологічної напруги, яка негативно впливає на якість життя. 

PhD: позиція Нацагентства щодо акредитації ОНП та готовність відомостей самооцінювання

28 березня 2022 року

    Українці вже впродовж місяця героїчно ведуть запеклу боротьбу з російським агресором. 

НУБіП перерахував півтора мільйона гривень Збройним Силам України

28 березня 2022 року

Науково-педагогічні працівники та співробітники Національного університету біоресурсів і природокористування України підтримали ініціативу ректорату і перерахували Збройним Силам України свій одноденний заробіток. 

Будемо з овочами

28 березня 2022 року

Ще місяць назад ніхто навіть не міг подумати, що весняні роботи в університеті розпочнуться в страшних умовах воєнного стану. Все змінилося після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. 

Пропозиції грантових програм для наукових співробітників

28 березня 2022 року

Європейська комісія запустила новий проект European Research Area for Ukraine, який став найбільш повним джерелом інформації для науковців в Україні та тих хто був змушений поїхати за межі України, в рамках якого науковці зможуть шукати можливості з пошуку грантових можливостей. 

Ректорат: фінансове забезпечення, випуски бакалаврів та магістрів, недопущення росту вартості навчання

28 березня 2022 року

28 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності університету на поточний тиждень. Як зазначив ректор, за більш, ніж місяць війни, в цілому збережена матеріально технічна база, життя і здоров’я студентів і співробітників, забезпечена підтримка тих, хто залишився в гуртожитках. 

Вівторок
29.03.2022

День в історії України

29 березня 2022 року

     24 лютого 2022 р. – Російська Федерація офіційно оголосила війну Україні… Просто так, бо країні з найбільшою територією у світу і населенням у 144,1 млн чол. 

Один день працівника кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. академіка І.І. Мартиненка в умовах військового стану

29 березня 2022 року

    Підготувати кваліфікованого інженера з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій справа непроста: для цього потрібні високотехнологічні навчально-наукові лабораторії, науково-педагогічні працівники (далі НПП), які активно ведуть наукові дослідження й досягли в цьому високої оцінки вітчизняни 

Майбутній обліковець Богдана Морозюк: ерудований, значить озброєний

29 березня 2022 року

     Наразі Україна переживає найстрашніші часи в своїй історії. Війна відсунула на другий план все зайве, і люди проявили себе такими, якими вони є насправді. 

Студенти Бережанського фахового коледжу – переможці ІІ етапу конкурсу-захисту наукових робіт малої академії наук України

29 березня 2022 року

     Відповідно до Положення про Всеукраїнські учнівські олімпіади, турніри, конкурси з навчальних предметів, конкурси-захисти науково-дослідницьких робіт, олімпіади зі спеціальних дисциплін та конкурси фахової майстерності, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки, молоді та спорту України в 

До уваги співробітників, які проживають в гуртожитках

29 березня 2022 року

     До університету звертаються комунальні служби міста Києва, енергопостачальні компанії з приводу сплати за надані послуги та спожиті енергоресурси, воду, вивіз сміття, понесені трудові затрати тощо, які безперервно на 

Середа
30.03.2022

Мер Переяслава Вячеслав Саулко: «Навіть під час війни треба здобувати освіту! Тому обирайте факультет ветеринарної медицини НУБіП України»

30 березня 2022 року

     Інтерв'ю завідувача кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин, професора Мельника Олега Петровича з бойовим мером Переяслава Вячеславом Володимировичем Саулком: "Навіть під час війни треба здобувати освіту! 

Студент-міжнародник кафедри глобальної економіки Дмитро Борисенко долучається до навчального процесу на економічному факультеті

30 березня 2022 року

    Вже понад місяць відбуваються військові дії на нашій землі. Життя студентів спеціальності 051 «Економіка» ОПП «Міжнародна економіка» кафедри глобальної економіки також поділилось на до та після введення воєнного стану в країні. 

Ірина Горбачова: встигаю опановувати професію кадровика і займатися волонтерською діяльністю

30 березня 2022 року

У цей непростий час на кафедрі управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України проходить чергова сесія магістрів заочної форми навчання за спеціальністю «Менеджмент» (освітня програма «Управління персоналом») 

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології продовжує активне навчання в умовах воєнного часу

30 березня 2022 року

     14 березня 2022 року на виконання наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. 

Першокурсники спеціальності «Соціальна робота» під час війни волонтерять з душею: пишаємось вами!

30 березня 2022 року

   Україна і наші збройні сили зараз потребують допомоги простих мирних громадян. Студенти виявились одним із найсвідоміших прошарків нашого суспільства. У ці нелегкі часи багато хто з них складає екзамен на патріотизм і громадянськість. І складають на відмінно. 

Зараз наш фронт – це навчання!

30 березня 2022 року

     Пройшов вже місяць війни, запеклих боїв, моторошних фото і відео, напружених очікувань SMS від близьких і друзів.     Ми вже звикли до переліку: сьогодні двадцятий, двадцять п’ятий, тридцятий день війни. 

Четвер
31.03.2022

Карантин: офіційні документи

31 березня 2022, 17:00

   

Студентка Вікторія Мамченко: нашу націю не зламає ніщо

31 березня 2022 року

     Війна – це жах… Це руйнація, страх і сльози… Війна – це смерть… На екрані телевізорів виходять фільми про війну, ми знали про неї з книжок або розповідей. Чоловіки, які воювали, здавалися нам супергероями й викликали захват, бо вони віддавали своє життя заради порятунку своїх нащадків. 

Оголошується відбір на програму обміну ERASMUS+ з Вищою школою сільського господарства м.Ліль (Франція) на 2022-2023 н.р.

31 березня 2022 року

Шановні студенти!Розпочинається відбір на програми мобільності студентів в рамках програми ERASMUS+ на наступний навчальний рік 2022-23 до Вищої школи сільського господарства м.Ліль у Франції. Напрямки, на які приймаються студенти: 

Природні об’єкти славетної України – тема чергової лекції Миколи Томенка

31 березня 2022 року

    У складні часи для України в умовах воєнного стану активно проходять онлайн-заняття в Національному університеті біоресурсів і природокористування України. 

Ректорат: завершення навчального семестру, трудове законодавство в умовах воєнного стану та план роботи на квітень

31 березня 2022 року

    31 березня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося розширене засідання ректорату, присвячене актуальним питання життєдіяльності університету та плануванню роботи на квітень.  

П'ятниця
1.04.2022

Відновлено роботу консультаційно-підготовчих курсів для вступу в НУБіП України

1 квітня 2022, 9:29

У поточному році на консультаційно-підготовчі курси записалося 285 слухачів, що на 20% більше у порівнянні з минулим роком.Незважаючи на пандемію і тривожність політичної обстановки в країні, підготовчі курси НУБіП України продовжують користуватися популярністю серед великого розмаїття інших курсів. 

Генеральна Асамблея Асоціації COST прийняла Грузію та Україну до своєї Асоціації

1 квітня 2022 року

     30-31 березня 2022 року в Парижі відбулася зустріч представників країн-членів COST під егідою французького головування в Раді ЄС. 

Відбулися традиційні гостьові лекції стейкхолдерів на кафедрі глобальної економіки

1 квітня 2022 року

     У результаті плідних переговорів зі стейкхолдерами, за ініціативи керівництва економічного факультету, в останній декаді березня 2022 року, відбулась гостьова лекція представників кращих баз виробничої практики на кафедрі гло 

Любов до України – сходинка до перемоги

1 квітня 2022 року

        З раннього ранку 24 лютого, коли президент Росії оголосив про "спеціальну військову операцію", в Україні тривають повномасштабна війна. 

Пропозиції Спілки ректорів України щодо Порядку вступу до закладів вищої освіти у 2022 році за умов воєнного стану

1 квітня 2022 року

 31 березня 2022 року на розширеному засіданні Спілки ректорів України були розглянуті пропозиції Асоціації аграрних закладів освіти України щодо порядку організації вступної кампанії, які представляв ректор Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслав Ніколаєнко. 

Субота, неділя
2-3.04.2022

Відбулась відкрита лекція професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Миколи Радзиховського

2 квітня 2022 року

     Продовжуємо навчання! На факультеті ветеринарної медицини відбулась відкрита лекція професора кафедри епізоотології, мікробіології і вірусології Радзиховського М. Л., у дистанційному форматі на платформі Zoom. 

Гуманітарії провели березневе засідання наставників академічних груп

2 квітня 2022 року

    В останній день березня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулося засідання наставників у дистанційному режимі. 

Професор Василь Юхновський про забезпечення продовольчої безпеки країни шляхом захисту ґрунту від ерозії на відкритій лекції

2 квітня 2022 року

     Як кожен українець віддає себе сповна для загальної перемоги над агресором, так і для студентства навчання – це другий фронт. 

Яким має бути професійний ГІС-консультант: мотиваційний вебінар Вадима Сокола для студентів факультету землевпорядкування фото

3 квітня 2022 року

     У надскладні для нашої країни часи, студентам важливо не втрачати мотивацію до навчання. 

На факультеті харчових технологій розпочато цикл відкритих лекцій науково-педагогічними працівниками

3 квітня 2022 року

  Згідно плану проведення відкритих занять на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК  

Злагоджена робота колективу сьогодні – запорука успішності факультету завтра: розширене засідання деканату гуманітаріїв

3 квітня 2022 року

   Війна – надзвичайно складний час для усіх. І цих обставинах освітніх процес стає своєрідним осередком, що дає відчуття мирного життя, підтримки від одногрупників і викладачів, колег і керівництва, зрештою і впевненості в завтра. 

У Яна Шклярського енергетика перемогла авіацію: про продовження і умови навчання на кафедрі теплоенергетики у цей складний час …

3 квітня 2022 року

     Минулого року в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України вперше відбувся набір студентів на скорочений термін навчання за спеціальністю 144 «Теплоенергетика». 

На економічному факультеті відбувся старостат щодо організації навчального процесу в умовах воєнного стану

3 квітня 2022 року

      Освітній процес у дистанційному форматі вимагає посиленої уваги щодо комунікації між студентами, кураторами та адміністрацією факультету, функціональними можливостями студентської організації. 

Зустріч з випускницею, яка знайшла себе в галузі «Водні біоресурси та аквакультура» фото

3 квітня 2022 року

    На кафедру гідробіології та іхтіології Національного університету біоресурсів і природокористування України вже вкотре приїжджають успішні випускники, роботодавці, які діляться досвідом проводячи лекції присвячені рибному господарству не лише України, але й за її межами. 

Проведення державного екзамену затверджено на засіданні Вченої ради механіко-технологічного факультету

3 квітня 2022 року

     Зосередженість на якості навчання та логічному завершенні поточного семестру під час воєнного стану наразі являються фундаментальними мотиваційними рушіями для студентства та трудового колективу механіко-технологічного факультету. &nb 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook