Календар подій

19.04.2021 – 25.04.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
19.04.2021

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

19 квітня 2021, 14:00

19.04.2021 р. 1400Платформа Cisco Webex 

Кафедра транспортних технологій та засобів у АПК у рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2021» провела Івент: «Agro-Logistik: problems and prospects»

19 квітня 2021 року

     В цьому році в рамках Міжнародного дня управління ланцюгами постачань «Supply Chain Day 2021» 15 квітня на кафедрі транспортних технологій та засобів у АПК відбувся Івент «AGRO-LOGISTIK: PROBLEMS AND PROSPECTS». 

Студент механіко-технологічного факультету Олександр Василенко – бронзовий призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності «Цивільна безпека (Охорона праці)»

19 квітня 2021 року

     15 квітня 2021 року галузева конкурсна комісія на базі Харківського національного автомобільно-дорожнього університету провела підсумкову конференцію (он-лайн) ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Цивільна безпека («Охорона праці») та визначила переможців 

Вікторія Череп'яна - призер всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з педагогіки

19 квітня 2021 року

     З метою розвитку інтелектуального потенціалу талановитої молоді Міністерство освіти й науки України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з природничих, технічних і гуманітарних наук, до участі в якому активно долучаються студенти кафедри педагогіки. 

На факультеті ветеринарної медицини проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу»

19 квітня 2021 року

В рамках V Міжнародного конгресу «ОРГАНІЧНА УКРАЇНА 2021 - ТРАНСФОРМУЄМОСЯ. СИЛЬНІШІ. РАЗОМ», що тривав впродовж 15 - 17 квітня 2021 року, відбулася друга онлайн Міжнародна науково-практична конференція «Наукові передумови оптимізації органічного бізнесу». 

Іщенко Надія – призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з географії

19 квітня 2021 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2020/2021 навчальному році» 16 квітня 2021 р. 

Олексій Нечитайло з Хмельниччини: «Обираю НУБіП. Хочу спробувати свої сили у роботі перекладача» фото

19 квітня 2021 року

     Мене звати Олексій Нечитайло, завершую навчання у Городищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів Шепетівського району Хмельницької області. 

Ректорат: пріоритет здоров’я студентів і співробітників, контроль за дистанційним навчанням та підготовка до Дня університету

19 квітня 2021 року

19 квітня 2021 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточних тиждень та розгляду актуальних питань життєдіяльності університету. 

Досвід – це школа, де уроки коштують дорого, але це – єдина школа, де можна навчитися

19 квітня 2021 року

     Цими словами Бенджаміна Франкліна розпочала гостьову лекцію для магістрів за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» начальник відділу інформаційного забезпечення виконавчого комітету Ірпінської міської ради, аспірант кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльн 

Збагачуємо організм вітамінами разом із студентами факультету харчових технологій

19 квітня 2021 року

Ми те, що ми їмо. Часто обіцяємо собі перейти на правильне харчування, але вже наступного дня з’їдаємо велику піцу або солоденький тортик. 

Змагання з футболу серед гуртожитків набирають обертів

19 квітня 2021 року

     Складні часи вимагають від нас зосередженості, пильності та відповідальності. Але, неможливо весь час бути у напрузі. Студентське життя та жагу до активного проведення дозвілля у наших студентів не можна спинити. 

VІІ Міжнародна науково-практична конференція «Цифрова освіта в природничих університетах»

19 квітня 2021 року

16 травня 2021 року відбулась VІІ Міжнародна науково-практична конференція  

Вівторок
20.04.2021

Обговорення проблемних питань просторового планування та містобудівної документації у профільному парламентському комітеті

20 квітня 2021 року

     19 квітня 2021 року у Комітеті Верховної Ради України з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування під головуванням голови підкомітету з питань містобудування, благоустрою та земельних відносин у межах територій забудови  

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності: сучасні тренди, досяжні можливості та перспективи розвитку наукової діяльності університету

20 квітня 2021 року

     Квітневе оnline засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочав ректор Станіслав Ніколаєнко з чіткими планами і завданнями, на яких слід зосередитись науковій спільноті університету у найближчий час, це посилення позицій уні 

НУБіП знову отримав сучасне обладнання від Уряду Японії

20 квітня 2021 року

     Високотехнологічне обладнання – це те, без чого не можна уявити більшість сучасних наукових досліджень, тому ми як ніколи радіємо поповненню матеріально технічної бази університету.     В рамках реалізації в Україні проекту  

Богдан Блаженко із Сумщини обирає факультет конструювання та дизайну

20 квітня 2021 року

     Напередодні підведення підсумків І етапу Олімпіади в НУБіП України 2021 року ми поспілкувались з Богданом Блаженком із міста Кролевця Сумської області. 

Відбулася плідна дискусія зі стейкхолдерами при обговоренні освітніх програм підготовки фахівців спеціальності 075 «Маркетинг»

20 квітня 2021 року

     Одним із основних завдань, які постають перед вищими навчальними закладами – це формування високоефективних та практично-орієнтованих освітніх програм. 

Телепрограма «Споживач має право» та фахівці НУБіП розкрили секрет шашлику і хитрощі продавців

20 квітня 2021 року

     Маринад для шашлику - суміш з спецій і прянощів, що застосовується для розм'якшення м'яса і надання 

Середа
21.04.2021

Агропортал: Скорочення фінансування ставить під загрозу університетську науку

21 квітня 2021 року

     Фінансування з державного бюджету наукової діяльності закладів вищої освіти унеможливлює розвиток і виконання цих програм.          Сумно, але факт: в умовному протистоянні державних фінансів і української 

Смачних сніданків і якісної кави бажає всім факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

21 квітня 2021 року

     Ранок розпочинається з кави... Така традиція стала улюбленою в багатьох людей. 

Новий поштовх міжнародній співпраці з Інститутом агарного розвитку транзитних економік Лейбніца (IAMO)

21 квітня 2021 року

     Сприяння соціально економічному розвитку сільських територій та розвитку сільськогосподарського виробництва є місією університету. В цьому аспекті інтернаціоналізація університету спрямована на пошук та імплементацію найкращих практик. 

Перший Всеукраїнський круглий стіл для спеціалістів ветеринарної медицини «Пандемія COVID-19. Виклики для ветеринарної медицини»

21 квітня 2021 року

     20 квітня 2021 року на базі Української лабораторії якості і безпеки продукції АПК у рамках проекту MICROBIOME.VET проведено перший Всеукраїнський круглий стіл для спеціалістів ветеринарної медицини «Пандемія COVID-19. 

У ННІ неперервної освіти і туризму триває підготовка до акредитації освітньо-наукової програми «Публічне управління та адміністрування»

21 квітня 2021 року

     Вже майже рік усім великим і дружнім колективом університету ми працюємо над підготовкою до проходження акредитації більшості освітньо-наукових програм за різними галузями знань. 

Виховання патріотизму як небанальний варіант профорієнтації фото

21 квітня 2021 року

     У 50-х роках минулого століття у лісовому масиві неподалік університетського студмістечка в районі вулиць Блакитного та Добрий шлях було знайдено могилу невідомого солдата. Про те, що тут можливе захоронення, повідомили місцеві жителі. 

Андрій Зайченко з приватного навчального закладу м. Києва: мій вибір – НУБіП України і спеціальність «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» фото

21 квітня 2021 року

Представтесь та розкажіть про себе.     — Андрій Зайченко – учень 11 класу столичного приватного навчального закладу «Європейський колегіум», який вважається інноваційною школою нового покоління. 

Четвер
22.04.2021

V Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України»

22 квітня 2021, 9:30

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИНАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ (м.Київ)Факультет аграрного менеджментуГуманітарно - педагогічний факультетДЕРЖАВНИЙ ВИЩИЙ НАВЧАЛЬНИЙ ЗАКЛАД «КИЇВСЬКИЙ МЕХАНІКО-ТЕХНОЛОГІЧНИЙ КОЛЕДЖ»УМАНСЬКИЙ ДЕРЖАВНИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ  

Ірина Красюк, студентка 3 курсу спеціальності «Туризм» – призер II туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції»

22 квітня 2021 року

     У Полтавській державній аграрній академії 21 квітня 2021 року відбувся II тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції», на якому було представлено 118 студентських наукових робіт від 192 авторів із 47 закладів вищої освіти. 

Міжнародне стажування для науково-педагогічних працівників в Латвійському Університеті наук про життя та технологій

22 квітня 2021 року

Міжнародне стажуваннядля науково-педагогічних працівниківв Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies)за програмою підвищення кваліфікації 

Період подання заявок на конкурс “Green Talents Competition 2021” відкритий

22 квітня 2021 року

До уваги всіх студентів – грантова програма для представлення наукових досліджень. 

Підвищення якості підготовки фахівців шляхом проходження практики в Державній аудиторській службі України

22 квітня 2021 року

     Якість освітнього процесу здобувачів вищої освіти забезпечується проходженням виробничої практики під керівництвом декана економічного факультету д.е.н., професора Анатолія Діброви у Державній аудиторській службі та підпорядкованих структурних підрозділ 

Експериментальне обладнання з освітлення корівників у ВП НУБіП України «Агрономічна дослідна станція»

22 квітня 2021 року

    На сьогоднішній день керівництвом університету значна увага приділяється розвитку навчально-дослідних господарств, які як зазначає проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк, мають стати потужними з наукової точки зору та самодоста 

Обговорення проєктів освітньо-професійних програм кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського зі стейкхолдерами

22 квітня 2021 року

Задля удосконалення якості підготовки магістрів 13 квітня на кафедрі менеджменту ім. проф. 

Нові технології в агрономії: підписано договір про співпрацю між НУБіП України та Дрон.UA

22 квітня 2021 року

     Аграрне виробництво – це високотехнологічна галузь, де застосовуються найсучасніші досягнення науки і техніки. 

Киянин Денис Лахматов обирає факультет землевпорядкування за порадою батьків, які теж навчалися в НУБіП

22 квітня 2021 року

     Наш університету має гарну традицію проводити Дні відкритих дверей для випускників шкіл та коледжів. Під час цих заходів можна познайомитися з багатьма талановитими та цілеспрямованими атурієнтами. 

Семінар ERA-LEARN щодо розширення партнерства (HORIZON EUROPE)

22 квітня 2021 року

Приєднуйтесь до семінару ERA-LEARN щодо розширення партнерства 

Мукачівський фаховий коледж: ведемо активну співпрацю зі стейкхолдерами Закарпаття!

22 квітня 2021 року

     21 квітня 2021 року студенти ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України» агрономічного відділення зі спеціальностей 203 «Садівництво та виноградарство» ОС Бакалавр та 201 «Агрономія» на чолі з завідувачем відділення  

Якість освітнього процесу очима першокурсників і магістрів факультету землевпорядкування фото

22 квітня 2021 року

     З метою підвищення якості освітніх програм ОС «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності 193 Геодезія та землеустрій та врахування думки здобувачів освіти, деканатом факультету землевпорядкування організовано проведення анонімного анкетування студентів ОС 

Оптимізація освітніх програм за спеціальностями факультету тваринництва та водних біоресурсів проходить за планом

22 квітня 2021 року

     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів з початку квітня проведено ряд засідань робочих груп стосовно удосконалення освітніх програм підготовки бакалаврів і магістрів за спеціальностями 204 «Технологія виробництва і переробки продукції твари 

Студенти-міжнародники: від старту – до фінішу

22 квітня 2021 року

     У 2017 р. гуманітарно-педагогічний факультет здійснив перший набір студентів на спеціальність «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». 

П'ятниця
23.04.2021

В університеті проведено перегляд освітніх програм бакалаврату та магістратури для вступників 2021 року фото

23 квітня 2021 року

     Першочерговим завданням нашого університету залишається постійне підвищення якості освітнього процесу, що на сьогодні відображається у якості освітніх програм бакалаврату та магістратури, їх визнання роботодавцями та здобувачами освітніх послуг. 

Постковідне майбутнє вищої освіти та сталий розвиток: аналітичний огляд наукових публікацій з міжнародних видань

23 квітня 2021 року

    Ось уже більше року, як триває пандемія, спричинена Covid-19. Заклади вищої освіту у цілому світі перейшли на дистанційну та інколи змішану форму навчання. Однак питання, що ж буде з вищою освітою після завершення пандемії, залишається відкритим. 

Креативні підходи молоді до питань майбутнього розвитку АПК України

23 квітня 2021 року

     22 квітня 2021 року відбулась V міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України», організаторами якої є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту та  

Почесний професор НУБіП України Анатолій Швиденко: «Головний світовий тренд – перехід до сталого ведення лісового господарства»

23 квітня 2021 року

     Темі глобальних змін та трендам у сітовому лісівництві присвятив свою лекцію почесний професор НУБіП України Анатолій Швиденко, який майже три десятиліття працює у Міжнародному інституті прикладного системного аналізу (International Institute for Applie 

Відбулося чергове плідне засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин

23 квітня 2021 року

Онлайн-засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин відбулося 21 квітня 2021 р. У засіданні прийняли участь 17 членів науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин, завідувачі кафедр факультету ветеринарної медицини та науково-педагогічні працівники. 

Сорокіна Катерина, студентка магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» – призер II туру студентських наукових робіт за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика»

23 квітня 2021 року

     У рамках Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей за спеціалізацією «Економічна аналітика та статистика» 22 квітня 2021 року відбулася онлайн у режимі відео-конференції підсумкова науково-практична конфер 

Субота, неділя
24-25.04.2021

Науковці обговорили актуальні проблеми виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства

24 квітня 2021 року

     22 квітня 2021 року на базі факультету харчових технологій та управління якості продукції АПК почала свою роботу ювілейна Х МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «НАУКОВІ ЗДОБУТКИ У ВИРІШЕННІ АКТУАЛЬНИХ ПРОБЛЕМ ВИРОБНИЦТВА ТА ПЕРЕРОБКИ СИРОВИНИ, СТАНДАРТИЗАЦІЇ І БЕЗПЕКИ ПРОДОВОЛЬСТВА». 

Як від співпраці кафедри і стейкхолдерів виграють студенти

24 квітня 2021 року

    Формування університетської освітньої траєкторії все більше стає актуальним напрямом роботи в ННІ енергетики, автоматики та енергозбереження, зокрема на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка. 

Студент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Остап Куліш виборов ІІ місце у всеукраїнському конкурсі наукових робіт

24 квітня 2021 року

    Третій рік поспіль представники ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження достойно захищають честь нашого університету на всеукраїнському конкурсі наукових робіт зі спеціальності Біомедична інженерія, що проходить у Національному технічному університет 

Дмитро Грігалашвілі та Олеся Сокол стали призерами ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Теорія та історія держави і права; історія політичних і правових учень; філософія права»

24 квітня 2021 року

     З метою підготовки фахівців європейського рівня та формування у них навичок здійснення наукової діяльності Міністерство освіти і науки України щорічно проводить Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт з різних галузей знань і спеціальностей. 

Катерина Довженко - призер II етапу всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організації»

24 квітня 2021 року

     Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 24 листопада 2020 року № 1457 Одеський національний економічний університет затверджений базовим закладом вищої освіти з проведення другого туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Менеджмент організац 

Факультет ветеринарної медицини – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт

25 квітня 2021 року

     21-23 квітня 2021 року на базі Одеського державного аграрного університету, який згідно наказу Міністерства освіти і науки України №1457 від 24.11.2020 р. 

Працівники НУБіП України вшанували пам'ять Гетьмана Петра Конашевича-Сагайдачного фото

25 квітня 2021 року

     У ці весняні дні українці вшановують пам'ять славного Гетьмана України Петра Конаше́вича-Сагайда́чного, у зв’язку з 399-річчям від дня його смерті. 

Студенти НУБіП України у філософських пошуках власної ідентичності

25 квітня 2021 року

Як відомо, без минулого не може бути майбутнього. Згадувати видатних історичних, культурних і громадських діячів, згадувати й шанувати свою минувшину є невід’ємною частиною культурно-просвітницьких заходів у НУБіП України. 

Обговорення зі стейкхолдерами освітньо-наукової програми «Менеджмент» для підготовки фахівців третього рівня вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент»

25 квітня 2021 року

   21 квітня 2021 року в онлайн режимі відбулося обговорення проєкту освітньо-наукової програми «Менеджмент» для підготовки фахівців третього рівня вищої освіти зі спеціальності 073 «Менеджмент».    

Яна Скляр - призер Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з кримінального права

25 квітня 2021 року

     23 квітня 2021 року на базі Національного авіаційного університету за допомогою платформи Google Meet було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності "Кримінальне право та кримінологія; кримінально-виконавче право". 

Здобутки аматорів образотворчого і декоративно-вжиткового мистецтва НУБіП України на Всеукраїнському конкурсі «Слобожанські візерунки»

25 квітня 2021 року

     Нещодавно до скарбнички досягнень художньої студії «Голосіївська палітра» та гуртка «Декоративна флористика» додалися нові відзнаки.     Наше творче студентство взяло участь у І 

Мистецькі свята квітня – в обріях кафедри культурології

25 квітня 2021 року

     Квітень – місяць, який у НУБіП завжди насичений мистецькими подіями. 

Карантин — не перешкода для шахових баталій

25 квітня 2021 року

     Шахи — древня гра, що традиційно має велику популярність у світі і в Україні. Особливою повагою шахи користуються й у нашому університеті. 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook