Календар подій

14.06.2021 – 20.06.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
14.06.2021

Випускники механіко-технологічного факультету успішно захистили магістерські і бакалаврські кваліфікаційні роботи та дипломні проєкти бакалавра

14 червня 2021 року

     З 7 до 10 червня 2021 року, 10 випускників магістратури освітньо-наукової програми «Агроінженерія», 36 випускників бакалаврату однойменної освітньо-професійної програми та 24 випускники бакалаврату освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» – п 

Анна Петренко: Чому я йду до магістратури «Економічна кібернетика» Національного університету біоресурсів і природокористування?

14 червня 2021 року

Анна, розкажіть, будь ласка, про себе.— Я, Петренко Анна, студентка 4 курсу освітньої програми «Економічна кібернетика». Зараз закінчую бакалаврську роботу та готуюсь до ЄВІ з іноземної мови. 

Стартувало наукове онлайн-стажування за напрямом «Менеджмент. Економіка. Фінанси»

14 червня 2021 року

     За сприяння професора Давиденко Н.М. розпочалося наукове онлайн-стажування викладачів кафедри фінансів та викладачів інших кафедр економічного факультету НУБіП України, інших закладів освіти в Університеті Миколас 

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбулась зустріч випускників 2001 року: цінуємо і дбаємо за alma mater

14 червня 2021 року

     12 червня 2021 року на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, через 20 років після випуску, відбулася зустріч випускників тогочасного зооінженерного факультету. 

Маргарита Александренко з Київщини: обираю факультет інформаційних технологій НУБіП першим пріоритетом

14 червня 2021 року

— Добридень, розкажіть нам про себе.— Вітаю, мене звати Александренко Маргарита, я з чудового міста Буча, що під Києвом. 

Іванка Сінчук із Волині: спеціальність «Садово-паркове господарство» обираю за покликанням душі

14 червня 2021 року

Розкажіть коротко про себе.— Мене звати Іванка. Мені 16. Народилась у Камінь-Каширську, у віці 1 року переїхала проживати у Шацьк – перлину Волині, що було вдалою ідеєю батьків. Навчаюся в 11 класі. 

Богдан Шевков із міста Шостка Сумської області обирає механіко-технологічний факультет фото

14 червня 2021 року

     Незабаром, 14 липня 2021 року, стартує цьогорічна вступна кампанія. Карантин особливо не вплинув на процедуру вступу у заклади вищої освіти. Абітурієнти зважують свої можливості, оцінюють майбутню альма-матер, в якій здобуватимуть визначений фах.  

Завершення навчального семестру та вступна кампанія – у фокусі ректорату

14 червня 2021 року

     14 червня 2021 року відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню діяльності на поточний тиждень, якості освітнього процесу, завершенню навчального семестру та підготовці до вступної кампанії. 

Студенти-міжнародники: після бакалаврату – прямий шлях до магістратури

14 червня 2021 року

     У 2021 р. на гуманітарно-педагогічному факультеті вперше відбудуться випуск студентів-бакалаврів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» та набір студентів-магістрів за цією ж спеціальністю. 

Вівторок
15.06.2021

Порядок і графік вакцинування співробітників університету

15 червня 2021 року

     В університеті триває вакцинація співробітників. Наразі адміністрація КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. 

Першокурсник Гордій Медведєв про свій вибір НУБіП: сам навчаюся і усіх запрошую!

15 червня 2021 року

     Ще зовсім недавно сьогоднішні студенти теж були абітурієнтами, так як і багато випускників нинішнього року, стояли перед важкою дилемою: Куди піти вчитися? Що чекає їх попереду? Чи реалізуються їх мрії? 

Фінал IT-Universe-2021 відбувся у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

15 червня 2021 року

     8-11 червня 2021 р. у м. Київ відбувся Фінал IT-Universe-2021 на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України. 

Продовжується підготовка до акредитації освітньо-наукових програм підготовки доктора філософії та атестація здобувачів третього освітньо-наукового рівня вищої освіти

15 червня 2021 року

     22 червня стартує низка акредитаційних експертиз освітньо-наукових програм ступеня підготовки доктора філософії, першість в якій належить 21-й галузі знань Ветеринарна медицина. 

Про неформальну освіту при підготовці фахівців з геодезії та землеустрою в НУБіП

15 червня 2021 року

    Робочі програми навчальних дисциплін на факультеті землевпорядкування розробляються відповідно до потреб фаху і оновлюються постійно. 

Випускниця Українського фізико-математичного ліцею Маргарита Грищенко: обираю економіку в НУБіП (ВІДЕО)

15 червня 2021 року

    Завідувач кафедри економіки Вікторія Володимирівна Байдала зустрілася з випускницею Українського фізико-математичного ліцею Маргаритою Грищенко.  

Середа
16.06.2021

Практична підготовка студентів – запорука набуття майбутніх фахових навиків фото

16 червня 2021 року

     Студенти ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут», які навчаються за спеціальностями 205 «Лісове господарство» і 206 «Садово-паркове господарство» під час проходження практики з різних дисциплін мають можливість набути практичних навичок, які будуть корисними для них у контексті фах 

Збірна НУБіП України з футболу зробила ще один крок до фіналу чемпіонату м. Києва серед студентів ЗВО

16 червня 2021 року

     Після впевненої перемоги над командою СК КНТЕУ «Меркурій» збірна НУБіП України провела ще два поєдинки з командами Київського університету ім. 

Агроінженери–першокурсники закріплюють набуті теоретичні знання на практиці

16 червня 2021 року

   Поточний навчальний семестр впевнено рухається до завершення. Після складання екзаменаційної сесії та перед канікулярним періодом, для студентів залишився ще один важливий крок – проходження практичного навчання. 

STOP булінг! Цикл заходів з протидії булінгу в Ірпінському фаховому коледжі

16 червня 2021 року

     У сучасному суспільстві відбувається багато конфліктів, телебачення повсякчас розповідає про жахливі вияви насилля та жорстокості. 

Навчальна практика з лісової меліорації: за крок до завершення навчання фото

16 червня 2021 року

     У період із 7 по 12 червня студенти 4 курсу спеціальності 205 Лісове господарство пройшли останню навчальну практику, передбачену 4-річною програмою підготовки. 

Увага! Оголошено конкурс на здобуття Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій 2021

16 червня 2021 року

     Кабінет Міністрів України відповідно до Положення про Премію Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 01 серпня 2012 р. №701 присуджує щороку до п’яти премій. 

Кращі випускники Києва обирають для здобуття вищої освіти НУБіП України

16 червня 2021 року

    15 червня закінчується основна сесія ЗНО 2021 року. До 30 червня будуть відомі її результати і абітурієнти почнуть обирати спеціальності та університети для здобуття вищої освіти.  

Про особливості підготовки до здачі єдиного вступного іспиту з іноземної мови у 2021 році при вступі до магістратури

16 червня 2021 року

     Як відомо, єдиний вступний іспит (ЄВІ) – це форма вступного випробування для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста) та проходять із використанням орг 

Валентин Шмиговатий обирає спеціальність «Інформаційні системи і технології» в НУБіП за відмінну навчальну базу

16 червня 2021 року

    Добрий день, розкажіть про себе.    Мене звати Шмиговатий Валентин.  Мені 26 років. 

Порядок і графік вакцинування співробітників університету 16 червня 2021 року

16 червня 2021 року

    В університеті триває вакцинація співробітників. Наразі адміністрація КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. 

Випускник гімназії № 179 м. Києва Валерій Ничай: обираю механіко-технологічний факультет НУБіП України першим пріоритетом фото

16 червня 2021 року

Добридень, вітаю із закінченням середньої школи, розкажіть нам про себе.— Дякую, мене звати Ничай Валерій, я з міста Вишневе, що під Києвом. 

Нова техніка заводу «Оптикон» тепер на кафедрі сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка

16 червня 2021 року

     Кафедра сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка плідно співпрацює з заводом-виробником сільськогосподарської техніки ТОВ «Завод «Оптикон». 

Бакалавр дошкільної роботи Молоденкова Наталія обирає магістерську програму «Соціально-психологічна реабілітація» фото

16 червня 2021 року

     Молоденкова Наталія Андріївна (Бакалавр з дошкільної роботи) для подальшого навчання обрала освітню програму другого (магістерського) рівня вищої освіти «Соціально-психологічна реабілітація» в НУБіП України. 

Землевпорядники успішно розпочали навчальну практику з дисципліни «Фотограмметрія та дистанційне зондування»

16 червня 2021 року

     Незмінним способом закріплення теоретичних знань слугує навчальна практика. 

Ефективне використання наукового потенціалу – лейтмотив засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності

16 червня 2021 року

     15 червня відбулося планове засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності з насиченим порядком денним. Розпочалось воно з приємних новин про отримання базового фінансування на розвиток наукової діяльності університету на 2021 рік у розмірі 8,8 млн. грн. 

Підвищення кваліфікації - один із аргументів високої майстерності викладачів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

16 червня 2021 року

     Місяць роботи в стінах університету завдяки вираженій і добре продуманій роботі керманича університету Станіслава Ніколаєнка дала свої 

Дійсна членкиня Малої академії наук України Дарина Сова вступатиме на факультет ветеринарної медицини в НУБіП України

16 червня 2021 року

Переможниця Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт у 2021 році, дійсна членкиня Київського територіального відділення Малої академії наук України, учениця 11 класу гімназії № 315 Дарницького району  

Захист дипломних – на основі конкретних об’єктів університету

16 червня 2021 року

     Кілька років тому кафедра будівництва за підтримки ректорату приступила до реалізації ідеї: дати можливість своїм випускникам можливість готувати дипломні роботи на базі конкретних об’єктів університету та його відокремлених підрозділів.&n 

Абітурієнт з Житомирщини Денис Шевчук: журналістика в НУБіП – мій вибір першим пріоритетом фото

16 червня 2021 року

     Наразі в Україні добігають свого кінця підготовчі курси для вступників, вже всі бажаючі пройшли пробне ЗНО, купа нервів та певна невизначеність з майбутнім ЗВО… все це супроводжує абітурієнтів на шляху до омріяної професії. 

Четвер
17.06.2021

Засідання навчально-методичної ради НУБіП України

17 червня 2021, 14:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙзасідання навчально-методичної ради, 

Порядок і графік вакцинування співробітників університету 17 червня 2021 року

17 червня 2021 року

     В університеті триває вакцинація співробітників. Наразі адміністрація КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. 

Бобрик Анна і Владислав обрали професію фінансиста в НУБіП фото

17 червня 2021 року

     Наближається стрімко вступна компанія до вищих навчальних закладів. Для нас це хвилюючий та надзвичайно відповідальний період. Особливо приємно, коли вступають до нашого вузу діти колишніх випускників. 

Заключна конференція-моніторинг спільних результатів міжнародного проекту ERASMUS + «Від теоретично-орієнтованого до практичного навчання у аграрній сфері» (TOPAS)

17 червня 2021 року

     16-17 червня 2021 року на базі Сумського національного аграрного університету (Україна) відбулася міжнародна конференція в змішаному форматі (онлайн та оффлайн), де основною темою було представлення заключних результатів діяльності проекту ERASMUS + «Від теоретично-орієнтованого до практичного на 

Співробітництво із Асоціацією міст України: в центрі уваги земельні відносини

17 червня 2021 року

     16 червня 2021 року відбувся перший навчальний онлайн-захід із серії безкоштовних вебінарів для органів місцевого самоврядування з управління земельними ресурсами за загальною тематикою «Від теорії до практики ефективного управління земельними ресурсами».  

В кампусі невпинно тривають роботи для покращення умов проживання майбутнім першокурсникам фото

17 червня 2021 року

     На сьогоднішній день відбувається активна підготовка гуртожитків до прийняття нової хвилі студентства. 

В університеті продовжується вакцинація працівників від Covid-19

17 червня 2021 року

      Вакцинація проти COVID-19 критично важлива для стримування пандемії в поєднанні з застережними заходами, що вже застосовуються на сьогодні в Університеті. 

Фантастичний, казковий, загадковий... Ботанічний сад НУБіП України фото

17 червня 2021 року

Літо. Надвечір'я. У ботанічному саду Національного університету біоресурсів і природокористування України прохолодно і заворожуюче... 

За ОНП «Публічне управління та адміністрування» підготовлено першого доктора філософії фото

17 червня 2021 року

     15 червня року на засіданні разової спеціалізованої вченої ради ДФ 26.004.020 у Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся прилюдний захист дисертації Горбатої Людмили Петрівни на тему:  

У двері ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження стукають молоді та креативні вступники фото

17 червня 2021 року

    Зовсім скоро – початок вступної кампанії. 

Захоплюючий початок літніх практик на факультеті землевпорядкування. Враження студентів першого курсу про ознайомчу практику фото

17 червня 2021 року

Практика – важливий етап підготовки землевпорядників. Вона невід'ємна складова освітнього процесу, оскільки дає студентам можливість практично перевірити теоретичні знання, здобуті під час аудиторного і дистанційного навчання. 

Порядок і графік вакцинування співробітників університету 18 червня 2021 року

17 червня 2021 року

    В університеті триває вакцинація співробітників. Наразі адміністрація КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. Києва, надала необхідну кількість доз препарату Pfizer-BioNTech – це мРНК-вакцина, розроблена німецькою біотехнологічною компанією BioNTech спільно з американським фармакологічним концерном Pfizer. 

У Бережанському фаховому коледжі проходить державна кваліфікаційна атестація

17 червня 2021 року

     Завершується черговий семестр, навчальний рік, а для когось і навчання в стінах нашого коледжу. 

Питання завершення 2020-2021 н.р. та підготовки до нового навчального року було розглянуто на нараді із заступниками деканів факультетів і директорів ННІ з навчальної роботи

17 червня 2021 року

     15 червня під головуванням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука відбулася вже традиційна нарада із заступниками деканів факультетів та директорів ННІ з навчальної роботи за присутності працівників служби проректора – начальника навч 

У землевпорядників завершилася підсумкова атестація бакалаврів

17 червня 2021 року

    Протягом 16-17 червня 2021 року на факультеті землевпорядкування 74 студенти освітньої професійної програми «Геодезія та землеустрій» складали підсумкову атестацію. 

Маріанна Пилюк з Львівщини: мрію стати агрономом і отримати вищу освіту в НУБіП України

17 червня 2021 року

     Маріанна Пилюк з дитинства мріяла про професію агронома. 

Дмитро Гутовський: Обираю спеціальність право та юридичний факультет НУБіП першим пріоритетом!

17 червня 2021 року

     Випускник Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка Гутовський Дмитро вирішив здобути наступний кваліфікаційний рівень бакалавра на юридичному факультеті.    &n 

Санітарна практика студентів факультету ветеринарної медицини: розширюємо професійні горизонти

17 червня 2021 року

Під час санітарної практики студенти 1 курсу 10 групи на чолі з керівником практики, завідувачем кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька Марією Кучерук та наставником групи Валерією Юстинюк відвідали АТ “Житомирський маслозавод” компанії “Рудь”. 

Олена Комаренко: буду продовжувати навчання в магістратурі НУБіП за спеціальністю «Педагогіка вищої школи» фото

17 червня 2021 року

     Сьогодні дає інтерв’ю абітурієнтка нашого університету Комаренко Олена.Доброго дня, Олено!— Вітаю Вас! 

П'ятниця
18.06.2021

На факультеті тваринництва та водних біоресурсів продовжують роботу фахові Екзаменаційні комісії

18 червня 2021 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з 10 по 18 червня відбувається фахова атестація студентів денної та заочної форм навчання ОС «Бакалавр» за спеціальностями 204 – «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 207 – «Водні біоресурси та аквакультура». 

Матеріали з вебінару “ЦCР в Україні: субнаціональний зріз” 17 червня, 11:00

18 червня 2021 року

 Відеозапис вебінарумовою оригіналу: https://www.facebook.com/731367347022367/videos/1464293070572393українською мовою: https://www.youtube.com/watch?v=YgBEwYP80cIанглійською мовою: https://youtu.be/SE96Z9HunDoпрезентації з виступів: https://drive.google.com/drive/folders/1YTvnlCCemNyn6VgKOvcEVuTI8DP9j34c... 

Чемпіонка Європи та України з кікбоксінгу WAKO Меланія Сурніна вступатиме на факультет тваринництва та водних біоресурсів славетного НУБіП України фото

18 червня 2021 року

     Випускниця Миколаївського Вищого училища фізичної культури, кандидатка у майстри спорту та резервістка збірної України з кікбоксингу WAKO Меланія Сурніна планує вступати на факультет тваринництва та водних біоресурсів й здобути омріяну освітню спеціальн 

Магістр Денис Кругловенко став призером Всеукраїнського конкурсу кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність»

18 червня 2021 року

В Одесі відбувся Всеукраїнськй конкурс кваліфікаційних робіт зі спеціальності «Підприємництво, торгівля і біржова діяльність», на якому успішно представили нашу Alma Mater магістри  – Кругловенко Денис, Науменко О 

Порядок і графік вакцинування співробітників університету 18 червня 2021 року

18 червня 2021 року

    В університеті триває вакцинація співробітників. Наразі адміністрація КНП «Київська міська клінічна лікарня №10» Голосіївського р-ну м. 

Студенти факультету конструювання та дизайну відвідали виставку Addit Expo 3D фото

18 червня 2021 року

     В розрізі технологічної практики з робототехніки та безпілотних літальних апаратів студенти спеціальності «Галузеве машинобудування» факультету конструювання та дизайну разом із викладачами кафедри конструювання машин і обладнання відвідали Міжнародну спеціалізовану виставку ADDIT EXPO 3D. 

Випускниця Володарської школи №1 Яна Шевчук: обираю НУБіП першим пріоритетом і фах правника

18 червня 2021 року

Привіт, Яно! Приємно, що ти обрала юридичний факультет НУБіП України. 

Вітаємо наших колег з призначенням державних стипендій!

18 червня 2021 року

     Одразу дві позитивні новини надійшли до університету з приводу призначення державних стипендій видатним діячам науки.         

Вікторія Кулик із Київщини: спеціальність 207 – Водні біоресурси та аквакультура я опановуватиму в НУБіП України

18 червня 2021 року

Доброго дня, майбутній студенте! Вітаю Вас із вибором НУБіП України для опанування омріяної професії! Розкажіть про себе.— Добрий день! Дякую за привітання! 

Субота, неділя
19-20.06.2021

Cвіт професійних можливостей: студенти-першокурсники факультету ветеринарної медицини діляться враженнями про перший рік навчання в університеті

19 червня 2021 року

Цього тижня у студентів 11 групи 1 курсу на свіжому повітрі відбулась підсумкова в поточному навчальному році організаційно-виховна година, під час якої першокурсники поділилися своїми враженнями й емоціями від знайомства з університетом. 

До 100-річчя міністра лісового господарства Бориса Лук’янова: вручено нагороди переможцям конкурсу творчих робіт шкільних лісництв фото

19 червня 2021 року

     18 червня 2021 року в ННІ лісового і садово-паркового господарства НУБіП України спільно Товариством лісівників та Держлісагентством України відбувся семінар, присвячений 100-річчю з Дня народження видатного випускника інституту Бориса Миколайовича Лук’янова 

У Ніжинському фаховому коледжі НУБіП України відбувся військово-патріотичний захід «За Україну, за її волю, за народ!» фото

19 червня 2021 року

     14 червня викладачем дисципліни «Захист України», керівником фізичного виховання Юрієм Булавенком було проведено військово-патріотичний захід «За Україну, за її волю, за народ!». 

У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено підсумкову атестацію бакалаврів денної форми навчання

19 червня 2021 року

     Традиційно в середині червня в ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями було розглянуто 75 бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів денної форми навчання. Так, у межах освітньої програми «Лісове господарство», було заслухано захисти 31 студентів. 

Студент Ніжинського агротехнічного інституту Олександр Копил – призер Міжнародного студентського наукового конкурсу!

19 червня 2021 року

     З 8 по 10 червня в Миколаївському національному аграрному університеті проходила науково-практична конференція другого етапу ІІ туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт «Аграрні науки та продовольство», секція «Агроінженерія».  

Профком студентів та аспірантів спільно з кафедою культурології взяв участь у благодійному диско балі «Dream dance festival»

20 червня 2021 року

     19 червня на відкритому просторі у Києві зібралась молодь, яка продемонструвала свої таланти: змагання за найкраще виконання віденського вальсу, диско номери, вокальні таланти, хіп-хоп, майстер-класи. 

У НУБіП України завершено перший етап вакцинації співробітників від COVID-19

20 червня 2021 року

   З 3 червня по 18 червня 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулася вакцинація викладачів та працівників, яка проходила відповідно до Дорожньої карти з впровадження вакцини від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, і  

Студенти НУБіП – переможці І Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт з агрономії!

20 червня 2021 року

     З 8 по 10 червня в Миколаївському національному аграрному університеті проходив другий етап І-го Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 210 «Агрономія». 

Приємні подарунки від спонсорів кафедри транспортних технологій та засобів у АПК фото

20 червня 2021 року

     На механіко-технологічному факультеті під керівництвом декана д.т.н. 

Обмін досвідом з латвійськими колегами: у фокусі - лісівнича галузь

20 червня 2021 року

     15 червня 2021 року з офіційним візитом наш університет відвідала делегація поважних гостей з Латвійської Республіки у складі Надзвичайного та повноважного посла Латвійської Республіки в Україні Юріса Пойканса 

Альона Геза обирє спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» в НУБіП України

20 червня 2021 року

Доброго дня, розкажіть, будь ласка, про себе.— Мене звати Геза Альона. Я учениця 11-го класу коропської ЗОШ І-ІІІ ст. ім. Т. Г. Шевченка, що на Чернігівщині. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook