Календар подій

31.08.2020 – 6.09.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
31.08.2020

Ансамбль «Октава»: хоч дистанційно - але наші знову найкращі

31 серпня 2020 року

     У часи складної епідеоміологічної ситуації з'явилося багато перешкод для міжнародного спілкування та культурного обміну, але інтенсивний розвиток інтернет-технологій надає все нові й нові можливості для демонстрації молодих талантів. 

Ректорат: зараховуємо студентів за державним замовленням, набираємо контрактників та суворо дотримуємося карантинних умов в навчальному процесі

31 серпня 2020 року

     31 серпня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. 

Колектив факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК очолила Лариса Баль-Прилипко

31 серпня 2020 року

     31 серпня 2020 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося засідання конференції трудового колективу представлене 31 делегатом, в роботі якого прийняли участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко, перший проре 

Деканом факультету ветеринарної медицини знову обрано Миколу Цвіліховського фото

31 серпня 2020 року

     31 серпня 2020 року відбулася конференція трудового колективу факультету ветеринарної медицини, на якій в котрий раз обрано деканом факультету Миколу Цвіліховського.     У вступном 

Розбудова Wi-Fi мережі університету в умовах карантинних обмежень

31 серпня 2020 року

     Швидко промайнуло літо, а разом із ним і студентські канікули, настала пора знову сідати за підручники. Але Covid-пандемія внесла свої корективи в організацію навчального процесу, вивівши на перше місце інформаційні технології, як засіб комунікації між студентами та викладачами. 

Майбутні військові лікарі ветеринарної медицини прийняли присягу на вірність українському народові фото

31 серпня 2020 року

     Вже вдруге за це літо на стройовому плацу кафедри військової підготовки лунали слова урочистої клятви: сьогодні майбутні військові лікарі ветеринарної медицини прийняли присягу на вірність українському народові.     Поки 

В Університеті успішно стартував новий 2020-2021 навчальний рік фото

31 серпня 2020 року

     Наш університет одним із перших розпочав 25 серпня новий 2020-2021 навчальний рік для студентів 2-4 курсів денної форми навчання бакалаврату аудиторно. 

Вівторок
1.09.2020

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності

1 вересня 2020, 15:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙ1. Про використання бюджетних коштів по статтям витрат, наповнення спецфонду у 2020 р. (доповідають Шостак В.М., директори НДІ).2. Про результати експертизи анотованих звітів НДР, що виконувались у 2019 р. (доповідає Отченашко В.В.). 

Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології очолила Юлія Коломієць

1 вересня 2020 року

     Маятник проведення конференції трудових колективів прогнозовано торкнувся до 4-го корпусу. 

Рекомендований алгоритм дій у разі виявлення ознак гострого респіраторного захворювання у студентів, викладачів чи співробітників

1 вересня 2020 року

     Постановою Головного державного санітарного лікаря України від 04.08.2020 № 48 затверджено Тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів в гуртожитках в період карантину в зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19). 

Середа
2.09.2020

Підписано договір про співробітництво між НУБіП України і партнером-роботодавцем ТОВ «Кайлас» фото

2 вересня 2020 року

     Сьогодні ще на одного партнера-роботодавця у НУБіП стало більше. 

Тарас Євсюков знову очолив факультет землевпорядкування

2 вересня 2020 року

     Людина на своєму місці – так, на наше прохання, коротко охарактеризувати Тараса Євсюкова як декана, в трьох словах сказав один з його колег. 

Вероніка Горицька: Обираю НУБіП, щоб стати кваліфікованим перекладачем з німецької й англійської мов

2 вересня 2020 року

     Мене звати Горицька Вероніка, я проживаю у місті Сміла, що знаходиться у Черкаській області. 

Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження очолив Віктор Каплун

2 вересня 2020 року

     2 вересня у ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження пройшла конференція трудового колективу, головним питанням якої було погодження нового керівника. В роботі конференції взяв участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко. 

Четвер
3.09.2020

Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності: перше засідання у навчальному році в День знань

3 вересня 2020 року

     Перше в новому навчальному році засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін з вітальними словами і побажаннями піклуватись про здоров’я та зберігати спокій у непрості часи розпалу пандемії. 

Гуманітарно-педагогічний факультет очолив професор Василь Шинкарук

3 вересня 2020 року

     Важливою подією початку навчального року на гуманітарно-педагогічному факультеті стало обрання декана факультету, адже, як стверджують соціологи, від керівника, від стилю його роботи значною мірою залежить успіх всієї команди.    

Землевпорядники допомагають у благоустрої Ботанічного саду НУБіП

3 вересня 2020 року

     Ще вчора трудовий колектив факультету землевпорядкування обирав на другий термін декана Тараса Євсюкова, а вже сьогодні він зібрав дружню команду факультету до спільної праці. 

Колектив навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму погодив призначення директором Олену Ковальову

3 вересня 2020 року

     Сьогодні, за участі проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші, відбулася конференція трудового колективу навчально-наукового інституту неперервної освіти і туризму з питання призначення нового керівника. 

Художнього керівника Ірпінського економічного коледжу Наталію Шмарко відзначено стипендією Президента України у сфері театрального мистецтва

3 вересня 2020 року

     20 серпня 2020 року відбулося засідання комісії з відбору кандидатів на здобуття стипендій Президента України для молодих письменників і митців у сфері музичного, театрального, образотворчого, хореографічного, естрадно-циркового мистецтва та кіномистецтва. На засіданні розглянуто 215 заявок. 

Новий навчальний рік – нові виклики, які НУБіП України гідно приймає!

3 вересня 2020 року

     Світова пандемія вносить зміни в життя кожного з нас, будь-то то пересічна людина, абітурієнт, викладач чи студент або навіть цілий маленький світ що має назву Національний університет біоресурсів і природокористування України.   &nbs 

Бібліотечний вересень 2020

3 вересня 2020 року

    Вересень 2020 року видався особливим для наукової бібліотеки. Довгі місяці карантину та спілкування зі своїми читачами виключно онлайн – це ті складові, які разом спричинили неймовірний дефіцит «живої» комунікації. 

П'ятниця
4.09.2020

Майже два десятки здобувачів-ветеринарів успішно склали вступний іспит зі спеціальності

4 вересня 2020 року

     3 вересня 2020 р. відбувся вступний іспит із галузі знань 21 «Ветеринарна медицина» здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії. 

Субота, неділя
5-6.09.2020

Консультаційний супровід вступників у Міжкафедральну навчальну лабораторію на базі «Боярського коледжу екології і природних ресурсів» – важливе завдання колективу кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського

5 вересня 2020 року

     Щоб створити умови для продовження якісного та комфортного навчання випускників коледжів на освітній програмі підготовки бакалаврів з менеджменту, цьогоріч створено та проведено перший набір у Міжкафедральну навчальну лабораторію на базі ВП НУБіП України «Боярського коледжу екології і природних р 

Назар Степаненко: агробіологічний факультет НУБіП України – широкий спектр можливостей для самореалізації

5 вересня 2020 року

Чому я обрав саме НУБіП? Відповідь дуже проста. По-перше, цей університет входить у топ 10 ВНЗ Києва, він випускає висококваліфікованих фахівців та надає широкий спектр можливостей для самореалізації.  

Фундатору наукової школи економічного аналізу Василю Кириловичу Савчуку – 80!

6 вересня 2020 року

     Цього року Савчуку Василю Кириловичу – заслуженому працівнику освіти України, відміннику освіти України, заслуженому професору НУБіП України, доктору економічних наук, професору виповнюється 80 років. 

Увага! Конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених!

6 вересня 2020 року

 Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених на 2020-2022 роки.  

Музей історії НУБіП України поповнився новими експонатами

6 вересня 2020 року

     Незважаючи на пандемію коронавірусу 2019-nCoV, проблеми з пересуванням та новими викликами для освіти, небайдужі меценати принесли нові цікаві експонати зі своїми історіями та долею.     Зокрема, окрема подяка Бугуць 

Вступні випробування для майбутніх аспірантів факультету аграрного менеджменту пройшли успішно

6 вересня 2020 року

     3 вересня на факультеті аграрного менеджменту відбувся вступний іспит до аспірантури на спеціальність 073 «Менеджмент». 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook