Календар подій

10.05.2021 – 16.05.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.05.2021

Якими сучасними мовами ми будемо говорити через 100 років

10 травня 2021 року

     Життя будь-якої мови схоже на життя людини. Мова  народжується, розвивається, занепадає, зникає. Наразі в світі існує більше 7 тисяч мов, частина з яких вже перебуває на межі зникнення. 

Результативність вивчення облікових дисциплін студентами економічного факультету – 24 сертифікати переможців у проєкті «СІМА Бізнес-гра Aedis-Homes»

10 травня 2021 року

     Між кафедрою обліку та оподаткування економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України та Привілейованим Інститутом Управлінських бухгалтерів Великобританії (Chartered Institute of Management Accountants) CIMA існує партнерська співпраця, яка розпочалась 

Вівторок
11.05.2021

Практична складова військового навчання

11 травня 2021 року

     Як і Збройні сили України, кафедра військової підготовки працює в повному режимі завантаження щодо підготовки фахівців для Збройних сил України.     Після завершення дистанційної складової другого семестру, студенти  

Ректорат: старт очного навчання та підготовка до 123-річниці університету

11 травня 2021 року

     11 травня під головуванням Станіслава Ніколаєнка пройшло засідання ректорату. З сьогоднішнього дня розпочалося очне навчання для студентів четвертого курсу та тих, хто навчається за скороченим терміном. 

Наукова робота студентів спеціальності 017 Фізична культура і спорт фото

11 травня 2021 року

     Безумовно, що розвиток студентської молоді безпосередньо пов'язаний із активною формою їх спілкування та обговорення результатів наукових досліджень на конференціях. 

Середа
12.05.2021

Запрошуємо на лекцію Даніеля Мюллера: «Наукове введення до вивчення впливу кліматичних змін на сільське господарство в Україні»

12 травня 2021, 10:00

     Лекція Даніеля Мюллера на тему «Наукове введення до вивчення впливу кліматичних змін на сільське господарство в Україні» дистанційно (Zoom) 12 травня о 10:00.< 

Наука повинна бути корисною: досвід кафедри годівлі тварин та технології кормів ім. П.Д. Пшеничного

12 травня 2021 року

     Конкурентоспроможність академічних колективів та вчених у сфері наукової діяльності вимірюється низкою індикаторів. 

Іван Степаненко з Кропивницького: мрію стати професійним журналістом, щоб показати світ таким, яким бачу його я

12 травня 2021 року

  Журналістика – одна з найдавніших професій, яка в наші дні зацікавлює безмежними можливостями володіти інформацією, бути популярним, впливати на свідомість мас, творчо реалізуватись. 

Заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Глущенко провів заняття на курсах підвищення кваліфікації фахівцям міжрегіональних управлінь Держпродспоживслужби України на державному кордоні

12 травня 2021 року

     З 11 травня 2021 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби розпочали курси п 

В університеті в очному форматі успішно продовжують навчання випускні курси бакалаврату

12 травня 2021 року

     З 11 травня в університеті до навчання в очному форматі приступили студенти випускних курсів бакалаврату денної форми навчання, 4 курсів повного терміну та 2 і 3 скороченого терміну. 

Четвер
13.05.2021

Акредитація спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» ОПП «Публічне управління та адміністрування»

13 травня 2021, 8:30

 Програма дистанційного акредитаційного візиту (акредитаційна справа № 0905/АС-21) 

НДГ підводять підсумки роботи за квітень 2021 року

13 травня 2021 року

     Сьогодні за графіком під керівництвом проректора з інноваційної діяльності та наукової роботи Вадима Кондратюка та за участі начальника відділу організаційної діяльності НДГ, Боярської ЛДС та навчально-виробничої практики  

IX Міжнародна науково-практична Інтернет конференція «Глобальні та регіональні проблеми інформатизації в суспільстві і природокористуванні 2021»

13 травня 2021, 0:00

“ Шановні колеги!Запрошуємо наукових, науково-педагогічних працівників, аспірантів і докторант 

Вплив кліматичних змін на сільське господарство — нагальна глобальна проблема сучасності

13 травня 2021 року

     Завдяки сприянню проекту Німецько-український агрополітичний діалог 12 травня 2021 р. 

Олеся Шевченко: «Я щаслива, бо зрозуміла, що факультет ветеринарної медицини НУБіП України – це моя мрія!»

13 травня 2021 року

     Яку професію обрати для себе? До якого ВУЗу вступити? Ці та багато інших питань виникають перед кожним випускником загальноосвітнього навчального закладу, якого вже за шкільним порогом чекає непросте доросле життя та безліч випробувань. 

В обороні світової культурної спадщини: ЮНЕСКО – Україна – НУБіП України

13 травня 2021 року

     Цього року виповнюється 76 років від створення ЮНЕСКО, а 12 травня – 67 років членства України у складі цієї організації. 

Ботанічний сад університету вибухнув весняним цвітом фото

13 травня 2021 року

     Якщо і є на українській землі райський куточок, то це, безумовно, наше Голосієво. Тут краса природи поєднується із турботою про неї людини. 

Чому обрали навчання на кафедрі військової підготовки НУБіП? фото

13 травня 2021 року

     Події на сході України вимагають не тільки термінових дій з боку наших героїв, військових, але і нашого молодого покоління. 

Студентка Ніжинського фахового коледжу Марія Здрок – переможниця фінального етапу ХІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

13 травня 2021 року

     Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка – це захід, який об’єднує тих, хто любить Україну, хто шанує творчість відомого всьому світу геніального митця.     Начасі провед 

П'ятниця
14.05.2021

Відкрита зустріч з експертами НАЗЯВО щодо акредитації ОП «Публічне управління та адміністрування» ОС "Магістр"

14 травня 2021, 14:00

     Відкрита зустріч з експертною групою: ID26423 / Національний університет біоресурсів і природокористування України, освітньо-професійної програми «281 Публічне управління та адміністрування». Час: 14 травня 2021, 14:00–15:00  

Онлайн-семінар з наставниками академічних груп всіх курсів навчання

14 травня 2021, 14:00

      14 травня 2021 року о 15:30 в онлайн-режимі відбудеться науково-методичний семінар для наставників академічних груп ННІ/факультетів, з метою покращення діяльності інституту наставників академічних груп, посилення теоретичної і методичної педагогічної підготовки суб’єктів виховної роботи, зростання рівня їх психолого-педаго 

Проректор, академік Сергій Кваша. Про роботу аспірантури, виховний процес, комфорт і дозвілля студентів та святкування 123-ї річниці НУБіП

14 травня 2021 року

     Вже другий тиждень, як столиця вийшла з червоної зони, і з вівторка в університеті частково відновлено очне навчання. Та навчальний процес, крім аудиторних та практичних занять, включає ще й виховну роботу, підтримання належного стану кампусу, заняття спортом і багато іншого. 

Єдиний вступний іспит – це тріумф кожного студента, це перемога кожного над собою

14 травня 2021 року

   Незважаючи на напружений ритм життя, наукова спільнота живе насиченим життям: конгреси, форуми, зустрічі, науково-практичні конференції, семінари. 

Навчальні практики в НДГ: 180 майбутніх агрономів і ветлікарів опановують нюанси професії

14 травня 2021 року

     Теорія сліпа, лиш дерево життя нестримно зеленіє – так (чи приблизно так) писав знаменитий німецький поет. 

Ніжинський агротехнічний інститут: аграріїв весна годує!

14 травня 2021 року

     Як завжди для аграріїв весна – гаряча пора. Не став винятком і 2021 рік. Наразі на полях навчально-науково-виробничого підрозділу Ніжинського агротехнічного інституту в самому розпалі весняно-польові роботи, завершується посів соняшнику на площі 320 га. 

Субота, неділя
15-16.05.2021

У Ніжинському агротехнічному інституті до Дня науки відбулася міжнародна науково-практична онлайн конференція "Шляхи вирішення сучасних проблем та покращення технологій аграрного сектору України"

15 травня 2021 року

     12 травня до Дня науки на базі ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний інститут» відбулася міжнародна науково-практична онлайн конференція "Шляхи вирішення сучасних проблем та покращення технологій аграрного сектору України", організатором якої виступив факультет інженерії та енергетики. 

Обласне методичне об’єднання викладачів інформаційних систем та технологій в обліку відбулося на базі Бережанського фахового коледжу

15 травня 2021 року

     13 травня 2021 року у дистанційній формі на базі Відокремленого структурного підрозділу «Бережанський ф 

Командна робота гуманітаріїв - запорука успіху подальшого навчання в університеті

15 травня 2021 року

     Насичений тиждень в університеті видався для студентів-гуманітаріїв 4 курсу. Деканат гуманітарно-педагогічного факультету підготував для них низку сюпризів.     Індивідуальний розклад чекав на кожну академічну групу. 

НУБіП інвестує в майбутнє: студентська наукова діяльність гуманітарно-педагогічного факультету

15 травня 2021 року

Мета – це шлях у часіКарл ЯсперсДля того, щоб прийти до справжнього знання,треба спочатку відчути сумнівиАрістотель 

Вітаємо з Днем науки — професійним святом дослідників України!

15 травня 2021 року

html div.text h1.page_header {color: red;} html div.text .b-greeting-text { clear: none; color: rgb(0, 128, 128); font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 1.2em;} html div.text .b-greeting-image { clear: none; float: left; display: inline; margin: 0 15px 10px 0; } html div.text .b-greeting-sign { margin: 0 20px; position: relative; top: 16px; } Шановні науковці, викладачі, майбутні вчені – аспіранти та студенти!  

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження одержав десять сертифікатів міжнародного стажування за програмою «Університет - 4.0. Цифрова трансформація університетів»

15 травня 2021 року

    Під час пандемії COVID-19 заклади освіти зустрілися з низкою викликів, пов’язаних з дефляцією навчального і наукового процесу. Від освітян це вимагає суттєвих змін у роботі, насамперед, переходу навчання у дистанційний формат. 

Спортсмени НУБіП України – призери чемпіонатів України зі спортивного орієнтування бігом і на велосипедах

16 травня 2021 року

    Є різні шляхи подолання пандемії: самоізоляція, прийом пігулок, застосовування щеплення, підвищення імунітету людини шляхом регулярних занять фізичними вправами, спортом на відкритому повітрі у парках, лісових масивах п 

Студентка гуманітарно-педагогічного факультету Єлизавета Савенкова – Майстер спорту України з художньої гімнастики фото

16 травня 2021 року

     Студентка 1 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності міжнародні відносини, Єлизавета Савенкова отримала звання Майстер спорту України з художньої гімнастики. 

Вирішальні перемоги наших збірників-футболістів у чергових турах Чемпіонату м. Києва з футболу і футзалу серед студентських команд ЗВО

16 травня 2021 року

     Епідемія коронавірусу досить суттєво вплинула на календарний план змагань Футбольної асоціації студентів міста Києва (ФАСК). 

Приклад для молодого покоління

16 травня 2021 року

     Група київських туристів, в яку входив і співробітник ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України, доцент кафедри публічного управління і менеджменту інноваційної діяльності Олександр Стретович, на травневі свята здійснила захоплюючу подорож в Карпат 

Із досвіду співпраці. Ірпінський фаховий коледж НУБіП України – Ірпінський академічний ліцей НУБіП України: рання професійна орієнтація та реалізація профільної освіти

16 травня 2021 року

     Про профільну середню освіту сьогодні в освітньому середовищі не говорить хіба що ледачий. Законом України «Про освіту» визначено модель старшої школи, яка має стати трьохрічною та профільною. 

Факультет тваринництва та водних біоресурсів долучився до святкування Дня науки в університеті!

16 травня 2021 року

     На сьогоднішній день важко уявити собі існування усього людства без наукових досягнень і сучасних винаходів. 

На факультеті ветеринарної медицини продовжують облагороджувати територію

16 травня 2021 року

     Небагато можна зустріти людей, так залюблених у красу, як коменданти навчальних корпусів №12 і №12А Ольга Дейнеко і Людмила Саєнко. 

Чергове поповнення когорти наукових кадрів університету

16 травня 2021 року

     Впродовж насиченого святами травня у спеціалізованих вчених радах Університету інтенсивно відбуваються захисти дисертацій. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook