Календар подій

8.02.2021 – 14.02.2021

Списком
По днях тижня

Понеділок
8.02.2021

Міжнародне стажування для науково-педагогічних працівників в Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies)

8 лютого 2021 року

 Міжнародне стажування для науково-педагогічних працівниківв Латвійському Університеті наук про життя та технологій (Latvia University of Life Sciences Technologies)за програмою підвищення кваліфікації«Закордонний досвід в епоху цифрової освіти»(180 годин, 6 кредитів ECTS) 

Нова навчально-виробнича лабораторія Немішаївського фахового коледжу фото

8 лютого 2021 року

     Немішаївський фаховий коледж зробив ще один крок на шляху підвищення мотивації студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» до майбутньої професійної діяльності. 

В університеті успішно розпочали очне навчання першокурсники та студенти магістратури першого року навчання! фото

8 лютого 2021 року

     Сьогодні наш Університет одним із перших серед ЗВО України продовжив аудиторно другий весняний семестр для студентів 1 курсу денної форми навчання бакалаврату та 1-го року навчання магістратури за наказом ректора Станіслава Ніколаєнка від 29.01.2021 р. 

Зустріч-знайомство з Erasmus Student Network за підтримки НЕО в Україні (05.02.21, онлайн)

8 лютого 2021 року

    5 лютого 2020 р. відбулась зустріч працівників відділів міжнародних зав’язків та представників студентського самоврядування з Erasmus Student Network Kyiv (ESN Kyiv). 

Ректорат: не втрачаючи якість, ефективно поєднуємо очне та дистанційне навчання

8 лютого 2021 року

     8 лютого під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню роботи адміністрації на тиждень, старту очного навчання для студентів-першокурсників та магістрів першого року навчання та продовження дистанційного для 

Вівторок
9.02.2021

Кафедра терапії і клінічної діагностики розпочала співпрацю з «ТОВ Барбус» - ексклюзивним дистриб'ютором продукції Hill's в Україні фото

9 лютого 2021 року

     В 2020/2021 навчальному році вперше викладається вибіркова дисципліна «Дієтологія і утримання дрібних домашніх тварин». 

День відкритих дверей у Немішаєвському коледжі

9 лютого 2021 року

     ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» гостинно відчинив двері для своїх майбутніх студентів.     Гамірливій юрбі абітурієнтів хочеться якомога більше дізнатися про навчальний заклад, до якого вони вступатимуть. 

Вітаємо ректора Станіслава НІКОЛАЄНКА з ювілейним Днем народження!

9 лютого 2021 року

Ректорат Національного університету біоресурсів і природокористування України щиро вітає з Днем народження ректора НУБіП України, академіка Національної академії педагогічних наук України, доктора педагогічних наук, професора  

Новий досвід співпраці з роботодавцями: ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та енергетична компанія АТ «Вінницяобленерго» розпочали спільний профорієнтаційний проект

9 лютого 2021 року

     Навчально-науковий інститут енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України вже не вперше організовує зустрічі своїх майбутніх вступників з роботодавцями – кращими енергетичними компаніями України. 

Середа
10.02.2021

Науковці кафедри садівництва досліджують можливості північного виноградарства та виноробства

10 лютого 2021 року

     5 лютого 2021 року кафедрою садівництва ім. проф. В. Л. Симиренка за організаційної підтримки деканату агробіологічного факультету було проведено дегустацію вина. 

Науково-технічна рада НДІ здоров’я тварин продовжує розгляд дисертаційних робіт здобувачів фото

10 лютого 2021 року

     9 лютого 2021 р. відбулося чергове засідання науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин. 

У ННІ неперервної освіти і туризму в режимі онлайн відбулося чергове розширене засідання ради роботодавців фото

10 лютого 2021 року

     У своєму вітальному слові директор інституту Олена Ковальова привітала членів ради роботодавців, науково-педагогічних працівників інституту, бакалаврів, магістрів та аспірантів за спеціальністю 281 «Публічне управління та адміністрування», випускників з 

Набір до безкоштовної програми підтримки стартапів в агропродовольчій галузі - EIT Food Seedbed 2021

10 лютого 2021 року

До уваги НПП зацікавлених в участі у інноваційних проектах! 

Програма Фулбрайта відкриває нові наукові горизонти для дослідження лісів України

10 лютого 2021 року

     «Відстеження фрагментації лісів в Україні та Західній частині США: порівняльний аналіз на основі даних дистанційного зондування та його значення для управління» – саме таку назву має проєкт доктора сільськогосподарських наук, професора кафедри таксації лісу та лісового менеджменту  

Кафедра епізоотології, мікробіології і вірусології надала консультативну та матеріальну допомогу ВП НУБіП України «Великоснітинське навчально-дослідне господарство ім. О.В. Музиченка»

10 лютого 2021 року

     Зниження стану здоров’я поголів’я тваринницьких комплексів і продуктивності тварин є загальною тенденцію. 

Першокурсники-економісти після повернення на навчання будуть проживати у відремонтованих кімнатах в гуртожитку №10

10 лютого 2021 року

     Для студентів, які навчаються на денній формі гуртожиток – це другий дім. Тому умови проживання в гуртожитку мають бути на належному рівні. 

Стажування землевпорядників на виробництві – невід’ємна складова якісної освіти! фото

10 лютого 2021 року

     У рамках підписаного договору про стратегічне партнерство НУБіП України та Інституту землекористування НААН України науково-педагогічні працівники кафедри управління земельними ресурсами пройшли 10 денне стажування на виробництві. 

Четвер
11.02.2021

Ректорат: про нові форми дипломів, підготовку до вступної компанії 2021, навчальні практики за кордоном та багато іншого фото

11 лютого 2021 року

     Перший в другому семестрі ректорат, що пройшов під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка, розглянув ряд важливих для життєдіяльності університету питань.  

Маємо першого доктора філософії за спеціальністю «Агрономія»

11 лютого 2021 року

     10 лютого 2021 року в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся перший захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 201 «Агрономія» у разовій спецраді.&nbs 

Наукова бібліотека: книги у зручному форматі

11 лютого 2021 року

   Наукова бібліотека НУБіП – це колектив оптимістичних, завзятих та творчих бібліотекарок. 

Гравчиням студентської жіночої збірної команди НУБіП України з баскетболу присвоєно спортивні розряди кандидатів у майстри спорту України

11 лютого 2021 року

     Наша студентська жіноча збірна команда постійно тренується і бере участь у багатьох змаганнях з баскетболу. Майже кожного тижня дівчата мають по дві гри в чемпіонаті України.     Так на початку поточного тижня 8 та 9 лютого збірна побувала у м. 

Відкрита реєстрація на онлайн участь у зимовій школі Казахського національного аграрного дослідницького університету

11 лютого 2021 року

Казахський національний аграрний дослідницький університет з 15 по 28 лютого проводить XI Міжнародну зимову школу  в режимі онлайн за 13 напрямами: 

В університеті поповнились ряди англомовних викладачів фото

11 лютого 2021 року

     10 лютого за головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників. 

У навчальному корпусі № 9 облаштовано підвісну стелю і замінено освітлення ігрової зали

11 лютого 2021 року

     Керівництво нашого університету постійно піклується про якість та комфортні умови навчання і проживання студентів НУБіП України. 

Ольга Якубчак: «Представницькі функції гаранта освітньо-наукової програми - престиж спеціальності і рейтинг університету!»

11 лютого 2021 року

     Підготовка кадрів вищої кваліфікації, а саме докторів філософії за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", передбачає не лише забезпечення якості освітнього процесу, але й популяризацію цієї спеціальності, яка покладається на гаранта освітньо-наукової програми. 

П'ятниця
12.02.2021

Засідання Вченої ради

12 лютого 2021, 11:00

     12 лютого 2021 р. об 1100 відбудеться онлайн-засідання Вченої ради НУБіП України.  

Справжній лютий: як студентське містечко зі сніжного полону визволяли фото

12 лютого 2021 року

     Зимовий ранок 12 лютого 2021 року у студентському містечку розпочався із розчищення снігу на території гуртожитків студентського містечка. 

Студенти НУБіП з Китаю та східної Азії відзначають Новий Рік

12 лютого 2021 року

     Вже стало традицією в нашому університеті долучатися до поздоровлень з нагоди святкування Китайського Нового Року. 

На кафедрі військової підготовки вшанували учасників бойових дій на території інших держав

12 лютого 2021 року

     На кафедрі військової підготовки працюють науково-педагогічні працівники, які в різні часи виконували військовий обов'язок на території інших держав, ветерани афганської війни, учасники міжнародних операц 

Доцент кафедри терапії і клінічної діагностики Олег Павелиця підвищив практичні і теоретичні знання та навики у німецькій ветеринарній клініці «Pferdeclinic Bieberhstein»

12 лютого 2021 року

     Не дивлячись на складну ситуацію, що виникла у зв`язку з пандемією, викладачі факультету ветеринарної медицини  знаходять можливості підвищити свої практичні і теоретичні знання та навики у визнаних фахівців світового рівня. 

Вчена рада: підтримано кандидатури на здобуття премії Президента України для молодих вчених і наукові роботи, що висуваються для участі у конкурсі на здобуття Державної премії України в галузі науки і техніки 2021 року фото

12 лютого 2021 року

     Сьогодні під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулося лютневе засідання вченої ради університету, де було розглянуто декілька питань і таємним голосуванням підтримано наших колег. 

Субота, неділя
13-14.02.2021

ІІ етап Олімпіади з програмування АСМ-ІСРС відбувся на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України фото

13 лютого 2021 року

13 лютого 2021 року на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України відбувся ІІ етап Всесвітньої олімпіади зі спортивного програмування АСМ-ІСРС (Associati 

Моя майбутня професія – фінансист

13 лютого 2021 року

     Редька Анастасія, учениця 11 класу Дегтярівської ЗОШ І-ІІІ ступенів обирає професію фінансист та НУБіП України.  

Допомога студентів НУБіП України ФК «Динамо» Київ у підготовці до матчів Ліги Європи УЄФА

13 лютого 2021 року

     Починаючи з лютого місяця погодні умови в Україні і, зокрема у Києві, значно погіршилися. Синоптики попереджали про зниження температури, хуртовини, налипання мокрого снігу, ожеледицю, снігові замети на дорогах. І вже сьогодні ми є свідками цих прогнозів. 

Good to Great: лекція ректора Станіслава Ніколаєнка майбутнім керівникам закладів освіти

13 лютого 2021 року

     На гуманітарно-педагогічному факультеті продовжується підготовка студентів магістерських освітніх програм до ефективного здійснення майбутньої професійної управлінської діяльності у закладах освіти. 

Юлія Безобчук з Ірпеня обирає НУБіП і впевнена, що тут можна отримати добру освіту для майбутньої роботи за фахом фото

14 лютого 2021 року

Розкажіть про себе.     — Безобчук Юлія, родом з міста Ірпінь, на відмінно закінчила 9 класів. Зараз закінчую ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України». 

Участь у міжнародних конференціях – шлях до розширення горизонтів співпраці з проєктування

14 лютого 2021 року

     11 лютого 2021 року відбулась надзвичайно цікава подія – Міжнародна конференція «Інтернаціоналізація закладів вищої освіти: міжнародні проекти і розвиток наукової кар‘єри», співорганізатором якої була кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту  

Вклад професора Чирвінського Миколи Петровича та його видатних нащадків у розвиток науки та скотарства фото

14 лютого 2021 року

     Чирвінський Микола Петрович (10.05.1848 – 05.01.1920) – один із фундаторів зоотехнічної науки, професор Петровської землеробної і лісової академії (нині сільськогосподарська академія ім. К.А. 

За вікном «мінус», а здобувачам «плюс»: на засіданні наукової ради гуманітаріїв відбувся попередній розгляд дисертацій

14 лютого 2021 року

     Тиждень виявився багатим не лише на сніговії, а й на наукові події. 11-12 лютого на онлайн-засіданні наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету відбулися перші цьогоріч передзахисти дисертацій. 

Інтелектуальні ігри, старостат та прибирання стадіону «Динамо» від снігу – в скарбниці заходів першокурсників факультету ІТ

14 лютого 2021 року

Першокурсники тільки 08 лютого вийшли на очне навчання і відразу долучилися до активного студентського життя. Перший тиждень на факультеті був дуже насичений. 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook