Календар подій

7.09.2020 – 13.09.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
7.09.2020

Інноваційний початок навчального року: співпраця з мережею YEP та розвиток стартап культури

7 вересня 2020 року

Важливою глобальною тенденцією, що спостерігається протягом останніх років, є те, що підприємницька діяльність продовжує зростати у всьому світі у самих різноманітних формах, в тому числі у вигляді стартапів. 

Віншували фундатора найавторитетнішої в Україні наукової аналітичної школи – професора Василя Савчука фото

7 вересня 2020 року

     Сьогодні на економічному факультеті віншували свого метра – доктора економічних наук, заслуженого працівника освіти України, заслуженого працівника НУБіП, фундатора найавторитетнішої в країні наукової аналітичної школи – професора Василя Савчука, якому  

Ректорат: завершення вступної кампанії і ефективна організація навчального процесу в умовах адаптивного карантину

7 вересня 2020 року

     7 вересня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Вівторок
8.09.2020

Онлайн заходи та вебінари від Європейської Асоціації Унівесритетів

8 вересня 2020 року

Оскільки новий навчальний рік розпочинається за особливих обставин, EUA із задоволенням пропонує низку онлайнових заходів та вебінарів, що охоплюють різноманітні теми, що мають велике значення для університетського сектору. 

На оперативній зустрічі Ради з виховної діяльності НУБіП України обговорено важливі питання

8 вересня 2020 року

     Нещодавно було проведено засідання ради з виховної діяльності НУБіП України. 

НУБіП – активний учасник засідання Ради Асоціаціі Європейських університетів наук про життя – ІСА

8 вересня 2020 року

     4 вересня в онлайн-режимі відбулось засідання Ради Асоціаціі Європейських університетів наук про життя – ІСА.     У порядку денному розглядались питання організаціі проведення традиційного щорічного форуму Ректорів і Декані 

Факультет ветеринарної медицини: і знову «Фенікс» крила розпуска! фото

8 вересня 2020 року

     Як сотні років тому, так і в наш час, мистецтво виконує в суспільстві роль об'єднання, духовного прозріння та мотивації для розвитку. А особливо, коли це мистецтво слова та пера. 

Механіко-технологічний факультет відкрив серію онлайн-тренінгів «Школа першокурсника» НУБіП України

8 вересня 2020 року

     8 вересня 2020 року механіко-технологічний факультет відкрив серію онлайн-тренінгів «Школа першокурсника» НУБіП України.     Тренінг проходив у форматі відеоконференції із застосуванням сервісу Cisco Webex. 

Середа
9.09.2020

Відокремлені підрозділи університету успішно проводять вступну кампанію

9 вересня 2020 року

     У 2020 році вступ видався особливо напруженим для всіх учасників вступних випробовувань у зв’язку з певними обставинами, пов’язаними із запровадженням карантинних заходів та невизначеністю термінів їхньої дії. 

Фахівці НУБіП беруть участь у реалізації реформи шкільного харчування

9 вересня 2020 року

     З вересня 2020 року фахівці НУБіП України за підтримки ректора Станіслава Ніколаєнка розпочали роботу у реалізації реформи шкільного харчування в Україні.     Мет 

В університеті збільшується кількість науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

9 вересня 2020 року

     9 вересня за головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників. 

Увага! Перенесено проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2019-2020 н.р.

9 вересня 2020 року

     Згідно з листом Міністерства освіти і науки України «Щодо студентських олімпіад, конкурсів та турнірів» і відповідно до статті 29 Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», Постанови Кабінету Міністрів України від 26 серпня 2020 р. 

Четвер
10.09.2020

Запрошуємо на творчий вечір Олега Криворота

10 вересня 2020, 16:00

     10 вересня 2020 року о 16.00 в аудиторії 228 навчального корпусу № 10 НУБіП України відбудеться творчий вечір та презентація восьмої збірки віршів поета, старшого викладача кафедри обліку і оподаткування ОЛЕГА КРИВОРОТА 

Вдалий початок Чемпіонату України з футболу серед команд ДЮФЛУ Ю-19 першої ліги фото

10 вересня 2020 року

     На початку вересня розпочався Чемпіонат України ДЮФЛУ Ю-19 перша ліга. Цього року у змаганнях візьмуть участь 38 команд, які розділені на 4 групи. 

Виконуючий обов’язки міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет ознайомився з практичною складовою підготовки агробіологів

10 вересня 2020 року

10 вересня 2020 року Національний університет біоресурсів і природокористування України відвідав тимчасово виконуючий обов’язки міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет. 

Школа першокурсника: економічний факультет онлайн-формат

10 вересня 2020 року

     Традиційно знайомство першокурсників з університетом та факультетом зокрема відбувється завдяки проведенню "Школи першокурсника".  Враховуючи ситуацію в країні та рекомендації Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров'я, цього року даний захід пройшов в онлайн форматі. 

Реалізуємо міжнародну співпрацю дистанційно

10 вересня 2020 року

     Враховуючи нові реалії, в які нас помістив карантин, міжнародні відносини реалізуються віддалено (онлайн). 

На кафедрі ветеринарної гігієни ім. А.К. Скороходька заняття проходять почергово - у лабораторії та на свіжому повітрі з дотриманням правил карантину

10 вересня 2020 року

     Проблема охорони і використання джерел водопостачання в Україні пов'язана як з обмеженими запасами прісної води, так і нерівномірним її розподілом. 

Виробнича практика студентів магістратури ОП «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» в компанії АгріЛаб

10 вересня 2020 року

     Зовсім трохи нам залишилось до омріяного диплому магістра, минулого року ми стали першопрохідцями магістерської програми, створеної кафедрою агрохімії та якості продукції рослинництва НУБіП України, спільно з компанією "AgriLab". 

Анастасія Зінчук: програма «Управління персоналом» може дати мені всі ті знання, яких я потребую для відкриття своєї справи

10 вересня 2020 року

     Кафедра управління та освітніх технологій гуманітарно-педагогічного факультету запрошує випускників на чудові освітні програми – «Управління персоналом» та «Управління навчальним закладом». 

Традиційна «Школа першокурсника» набирає обертів: юридичний факультет

10 вересня 2020 року

     Школа першокурсника вже стала традиційним заходом НУБіП України. 

П'ятниця
11.09.2020

То вершини, то узбіччя, перше п’ятдесятиріччя: в університеті пройшов творчий вечір Олега Криворота фото

11 вересня 2020 року

     Після крайнього творчого звіту старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Олега Криворота минув майже рік. 

Студентська чоловіча збірна НУБіП України з волейболу візьме участь у Кубку України

11 вересня 2020 року

     Після тривалого карантину потроху починають відновлюватися спортивні змагання з різних видів спорту, хоча і за відсутності глядачів.     Так 11 вересня розпочнуться змагання першого етапу < 

Субота, неділя
12-13.09.2020

Вручення офіцерських погонів

12 вересня 2020, 11:00

     Наказом Міністра оборони України від 03.09.2020 р. №431 випускникам кафедри, які завершили навчання за програмою підготовки офіцерів запасу присвоєно військове звання “молодший лейтенант запасу”.  

Більше 250 студентів отримали перші погони офіцерів запасу фото

12 вересня 2020 року

     Сьогодні більше 250 студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України та інших вишів, які завершили курс підготовки офіцерів запасу на базі кафедри військової підготовки НУБіП, пройшли польовий вишкіл на армійських полігонах та склали військову присягу на вірність укр 

12 вересня – День фізичної культури і спорту

12 вересня 2020 року

html div.text h1.page_header {color: red;} html div.text .b-greeting-text { clear: none; color: rgb(0, 128, 128); font-style: italic; font-weight: bold; font-size: 1.2em;} html div.text .b-greeting-image { clear: none; float: left; display: inline; margin: 0 15px 10px 0; } html div.text .b-greeting-sign { margin: 0 20px; position: relative; top: 16px; } Щиро вітаємо усіх шанувальників спорту з Днем фізичної культури і спорту України!  

Єднання з природою через спільну працю на благо матінки природи

12 вересня 2020 року

  Через карантин і обмежувальні заходи, пов’язані з поширенням на Земній кулі пандемії, 2020 рік виявився непересічним не тільки для світової спільноти, а і для культурних рослин, що потребують постійної уваги фахівців, зокрема, кваліфікованого догляду та своєчасного захисту від несприятливих чинників. 

Команда гуртожитку №4 - переможець турніру з футболу між гуртожитками фото

12 вересня 2020 року

     11 вересня на стадіоні біля гуртожитку №2 відбулася фінальна гра турніру з футболу між гуртожитками.     Турнір був відкрий проректором з навчальної та виховної роботи Сергієм Квашою, який побажав гарної гри 

Школа першокурсника на факультеті конструювання та дизайну фото

12 вересня 2020 року

     11 вересня на факультеті конструювання та дизайну відбулась вже традиційна «Школа першокурсника». Керуючись рекомендаціями Міністерства освіти і науки та Міністерства охорони здоров'я яка дана зустріч пройшла в режимі онлайн. 

Онлайн-конференція студентів факультету ветеринарної медицини: звіт голови Анастасії Сизоненко та план на наступний семестр

12 вересня 2020 року

  7 вересня на платформі «Zооm» пройшла онлайн-конференція студентів факультету ветеринарної медицини, метою якої був звіт голови СО ФВМ за 2 

Сучасне бачення впровадження соціального проєктування в життя для студентів гуманітарно-педагогічного факультету

12 вересня 2020 року

     Новий навчальний рік для студентів гуманітарно-педагогічного факультету розпочався зі знайомства з новими дисциплінами, серед яких і «Управління соціальними проектами». 

Марія Кучерук: «Моя родина – це справжня ветеринарна династія»

12 вересня 2020 року

     Кожна людина прагне щастя в житті. Що таке щастя? Кажуть: «Щасливими не народжуються, ними стають». І вирішальну роль у цьому відіграє сім'я. Народна мудрість стверджує: «З родини йде життя людини». Родина – то невичерпне джерело наснаги, любові та турботи. 

Навчальний семестр у Боярській лісовій дослідній станції

13 вересня 2020 року

     Студенти 3 курсу ННІ ЛіСПГ проводять навчальний семестр у Дзвінківському навчально-науково-виробничому центрі ВП НУБіП України «Боярська лісова дослідна станція», де умови дозволяють забезпечити навчальний процес із дотриманням всіх норм і правил. 

Студентська чоловіча збірна НУБіП України з пляжного футболу – володар Кубку України серед чоловічих команд ЗВО 2020 року фото

13 вересня 2020 року

     У середу, 9 вересня на пляжному стадіоні київського Гідропарку стартував фінальний етап Кубку України з пляжного футболу серед чоловічих та жіночих команд ЗВО 2020 року. 

Project Manager – можливості та навички

13 вересня 2020 року

     Наскільки затребувана професія проєктного менеджера? У яких проєктах він може працювати? Це робота у бізнесі чи й у соціальній сфері? Скільки отримує проєктний менеджер? 

Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК іде в ногу з сучасними технологіями - переробка відходів Recycling and Waste Expo Ukraine

13 вересня 2020 року

 Щодня та майже непомітно наш світ змінюється, і ці зміни зачіпають найрізноманітніші сфери людської діяльності. Ми живемо у насправді цікавий період – час, коли стрімко розвиваються технології, відбуваються постійні зміни та інновації. 

Дар'я Хомич і Анастасія Кива: обираємо німецько-український переклад, обираємо НУБіП, обираємо майбутнє

13 вересня 2020 року

     Серед тих абітурієнтів, які не мали сумнівів щодо вибору професії й університету і ще у перші дні роботи приймальної комісії подали документи до Національного університету біоресурсів і природокористування України, дві київські школярки  

Співпраця факультету ветеринарної медицини із всесвітньовідомою компанією Heel Vet: на семінарі обговорили негативний вплив гострих і хронічних захворювань травного каналу на ендокринну систему тварин

13 вересня 2020 року

     Однією із важливих задач сьогодні у вищому навчальному закладі є популяризація обраного фаху серед студентської молоді. І це найкраще робити через зустрічі студентів із професіоналами у своїй справі. 

Відбулась онлайн-зустріч першокурсників факультету землевпорядкування фото

13 вересня 2020 року

Продовжуючи славну традицію знайомства першокурсників з Університетом, факультет землевпорядкування 12 вересня 2020 року перейняв естафету проведення «Школи першокурсника 2020». 

Жіноча збірна НУБіП України – срібний призер кубку України з пляжного футболу серед ЗВО фото

13 вересня 2020 року

     9-11 вересня 2020 року в «Місті спорту» Київського Гідропарку відбувався фінальний етап кубку України з пляжного футболу серед ЗВО. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook