Календар подій

26.10.2020 – 1.11.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
26.10.2020

Засідання навчально-методичної ради

26 жовтня 2020, 12:00

Порядок деннийнавчально-методичної ради університету, яка відбудеться26 жовтня 2020 р. о 12:00  в режимі онлайн 1. Про «Умови прийому до ЗВО України на 2021 рік» (доповідач – Коропець Л.А.). 

Ректорат: якість дистанційного навчання, збереження здоров’я та подготовка до зими

26 жовтня 2020 року

     26 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Наукова робота на кращих фермах України

26 жовтня 2020 року

     У рамках реалізації проєкту спільно з Норвезьким університетом наук про життя (Norwegian University of Life Sciences) та кафедрою генетики, розведення та біотехнології тварин НУБіП України в ряді сучасних ферм по виробництву молока Київської, Чернігівської та Полтавської областей проводиться наук 

Випускниця факультету аграрного менеджменту Яна Костюк успішно захистила диплом магістра в Університеті м. Фоджа, Італія

26 жовтня 2020 року

     Факультет аграрного менеджменту вітає Яну Костюк, випускницю спеціальності "Маркетинг" факультету аграрного менеджменту з відмінним захистом диплому магістра в Університеті м. 

Університетські наукові проєкти у числі перших переможців Національного фонду досліджень

26 жовтня 2020 року

     У 2020 році проведено перші конкурси грантів Національного фонду досліджень України, серед переможців яких є два проєкти вчених університету. 

Підписано Меморандум про співпрацю між НУБіП та Комітетом Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики

26 жовтня 2020 року

     Відповідний документ підписами скріпили ректор НУБіП Станіслав Ніколаєнко та Голова парламентського Комітету Микола Сольський.  

Відбувся захист дипломних робіт студентів факультету аграрного менеджменту НУБіП України у французькому університеті ISA Lille

26 жовтня 2020 року

     У вересні 2018 року ми, студентки факультету аграрного менеджменту, пройшовши конкурсний відбір, отримали можливість на рік поїхати за програмою академічного обміну ERASMUS+ до Вищої інженерної аграрної школи м. 

Вівторок
27.10.2020

Навчально-методична рада розглянула перелік вибіркових дисциплін, внесла зміни у положення про консультаційно-підготовчі курси підготовки до ЗНО фото

27 жовтня 2020 року

     За рекомендацією Міністерства освіти і науки України та за наказом ректора засідання навчально-методичної ради відбулась в режимі онлайн засобами CISCO Webex. 

Кращі студенти НУБіП України отримали іменні стипендії на 2020-2021 навчальний рік!

27 жовтня 2020 року

     Кращі студенти-відмінники Національного університету біоресурсів і природокористування України традиційно серед стипендіатів Президента, Кабінету Міністрів та Верховної Ради України. 

Генеральна асамблея Міжнародної асоціації студентів-лісівників (IFSA) фото

27 жовтня 2020 року

     Влітку відбувся найбільший захід IFSA – Міжнародний симпозіум студентів-лісівників (IFSS), який у цьому році мала організовувати студентська лісівнича асоціація із Квебеку, Канада. 

Оголошується відбір на програму подвійних дипломів разом з Вищою школою сільського господарства та природничих наук

27 жовтня 2020 року

Оголошується відбір на програму подвійних дипломів разом з Вищою школою сільського господарства та природничих наук (м.Ліль, Франція) (можливість стипендіального забезпечення - стипендія Eiffel) 

Оголошується відбір на програму подвійних дипломів разом з Вищою школою сільського господарства та природничих наук

27 жовтня 2020 року

Оголошується відбір на програму подвійних дипломів разом з Вищою школою сільського господарства та природничих наук (м.Ліль, Франція) (можливість стипендіального забезпечення - стипендія Eiffel) 

Олександр Бочков, магістр факультету конструювання та дизайну – срібний призер змагань з метання спису

27 жовтня 2020 року

     21 жовтня 2020 року на київському стадіоні «Піонер» відбувалися ХVІ відкриті змагання з легкоатлетичних метань присвячені дню визволення міста Києва. 

Юні землевпорядники дистанційно опанували знання про системи координат, пряму та обернену геодезичні задачі

27 жовтня 2020 року

     Традиційно робочий тиждень у першокурсників факультету землевпорядкування розпочинається із цікавої та захоплюючої лекції з дисципліни "Топографія", яку для них у цьому семестрі читає професор кафедри геодезії та картографії Тарас Євсюков. 

Ректорат: контролюємо навчальний процес і організовуємо дні відкритих дверей

27 жовтня 2020 року

     27 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося розширене онлайн засідання ректорату. 

Середа
28.10.2020

Засідання Вченої ради

28 жовтня 2020, 13:00

28 жовтня 2020 р. о 1300 відбудеться онлайн-засідання Вченої ради НУБіП України.Порядок денний1. Про підсумки діяльності за жовтень місяць та поточні завдання університету. 

Дипломне проєктування студентів-будівельників на навчально-виробничих об’єктах НУБіП України

28 жовтня 2020 року

     Одним з основних завдань при розробці дипломних проєктів студентів факультету конструювання та дизайну є приближення їх до реальних умов виробництва. 

Оголошується відбір за програмою ERASMUS+ практика з метою написання магістерської роботи

28 жовтня 2020 року

До уваги студенти, огошолується дві пропозиції щодо стажування (практики) з метою написання магістерської роботи разом з Вищою школою сільського господарства та природничих наук.Стажування призначене лише для студентів магістрів, стипендія на місяць складає +/- 600 €.Більше інформаціїї, умови, навички та інше можете почитати нище. 

Студенти економічного факультету англомовних груп вивчають біржову діяльність на електронних платформах провідних бірж світу

28 жовтня 2020 року

     Студенти економічного факультету англомовних груп мають можливість поєднувати вивчення теоретичного матеріалу із застосуванням інструментів провідних бірж світу на практиці, що підвищує їхній рівень компетенцій та розширює коло професійних навиків. 

76-а річниця вигнання нацистів з території України

28 жовтня 2020 року

     В Україні щороку 28 жовтня відзначають День визволення України від нацистських загарбників. 

Для зручності студентів і викладачів: проведене асфальтування доріжки біля гуртожитку 12

28 жовтня 2020 року

     І в карантинний період господарники університету спокою не знають: реалізуючи програму розвитку «Голосіївська ініціатива 2025», вони втілюють в життя її господарські аспекти. 

Вчена рада: пандемія примушує нас до опанування сучасних технологій дистанційного навчання фото

28 жовтня 2020 року

     28 жовтня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка в дистанційному режимі відбулося засідання вченої ради університету. 

Забезпечення якості освітнього процесу у відокремлених структурних підрозділах університету – предмет особливої уваги ректорату

28 жовтня 2020 року

    На виконання наказу ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка 19 – 21 жовтня 2020 року у Бережанському агротехнічному інституті і Бережанському фаховому коледжі відбувся робочий візит представників університету на чолі з проректором з навчальної і виховної  

Декан Вадим Кондратюк: основи тваринництва – лекція для студентів-першокурсників фото

28 жовтня 2020 року

     Згідно затвердженого розкладу та графіку дистанційного навчання відбулася онлайн-лекція для студентів першого курсу факультету тваринництва та водних біоресурсів спеціальності «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» з дисципліни «Вступ до спеціальності».< 

У Боярці День відкритих дверей онлайн!

28 жовтня 2020 року

     27 жовтня 2020 року у Боярському фаховому коледжі НУБіП України відбувся День відкритих дверей онлайн, який транслювався на сайті коледжу, офіційній сторінці Facebook та YouTube-каналі.     Під час трансляції майбутні абітур 

Четвер
29.10.2020

Гра ХХІІ Чемпіонату міста Києва з футболу серед студентів між збірними НУБіП України та Київським медичним університетом

29 жовтня 2020, 13:00

     29 жовтня 2020 року о 13:00 на стадіоні НУБіП України відбудеться гра ХХІІ Чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд ЗВО між збірними НУБіП України та «Медик» ПВНЗ Київським медичним університетом. 

Основні тенденції сучасних клітинних технологій для дослідників-біотехнологів фото

29 жовтня 2020 року

     Сьогодні проведена чергова лекція з дисципліни «Загальна біотехнологія» для найбільш допитливих і жадібних до нових знань студентів першокурсників спеціальності «Біотехнології та біоінженерія». 

Підготовка студентської збірної НУБіП України з футболу до змагань фото

29 жовтня 2020 року

     Вже другий тиждень всі студенти НУБіП України навчаються дистанційно через пандемію коронавірусу. Але, не дивлячись на деякі обмеження, студентські збірні нашого університету з різних видів спорту готуються до змагань і відвідують тренування. 

Аграрний союз України звернувся до Президента України з проханням відтермінувати складання ЄВІ при вступі до магістратури на аграрні спеціальності

29 жовтня 2020 року

     Громадська спілка «Аграрний союз України» направила відповідне звернення до Президента України Володимира Зеленського. 

Розвиваємо важку атлетику!

29 жовтня 2020 року

     З 25 серпня почалися тренування збірної команди НУБіП України з важкої атлетики. 

Підсумки управління енергоспоживанням та перспективи підвищення енергоефективності університету

29 жовтня 2020 року

 Традиційно, перед стартом опалювального сезону, під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна в університеті пройшло засідання  

Підприємництво: очікування та реальність

29 жовтня 2020 року

     Онлайн-навчання може бути цікавим та практичним. Саме поєднання теорії і практики є важливим інструментом сучасної освіти, а цікаві практичні кейси дозволяють сформувати власний погляд на ті чи інші питання. 

Науковці економічного факультету взяли участь в обговоренні подальшого поступу в розвитку фінансового ринку України

29 жовтня 2020 року

     22 жовтня 2020 року пройшла ІІ Міжнародна науково-практична конференція: «Розвиток фінансового ринку в Україні: загрози, проблеми та перспективи». 

Співчуваємо з приводу передчасної смерті Любові Миколаївни ЖУКОВСЬКОЇ

29 жовтня 2020 року

 На 62-ому році передчасно пішла із життя начальниця відділу з працевлаштування випускників та видачі документів про вищу освіту 

П'ятниця
30.10.2020

Студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів охоче діляться про дистанційне навчання

30 жовтня 2020 року

    З початком карантину всі виші країни перейшли на дистанційне навчання і наш університет не був винятком. Для більшості навчальних закладів дистанційне навчання принесло багато проблем. 

Магістр Владислав Яненко спеціальності «Екологічний контроль та аудит» став призером екологічного форуму «Еко Форум – 2020»

30 жовтня 2020 року

     На ім’я першого проректора університету Ігоря Ібатулліна надійшов лист-подяка щодо участі у Всеукраїнському конкурсі наукових робіт «Інноваційні технології адаптації промислових регіонів до змін клімату» студентів нашого вузу та запрошення на участь у ф 

Плідна робота науково-технічної ради НДІ здоров’я тварин продовжується

30 жовтня 2020 року

     27 жовтня 2020 року відбулося чергове засідання науково-технічної ради на чолі з директором НДІ здоров’я тварин, д. вет. н., професором Дмитром Засєкіним. 

Тренувальний процес жіночої студентської збірної НУБіП України з баскетболу у змагальний період

30 жовтня 2020 року

     Підготовка студентських збірних команд з баскетболу (юнаки, дівчата) до змагань має свої особливості. У студентських команд режим тренувань суттєво відрізняється від професійних і визначається заданими умовами навчального процесу університету. 

Субота, неділя
31.11-1.11.2020

Студентська жіноча збірна НУБіП України з волейболу готується до змагального сезону 2020-2021

31 жовтня 2020 року

     Сучасний волейбол пред’являє високі вимоги до рухових якостей та функціональних можливостей студентів-гравців. Гра, що продовжується 1,5-2 год., насичена різними прийомами, раптовими та швидкими пересуваннями, стрибками, падіннями й іншими діями. 

В університеті стартував проєкт «Життя в стилі ЕСО»

31 жовтня 2020 року

     Проєкт «ЖИТТЯ В СТИЛІ ЕСО» є ініціативою ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, факультету захисту рослин, біотехнологій і екології НУБіП України та Міжнародної торгової палати України.     Метою проєкту  

Лабораторні заняття студентів-харчовиків в умовах дистанційного навчання

31 жовтня 2020 року

     Згідно затвердженого розкладу та графіку дистанційного навчання 28 жовтня 2020 р. 

ХХІ міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми землеробської механіки»: результати роботи

1 листопада 2020 року

     17-18 жовтня 2020 року в місті Харкові (вул. Алчевських, 44), в головному корпусі Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка відбулася ХХІ міжнародна наукова конференція «Сучасні проблеми землеробської механіки». 

На шляху до законопроекту про консолідацію земель – плідна дискусія у Держгеокадастрі України

1 листопада 2020 року

     Науковці факультету землевпорядкування НУБіП України продовжують активно працювати над розробкою науково-методичних підходів до консолідації земель із урахуванням європейського та світового досвіду. За ініціативи Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру цього тижня 

Левитський Микола Васильович – організатор кооператиного руху, «артільний батько»

1 листопада 2020 року

   В історії нашої держави багато було цікавих постатей, патріотів, визначних діячів, знаних як в Україні так і в інших державах. Нажаль, багато з них маловідомі для широкого загалу, хоча внесок їх у розвиток історії, науки України неоціненний. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook