Календар подій

14.03.2022 – 20.03.2022

Списком
По днях тижня

Понеділок
14.03.2022

Прийом українських студентів для продовження навчання в Університеті прикладних наук Вайенштефан-Трісдор

14 березня 2022 року

Якщо ви раніше навчалися в Україні і зараз змушені залишити свою країну, у вас є можливість закінчити семестр у нас в Університеті прикладних наук Вайенштефан-Трісдорф. Для цього нам потрібна деяка інформація від вас, щоб запросити вас на навчальний семестр до нас: 

Механіко-технологічний факультет готовий до відновлення навчання

14 березня 2022 року

     На механіко-технологічному факультеті на виконання наказу ректора Станіслава Ніколаєнка від 11.03.2022 р. 

Ректор та голова наглядової ради проконтролювали початок занять

14 березня 2022 року

 14 березня 2022 року ректор Станіслав Ніколаєнко разом з головою наглядової ради Миколою Томенком обговорили з деканами факультетів та директорам навчально-наукових інститутів відновлення навчального процесу.  

В умовах військового стану продовжилося навчання студентів університету

14 березня 2022 року

У складних умовах військового стану кожен працівник нашого університету робить свій посильний внесок у спільну справу – захист України на фронті та навчання у тилу нових поколінь майбутніх фахівців для відновлення, розбудови та розвитку економіки. 

Робота наукових підрозділів університету в умовах воєнного стану

14 березня 2022 року

     14 березня 2022 року за ініціативи проректора з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадима Кондратюка відбулося онлайн-засідання співробітників наукових підрозділів університету. 

Вівторок
15.03.2022

НУБіП України дякує Профспілці працівників освіти і науки України за гуманітарну підтримку нашого студентства

15 березня 2022 року

Університет отримав благодійну продовольчу допомогу, яка надійшла за ініціативи голови Профкому студентів та аспірантів НУБіП України Олексія Мельника та сприяння Профспілки працівників освіти і науки України 

Ректор Станіслав Ніколаєнко провів перемовини з ректором Варшавського університету наук про життя Міхалом Засадою

15 березня 2022 року

15 березня 2022 року відбулася розмова ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка та ректора Варшавського університету наук про життя Міхала Засади з приводу останніх подій в Україні, ситуації в університеті. 

Оголошується відбір на стипендіальну програму Banach (Польща)

15 березня 2022 року

Польське національне агентство з академічних обмінів (NAWA) у співпраці з Міністерством закордонних справ оголосило конкурс на участь у програмі стипендій Банаха. Метою Програми є сприяння соціально-економічному прогресу країн, що розвиваються, шляхом підвищення рівня знань та освіти їх громадян. 

Федеральний екологічний фонд Німеччини започаткував 30 нових стипендій для молодих українських випускників університетів та аспірантів

15 березня 2022 року

В даний час Німецький федеральний екологічний фонд пропонує стипендії для випускників українських університетів на екологічні та природоохоронні теми. Цільовою групою є випускники, які живуть або навчаються в Україні і мають ступінь магістра або аспіранти. 

Середа
16.03.2022

Студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК активно приступили до занять

16 березня 2022 року

     На виконання наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. 

На економічному факультеті продовжується навчальний семестр

16 березня 2022 року

    На економічному факультеті з 14 березня 2022 року продовжилося проведення навчальних занять у дистанційному та змішаному форматах за розкладом другого семестру для студентів денної форми навчання усіх курсів, осв 

Злагоджений початок навчання на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

16 березня 2022 року

    Кожен понеділок на кафедрі фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії є досить насиченим на заняття і цей не був винятковим. Не зважаючи на воєнний стан кафедра фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії активно розпочала освітній процес.  

Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М. Ф. Гулого: навіть в умовах воєнного стану наше головне завдання – навчати студентів

16 березня 2022 року

     Згідно з розкладом другого семестру 14 березня 2022 року кафедра біохімії і фізіології тварин ім. академіка М. Ф. Гулого продовжила виконувати своє основне завдання – готувати висококваліфікованих спеціалістів різних спеціальностей. 

Увага! Щоденно о 9-00 хвилина пам'яті за співвітчизниками, які загинули на війні

16 березня 2022 року

 На виконання Указу Президента України "Про загальнонаціональну хвилину мовчання за загиблими внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України" в університеті щоденно о 9-00 проводитиметься хвилина пам'яті за нашими співвітчизниками, які загинули на війні. Пресслужба 

Четвер
17.03.2022

Ректорат: тільки воля, дисципліна і порядок допоможуть перемогти ворога

17 березня 2022 року

     17 березня 2022 року відбулося засідання ректорату. Як зазначив очільник університету Станіслава Ніколаєнко, вже 21 добу український народ героїчно захищає свою землю. 

Студентка факультету ветеринарної медицини Катерина Сержант: «Війна – не канікули»

17 березня 2022 року

     Студентка 3 курсу факультету ветеринарної медицини Катерина Сержант, перебуваючи не вдома освоює ветеринарну медицину дистанційно та допомагає територіальній обороні Київської області. 

У ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» продовжується навчальний семестр

17 березня 2022 року

     У Мукачівському фаховому коледжі з 14 березня поточного року відновлено проведення навчального процесу в дистанційному режимі та змішаних форматів за розкладом другого семестру для студентів денної форми навчання усіх курсів, відділень освітніх ступенів та освітніх програм відповідно до наказу ди 

Дистанційні заняття з дисципліни «Ветеринарна імунологія» проводяться згідно навчального розкладу

17 березня 2022 року

В умови воєнного стану для нашої країни, дистанційні заняття з дисципліни «Ветеринарна імунологія» проводяться згідно з навчальним розкладом.Лекційні та лабораторні заняття з дисципліни «Ветеринарна імунологія» для  

Освітній процес у відокремлених структурних підрозділах у складних умовах воєнного часу продовжено!

17 березня 2022 року

У складних умовах воєнного часу з 14 березня 2022 року  продовжено навчання у всіх відокремлених структурних підрозділах університету. 

Відокремлені структурні підрозділи НУБіП України відновили освітній процес фото

17 березня 2022 року

З 14 березня 2022 року, незважаючи на тяжку годину, у якій вимушено опинилися наша Україна, час коли кожен мав змогу виїхати за межі держави, відокремлені структурні підрозділи Національного університету біоресурсів і природокористування України відновили освітній процес та продовжили благородну місію підготовки май 

Планове засідання кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві в умовах воєнного стану. Працюємо заради майбутнього нашої країни!

17 березня 2022 року

     Відповідно затвердженого плану засідань кафедри технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві 16 березня 2022 року проведено онлайн засідання за допомогою хмарного сервісу Zoom, приємним було, що знято обмеження для приватних аккаунтів за часом.  

Майбутні економісти про навчання в умовах воєнного стану

17 березня 2022 року

      Незважаючи на російську агресію в Україні, 14 березня 2022 р. у НУБіП України розпочалось дистанційне навчання. Перші дні роботи показали, що процес організований на належному рівні. 

Студенти агробіологічного факультету про дистанційне навчання в умовах війни

17 березня 2022 року

     Студенти-агрономи навіть в умовах воєнних дій відвідують пари та заняття та роблять зусилля до опанування необхідних навичок для спеціалістів сільськогосподарського профілю. 

П'ятниця
18.03.2022

Коли почалася війна…

18 березня 2022 року

     Коли почалася війна, ніхто не вірив, що це можливо і реально, ніхто не уявляв, які жахіття вона несе, і що в короткий час вона кардинально змінить наші життя. 

Факультет ІТ на курсі відновлення освітнього процесу в університеті

18 березня 2022 року

Відповідно до наказу ректора університету Станіслава Ніколаєнка від 11 березня 2022 р. 

Навчальний процес в ННІ лісового і садово-пракового господарства продовжується!

18 березня 2022 року

З 24 лютого 2022 року почалися тяжкі випробування для кожного громадянина України у визвольній боротьбі проти нашого одвічного ворога, який уже не приховує та не маскує своїх намірів. 

Студенти-філологи вийшли на навчання: життя триває

18 березня 2022 року

   24 лютого 2022 року життя кожного українця та українки змінилося назавжди. З початком повномасштабного вторгнення Російської Федерації ми всі зіштовхнулися з численними викликами долі. Багатьом з нас довелося покинути домівки та шукати порятунок в межах України чи за кордоном, дехто втратив житло, рідних та близьких. 

Щодо акредитації освітніх програм та одержання акредитаційних сертифікатів у 2 семестрі 2021-2022 навчального року

18 березня 2022 року

11 березня 2022 року Національне агентство із забезпечення якості вищої освіти звернулося до Кабінету міністрів України з ініціативою урегулювання акредитаційного процесу та уможливлення надання відкладених акредитацій усім освітнім програмам, які наявні в інформаційній системи Національного агентства та очікують на процедуру на всіх її ета 

Наближаємо перемогу – кожен на своєму місці: Вікторія Шеховцова-Бурянова проводить щоденні заняття для школярів

18 березня 2022 року

 Справедливість держави полягає в тому,щоб кожен займався своєю справоюПлатон «Держава» 

УВАГА! Про організоване завершення в університеті другого семестру 2021-2022 н.р.

18 березня 2022 року

До уваги студентів та викладачів університету!  

Не словом, а ділом - лекція ректора Станіслава Ніколаєнка магістрам

18 березня 2022 року

   У Національному університеті природокористування Україні з 14 березня 2022 року було продовжено навчальний процес у змішаному та дистанційному форматі. 

Кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого успішно завершила перший тиждень навчання здобувачів освіти за умов воєнного стану

18 березня 2022 року

У період з 14 березня кафедра біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого активно виконувала свої педагогічні обов’язки згідно існуючого розкладу занять. 

Субота, неділя
19-20.03.2022

Студенти факультету аграрного менеджменту переконані: Україна - найсильніша країна у світі

19 березня 2022 року

     Військові дії на території нашої держави призвели до великих втрат, скоєно багато горя, але навіть в таких умовах ми продовжили навчання, бо наш незламний дух, прагнення жити на своїй землі та творити майбутнє нашої країни є рушійною силою н 

Відновлюємо навчання, керуємо своїм життям, працюємо на своє майбутнє: підсумки першого навчального тижня гуманітаріїв

19 березня 2022 року

    З тижня, що минає, студенти повернулися до навчання. Нові обставини, нові виклики. Але й вимушена пауза не може тривати вічно. А молодь повинна навчатися, незважаючи ні на що... 

Проблеми весняної посівної і боротьби з бур’янами. Аграрний фронт із Миколою Косолапом

19 березня 2022 року

 Війна перевернула наше життя і зумовили великі проблеми у сільському господарстві, в першу чергу, з проведенням весняної посівної компанії, зменшилися обсяги таких необхідних ресурсів, як паливо, насіння, пестициди і люди. 

Магістри ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами»: зараз наш головний проект – «Разом до перемоги на всіх фронтах!»

19 березня 2022 року

     14 березня 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у дистанційному та змішаному форматах відновлено навчання за розкладом 2-го семестру 2021-2022 н.р. 

Студентка спеціальності «Міжнародні відносини» Анастасія Вагерич: майбутнє – за Україною!

20 березня 2022 року

     Студентка І року навчання ОС «Магістр» Анастасія Вагерич дистанційно опановує спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» в умовах війни. 

На кафедрі хірургії та патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка науково-експериментальні дослідження проводились, проводяться і будуть проводитись!

20 березня 2022 року

     Військовий стан в нашій рідній ненці УКРАЇНІ не є перешкодою для проведення наукових досліджень.     Незважаючи на складну ситуацію в нашій країні, науковці  

Студенти спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» продовжують вивчення фахової іспанської мови у дистанційному форматі

20 березня 2022 року

    Не зважаючи на воєнний стан, із 14 березня 2022 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відновлено навчання. 

Фізичні вправи – ліки від стресу!

20 березня 2022 року

   Події, які відбуваються в нашій країні торкаються кожного її громадянина і викликають почуття гідності, патріотизму, згуртованості серед Українців в всьому світі. 

На факультеті ветеринарної медицини відбувся черговий старостат

20 березня 2022 року

Тільки воля, дисципліна і порядок допоможуть перемогти ворога. Тому маємо допомагати один одному і бути єдиним цілим у цей непростий для нашої країни час. 

Про навчання і не тільки розповіли студентки факультету аграрного менеджменту Олександра Каминіна та Марія Бєлозерських

20 березня 2022 року

    Кожного року студенти факультету аграрного менеджменту вступають та навчаються за програмами подвійних дипломів в університетах-партнерах по всьому світу. Цього разу з нами поспілкувались студентки 2 курсу спеціальності «Менеджмент», які перебувають на навчанні у Словацькому сільськогосподарс 

Думки студентів факультету тваринництва та водних біоресурсів про відновлення дистанційного навчання фото

20 березня 2022 року

    Сьогодні усі українці боронять нашу землю та ведуть боротьбу за своє майбутнє і майбутнє своїх дітей. 

Особливості навчання майбутніх обліковців в умовах воєнного стану

20 березня 2022 року

     В 2020-2021 роках освітньому процесу заважала пандемія, а зараз ми стали свідками надзвичайно важкого періоду в історії нашої країни - війни. Події 24 лютого 2022 року внесли свої корективи в життя, роботу чи навчання кожного українця. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook