Календар подій

24.05.2021 – 30.05.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
24.05.2021

Студвиїзд. Кажемо «так!» активному відпочинку

24 травня 2021 року

     22-23 травня 2021 року на базі ВП НУБіП "Боярська лісова дослідна станція" проведено "Студентський виїзд" з дотриманням санітарно епідеміологічних вимог. Варто наголосити, що, за сприяння ректора університету Станіслава Ніколаєнка та проректора з н 

Голова Асоціації фахівців землеустрою України Анатолій Полтавець про якість підготовки землевпорядників в НУБіП України

24 травня 2021 року

     Анатолій Полтавець – випускник НУБіП, відомий землевпорядник, голова найчисельнішого професійного об'єднання сертифікованих інженерів-землевпорядників України – "Асоціація фахівців землеустрою України" є од 

Марія Левицька – призер II етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 травня 2021 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 Одеська національна академія харчових технологій затверджений базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Готельно-ресторан 

Підвищили кваліфікацію фахівці Держпродспоживслужби України на державному кордоні фото

24 травня 2021 року

З 11 по 21 травня 2021 р. на базі факультету ветеринарної медицини спільно з ННІ неперервної освіти і туризму дистанційно підвищували кваліфікацію керівникам і спеціалістам Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби. 

До уваги студентів-контрактників! Завершується термін сплати за навчання

24 травня 2021 року

Нагадуємо, що згідно з умовами договору до 30 травня необхідно оплатити вартість навчання за наступний семестр. Звертаємо також Вашу увагу, що за несвоєчасну оплату< 

Ура! Студенти – харчовики повернулися до смачних занять в стінах рідних лабораторій

24 травня 2021 року

     21 травня 2021 року в лабораторії факультету харчових технол 

+20 додаткових балів до сертифікатів ЗНО: 905 учасників отримали сертифікати Олімпіади для вступу до НУБіП України

24 травня 2021 року

     11 травня успішно фінішував другий тур Олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти.       905 осіб (а це на 352 особи більше, ніж минулого 2020 року)  

Заняття у травневому ботанічному саду НУБіП

24 травня 2021 року

     Нарешті травневе сонечко згадало й про нас, і все навкруги знов засяяло, розквітло, зазеленіло, задзижчало і заспівало. Після тривалих погодних гойдалок природа сама покликала до себе. 

Ректорат: екзаменаційна сесія, День університету та набір до магістратури

24 травня 2021 року

     24 травня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Оголошується відбір студентів на програму мобільності ERASMUS+ до Варшавського університету екології і менеджменту

24 травня 2021 року

 У рамках програми ERASMUS+ проводиться відбір студентів на наступний навчальний семестр до Warsaw University of Ecology and Management (Польща)Спеціальності студенти яких можуть взяти участь в конкурсному відборі:- будівництво та цивільна інженерія  

Вівторок
25.05.2021

Легкоатлетична естафета «Голосіївське кільце»

25 травня 2021, 14:30

     До програми відзначання 123 річниці заснування НУБіП України включені спортивно-оздоровчі заходи серед студентів, науково-педагогічних працівників і співробітників університету.  

Співпраця з Узбекистаном: підписано угоду з Самаркандським інститутом ветеринарної медицини

25 травня 2021 року

     24 травня під час урочистої онлайн-зустрічі делегацій Національного університету біоресурсів і природокористування України та Самаркандського інституту ветеринарної медицини (м. 

Факультет аграрного менеджменту – переможці легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце 2021» фото

25 травня 2021 року

     З нагоди святкування 123 річниці НУБіП України, продовжуючи славетні спортивні традиції університету було проведено легкоатлетичну естафету «Голосіївське кільце». У забігу взяли участь студенти усіх факультетів та ННІ по 10 осіб від кожного підрозділу. 

Студенти відпрацювали методики проведення лабораторних досліджень харчових продуктів

25 травня 2021 року

     Відповідно до навчального плану, з 17 травня 2021 р. студенти 4 курсу ОС «Магістр» вийшли на очне навчання. Період дистанційного навчання виявився напруженим, адже необхідно було засвоїти багато теоретичного матеріалу без можливості практичного закріплення навичок. 

«НУБіП – наш дім», або Alma mater у світлинах фото

25 травня 2021 року

         Уже кілька років поспіль у Національному університеті біоресурсів і природокористування України живе прекрасна традиція – наприкінці травня святкувати День народження Alma mater 

Міжнародний тренінг для науковців та викладачів “Інституційні аспекти системи вищої освіти відповідно до європейських стандарів", SGGW, Poland

25 травня 2021 року

Міжнародний тренінг для науковців та викладачів від інституту Економіки та Фінансів Варшавського університету наук про життя (Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Poland), “Інституційні аспекти системи вищої освіти відповідно до європейських стандартів” 

25 травня – День філолога

25 травня 2021 року

Запашна, співуча, гнучка, милозвучна, сповнена музики і квіткових пахощів – скількома епітетами супроводяться визнання української мови… Той, хто зневажливо ставиться до рідної мови, не може й сам викликати поваги до себе. 

Гуманітарії готуються до Дня народження рідного університету

25 травня 2021 року

Праця - найкращий шлях до того, щоб любити життяА. Шопенгауер 

У НУБіП України відбувся Міжнародний вебінар «Horizon Europe. Проекти, співпраця та партнерство» фото

25 травня 2021 року

     З метою успішної підготовки конкурсних грантових заявок у програмі Horizon Europe та інших міжнародних і вітчизняних конкурсах Національним контактним пунктом «Продовольство, біоекономіка, природні ресурси, сільське господарство та навколишнє середовище (включаючи відповідні місії та партнерства) 

Волейбол об’єднує родину НУБіП Україну!

25 травня 2021 року

      18 травня 2021 року стартував чемпіонат по волейболу серед команд земляцтв України приурочений до відзначення 123-ї річниці Університету. 

Делегація університету ознайомилася з перебігом навчального процесу в Бобровицькому фаховому коледжі

25 травня 2021 року

     В рамках святкування 123-ї річниці НУБіП України з робочим візитом до ВСП «Бобровицький фаховий коледж імені О. 

Середа
26.05.2021

Виставка картин студентів і працівників університету приурочена до відзначення 123-ї річниці НУБіП України

26 травня 2021, 14:00

      Живопис – це поезія, яку бачать, а поезія – це живопис, який чують 

По краплині до життя, в НУБіП України пройшли Дні донора

26 травня 2021 року

   20 та 21 квітня 2021 на передодні 123-ї річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України, у приміщенні гуртожитку №11 студентського містечка, успішно пройшов День донора. 

День відкритих дверей: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження приймає випускників коледжів.

26 травня 2021 року

    Нарешті, дочекались!    Після низки профорієнтаційних заходів у форматі вебінарів, напередодні святкування 123-ї річниці нашого університету ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження відвідали випускники ВСП «Ніжинський фаховий коледж НУБіП України» і Таращанського державного технічного та економіко-правового коледжу. 

Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіка, менеджмент, дорадництво

26 травня 2021 року

    18-19 травня 2021 року відбулась визначна подія – Міжнародна конференція «Глобальні виклики для індустрії гостинності: економіка, менеджмент, дорадництво», присвячена 20-річчю кафедри туристичного та готельно-ресторанного бізнесу і консалтингу ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України. 

98 років з дня створення Київського сільськогосподарського інституту

26 травня 2021 року

     Історія Київського сільськогосподарського інституту почалася 1 вересня 1922 р., коли агрономічний факультет КПІ було перейменовано на КСГІ ім. Х. Раковського, який з 1923 р. став самостійним вищим навчальним закладом. У 1922 р. 

Майстер-клас зі стриження овець на кафедрі технологій у птахівництві, свинарстві та вівчарстві

26 травня 2021 року

     Завдяки організованій роботі керівництва університету та факультету, ми – студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів, отримали можливість поєднати набуті знання під час проведення дистанційного навчання з практичним досвідом у очному форматі.  

На честь 123 річниці НУБіП України - сенсаційна новинка на ринку харчової продукції - стейк GreenBeefSteak - співпраця з роботодавцями факультету харчових технологій

26 травня 2021 року

    Багато років Команда факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК спільно з роботодавцями працює в бізнесі інноваційних технологій, харчових інгредієнтів та ін. 

У ННІ лісового і садово-паркового господарства успішно завершено захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів заочної форми навчання

26 травня 2021 року

Протягом травня 2021 року у ННІ лісового і садово-паркового господарства екзаменаційними комісіями було розглянуто 135 бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів заочної форми навчання. 

Ще раз про дистанційне навчання та гарячу воду в гуртожитках

26 травня 2021 року

     Ректорат університету отримує звернення окремих студентів, на жаль, анонімні, з приводу доцільності навчання та проведення екзаменаційної сесії в очному форматі. 

Забезпечення якості освітнього процесу та зміцнення матеріально-технічної бази – основні пріоритетні цілі діяльності ВСП Університету на найближчий період

26 травня 2021 року

     25.05.2021 р. відбувся візит делегації від університету під керівництвом проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука до відокремлених структурних підрозділів університету «Бобровицький фаховий коледж ім. О. 

Четвер
27.05.2021

Спортивна першість до Дня університету «Богатирська сила»

27 травня 2021, 14:30

 Термін змагань. 27 травня 2021 року. 

Територія Студентського містечка квітує до Дня університету! фото

27 травня 2021 року

     Цьогоріч наш славний Національний університет біоресурсів і природокористування України святкує 123 річницю з дня заснування. В університеті налічується 14 гуртожитків, два з яких для поселення працівників нашого вишу. 

Бібліотека презентує: виставка картин студентів та викладачів з нагоди 123-ї річниці НУБіП України

27 травня 2021 року

    З нагоди 123-ї річниці Дня університету у читальній залі наукової бібліотеки 26 травня 2021 року відкрилась виставка картин талановитої університетської спільноти. 

Спеціальні об’єктові навчання і тренування з питань цивільного захисту в Ірпінському фаховому коледжі

27 травня 2021 року

     Пожежна безпека — це об’ємний комплекс заходів, які спрямовані на запобігання пожежі, а якщо пожежа все ж виникла — на порятунок людей та якнайшвидше зупинення вогню. 

Рада роботодавців ФІТ: на порядку денному практичне навчання студентів та здобувачів наукового ступеня

27 травня 2021 року

26 травня – у переддень святкування 123-річниці університету на факультеті інформаційних технологій відбулася зустріч з партнерами факультету з ІТ-індустрії в онлайн.  

На факультеті землевпорядкування відзначили п'ятиріччя Ради роботодавців фото

27 травня 2021 року

     Напередодні відзначення 123-річчя Національного університету біоресурсів і природокористування України на факультеті землевпорядкування відбулася одна важлива урочистість. Цьогоріч 26 травня минає п’ять років від початку роботи Ради роботодавців факультету землевпорядкування. 

Боярський фаховий коледж: «Роль закладів освіти у державотворенні»

27 травня 2021 року

     Розвиток освіти є одним із найскладніших, актуальних проблем сучасного українського державотворення.        Без належної освіти держава, народ і культура не мають майбутнього. 

П'ятниця
28.05.2021

Шаховий турнір на Алеї Слави "123 шахісти до 123 річниці НУБіП України"

28 травня 2021, 12:30

     В рамках святкування 123-ї річниці Національного університету біоресурсів та природокористування України, 28 травня 2021 року відбудеться шаховий турнір. Турнір буде проходити на Алеї Слави.  

День університету: святкові локації фото

28 травня 2021 року

     Керівництво університету постійно дбає про поліпшення матеріально-технічної бази. 

Агрохіміки презентують свої здобутки до Дня НУБіП України

28 травня 2021 року

    До дня Національного університету біоресурсів і природокористування України кафедра агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. 

День університету: найкраща молодь – у НУБіП фото

28 травня 2021 року

     У межах святкування Дня університету відбулася зустріч ректора Станіслава Ніколаєнка зі студентським активом. 

У студентському кампусі зіграли в доджбол! фото

28 травня 2021 року

     З нагоди 123 річниці НУБіП України у студентському містечку під керівництвом директора Сергія Стецюка започаткували змагання з доджболу серед мешканців гуртожитків.    

День університету: вшановуючи предтеч фото

28 травня 2021 року

     День університеу-2021 традиційно розпочався з Алеї слави: керівництво університету і почесні гості поклали квіти до погрудь видатних вчених – засновників нашого вишу. 

Студенти Ірпінського фахового коледжу – учасники ХХІІ зльоту студентських лідерів аграрної освіти

28 травня 2021 року

     20 - 21 травня на базі Сумського національного аграрного університету в онлайн-форматі відбувся ХХІІ зліт студентських лідерів аграрної освіти.        Честь представляти 

Оди для НУБіП на честь 123-річчя

28 травня 2021 року

     «Хай день народження зійде зоря, душа сто літ хай буде молодою…» , – такими словами сьогодні вітають із ювілейними датами в Україні. 

День університету: Урочиста Академія фото

28 травня 2021 року

     Урочиста Академія, присвячена 123-й річниці НУБіП, зібрала представників законодавчої і виконавчої влади, зарубіжних партнерів, численних випускників, членів вченої та наглядової рад університету, ради роботодавців та представників відокремлених підрозд 

Субота, неділя
29-30.05.2021

Урочисте відкриття навчально-науково-виробничої лабораторії «Переробки продукції рослинництва»

29 травня 2021 року

     28 травня 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбулося святкування на честь 123-річчя. 

Дві унікальні лабораторії ‒ подарунок альма-матер від гуманітаріїв у «День університету»

29 травня 2021 року

Наш університет святкує своє 123-річчя. І кожен факультет, інститут у день народження, як це годиться в дружній родині, готував подарунки і різні приємні сюрпризи. Гуманітарно-педагогічний факультет теж не стояв осторонь, і ще минулого року розпочав цю роботу. 

Студентка Ніжинського агротехнічного інституту Наталія Чистякова тріумфувала на Чемпіонаті Європи з самбо

29 травня 2021 року

     21-річна студентку 3 курсу факультету агротехнологій та економіки Наталія Чистякова здобула перемогу на чемпіонаті Європи з самбо, який проходив на Кіпрі у місті Лімасол, де у фінальному поєдинку зд 

Бережанський фаховий коледж вписує рядочки до 123 сторінки НУБіП України

29 травня 2021 року

ВИТАЙ АЛЬМА-МАТЕР !!!  VIVAT, НУБіП, VIVAT!!!    

Факультет тваринництва та водних біоресурсів – здобутки до святкування 123 річниці славетного університету фото

29 травня 2021 року

     Факультет тваринництва та водних біоресурсів завжди активно працював і працює над усіма завданнями, які ставляться перед кожним підрозділом у руслі виконання програми «Голосіївська ініціатива – 2025». 

Міжнародний тренінг для науковців та викладачів «Інституційні аспекти системи вищої освіти відповідно до європейських стандарів», SGGW, Poland

29 травня 2021 року

Міжнародний тренінг для науковців та викладачів від інституту Економіки та Фінансів Варшавського університету наук про життя (Warsaw University of Life Sciences – SGGW, Poland), “Інституційні аспекти системи вищої освіти відповідно до європейських стандартів” 

У Ніжинському агротехнічному інституті відбулося урочисте відкриття навчально-наукових лабораторій «Конструкції сільськогосподарських машин»" та «Точного землеробства»

30 травня 2021 року

     У рамках відзначення 123-річниці Національного університету біоресурсів і природокористування України в Ніжинському агротехнічному інституті відбулося урочисте відкриття навчально-наукової лабораторії "Конструкції сільськогосподарських машин" та "Лабораторії точного землеробства". 

Засідання Ради роботодавців у Боярському фаховому коледжі

30 травня 2021 року

     27 травня 2021 року в Боярському фаховому коледжі відбулося засідання Ради роботодавців, у якому взяли участь керівники різних сфер діяльності: Іванов Андрій Вікторович – директор Києво-Святошинського районного центру за 

Факультет ветеринарної медицини відвідали випускники Василівського фахового коледжу ТДАТУ імені Дмитра Моторного

30 травня 2021 року

     Вибір свого шляху в житті – надзвичайно важлива подія в житті кожної людини. З цим погоджуються абітурієнти, що бажають навчатися у нашому університеті. 

Перша лісопожежна школа НУБіП-2021

30 травня 2021 року

     Упродовж 24-26 травня 2021 року співробітники кафедри лісівництва та лабораторії лісової пірології НДІ лісівництва та декоративного садівництва НУБіП України провели навчання «Перша лісопожежна школа НУБіП-2021» – тренінговий теоретичний та практичний курс для фахівців вищої ланки управління держ 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook