Календар подій

4.05.2020 – 10.05.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.05.2020

Оперативний штаб: дотримуємося режиму надзвичайної ситуації, проводимо сесію дистанційно та готуємося до вступної кампанії

4 травня 2020 року

     4 травня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання Оперативного штабу. 

Активна підготовка до Дня відкритих дверей – головна тема наради розширеного деканату факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

4 травня 2020 року

     Спілкування з використанням відеоконференцій вже стало невід’ємним аспектом нашого життя. 

Дистанційне навчання очима студентів, які вивчають «Педагогіку»

4 травня 2020 року

Оволодіння студентами сучасними методами, формами та засобами праці в галузі їх майбутньої професійної діяльності, формування в них професійних умінь і навичок, необхідних для виконання конкретних професійних завдань у реальних ринкових та виробничих умовах, виховання потреби систематично поновлювати свої знання і т 

Студент факультету конструювання та дизайну Ігор Кудрявський ‒ переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузі знань «Галузеве машинобудування»

4 травня 2020 року

     Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 04.10.2019 р. № 1271 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2019/2020 н.р.», Харківський національний технічний університет сільського господарства ім. 

Карантин - науці не завада!

4 травня 2020 року

     27-29 квітня 2020 р. науковцями кафедри генетики, селекції і насінництва ім. проф. М.О. 

Захисти випускних бакалаврських робіт та підготовка до ЄВІ – основні акценти онлайн-зустрічей зі студентами 4 курсу факультету аграрного менеджменту

4 травня 2020 року

   Дистанційне навчання на факультеті аграрного менеджменту проходить відповідно до графіка навчального процесу з дотриманням усіх діючих вимог. Особливо важливим весняно-літній семестр є для студентів випускного курсу. 

Студентка факультету землевпорядкування Надія Іщенко: «Впевнена, що літня екзаменаційна сесія буде успішною!»

4 травня 2020 року

Пані Надія, наразі триває восьмий тиждень карантину, через що студенти навчаються дистанційно. Чи легко відбулась у Вас адаптація до режиму дистанційного навчання? 

Вікторія Бабич та Анастасія Галінська – переможці IV Всеукраїнського конкурсу дипломних робіт зі спеціальності «Маркетинг»

4 травня 2020 року

     На базі Хмельницького національного університету у січні – квітні 2020 року проходив ІV Всеукраїнський конкурс дипломних робіт бакалаврів і магістрів зі спеціальності «Маркетинг». 

Вівторок
5.05.2020

Студент спеціальності «Туризм» Богдан Матковський: «Дистанційна форма навчання допомагає творчо розвиватись, мислити нешаблонно, дисциплінує та зобов’язує бути пунктуальним»

5 травня 2020 року

Представтеся, будь ласка. Де Ви знаходитеся на період карантину?     – Я – Богдан Матковський, студент ІІ курсу І групи ННІ неперервної освіти і туризму, спеціальності «Туризм». 

Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників

5 травня 2020 року

  Вчена рада Національного університету біоресурсів і природокористування України затвердила "Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників у НУБіП України" на 2020 рік. 

ІV Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «Роль молоді у розвитку АПК України»

5 травня 2020, 0:00

Шановні колеги! Національний університет біоресурсів і природокористування України 

Студент факультету конструювання та дизайну Олексій Сарган ‒ у числі переможців ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності 208 «Агроінженерія»

5 травня 2020 року

     Галузева конкурсна комісія оприлюднила результати заключного етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціальності 208 «Агроінженерія» у 2019-2020 навчальному році. 

Засідання Спілки молодих вчених у дистанційному форматі

5 травня 2020 року

     Відбулось чергове засідання Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України в умовах карантину у дистанційному форматі на базі платформи Cisco Webex.     У онлайн-засіданні взяли уч 

Доброчесність – це головний критерій дистанційного проведення екзаменаційної сесії

5 травня 2020 року

     За головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада заступників деканів та керівників відділів. 

Боярський коледж екології і природних ресурсів перед викликами дистанційної освіти

5 травня 2020 року

     Поступово, але впевнено ми освоюємо дистанційне навчання, яке кинуло виклик не лише для студентам, а й викладачам. Організувати якісне онлайн-навчання, заряджати мотивацією і бути готовим до технологічних проблем – це справді непросто. 

Середа
6.05.2020

Другокурсниця гуманітарно-педагогічного факультету Марина Когут про нові можливості навчання в НУБіП

6 травня 2020 року

     З початком карантину НУБіП перейшов на дистанційну форму навчання. І викладання дисциплін із навчальних аудиторій перемістилось до віртуальних кімнат Zoom та на навчальний портал нашого університету Elearn. Як проходить дистанційне навчання студентів? З якими труднощами вони стикаються? 

Віртуальні подорожі відокремленими підрозділами університету

6 травня 2020 року

Два найважливіших дня в твоєму житті: день, коли ти з'явився на світ, і день, коли ти зрозумів навіщо! (Марк Твен) 

Вивчаємо фізику дистанційно: з досвіду роботи Бережанського агротехнічного коледжу

6 травня 2020 року

     У зв’язку з оголошенням всеукраїнського карантину, перед закладами освіти постало завдання організувати освітній процес дистанційно. 

Дистанційне вивчення дисципліни «Основи аграрного консалтингу» очима студентів

6 травня 2020 року

     Дистанційне навчання – хороший досвід пристосовуватися до різних ситуацій. 

День відкритих дверей дистанційно на кафедрі соціальної роботи та реабілітації

6 травня 2020 року

     Вже стало традицією для нашої Аlma Mater навесні відчиняти двері для майбутніх студентів. 

Кураторська година: «Люби і знай свій рідний край» для студентів-харчовиків 1 курсу

6 травня 2020 року

     У кожного з нас є свій рідний край – місце, куди ми завжди можемо повернутися і відпочити душею. 

Професор Віталій Недосєков: «Практично кожне заняття з епізоотології у PhD-студентів з освітньої наукової програми «Заразні хвороби тварин» закінчується «довідкою з полів» щодо ситуації з COVID-19»

6 травня 2020 року

     Не дивлячись на карантин, на кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології навчальний процес знаходиться в повному розпалі. 

Студенти-міжнародники вразили свою креативністю на конкурсі «Від ідеї до успіху»!

6 травня 2020 року

     29 квітня 2020 р. на базі нашого Університету в режимі відео-конференції проходив ІІІ Всеукраїнський конкурс студентських проєктів «Від ідеї до успіху», участь в якому взяли понад 50 учасників з різних університетів України, а також різних факультетів нашого Університету. 

Online «День відкритих дверей очима студентів» на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

6 травня 2020 року

     05 травня 2020 року, попри всі перепони через введення карантину, на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбувся Online День відкритих дверей, який пройшов у форматі «від студента до абітурієнта» і об’єднав для спілкування понад 90 учасників з усієї 

Ставлення молоді України до роботи в агропромисловому комплексі – головне питання ІV Всеукраїнської онлайн конференції

6 травня 2020 року

     05 травня 2020 року відбулась ІV Всеукраїнська науково-практична онлайн конференція студентів, аспірантів і молодих вчених «РОЛЬ МОЛОДІ У РОЗВИТКУ АПК УКРАЇНИ», організаторами якої вже традиційно є кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту та кафедра соціа 

Дистанційна підсумкова атестація з дисципліни «Маркетинг» майбутніх бакалаврів-економістів

6 травня 2020 року

     Карантин вніс певні корективи у навчальний процес, і до нових реалій дистанційного навчання довелось звикати як викладачам, так і студентам. 

Міжнародні відносини – це вікно можливостей для абітуріентів масштабом на увесь світ! 6 травня відбувся День відкритих дверей в онлайн-форматі кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

6 травня 2020 року

В рамках загальноуніверситетського заходу на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України успішно відбувся День відкритих дверей 

Захист магістерських робіт онлайн – це новий досвід для усіх і землевпорядники реалізують його успішно!

6 травня 2020 року

     Карантин вніс свої корективи у графік навчального процесу і випускників магістратури спеціальності "Геодезія та землеустрій" заочної форми навчання. Захист був призначений на той тиждень березня, з якого розпочався карантин. Було прийнято рішення, перенести його на кілька тижнів. 

Четвер
7.05.2020

#IT_WOW – знайомимо випускників шкіл та коледжів з факультетом інформаційних технологій НУБіП України

7 травня 2020 року

     Впевнені, що багато хто цього чекав і вже 6 травня 2020 року факультет інформаційних технологій провів День відкритих дверей у новому онлайн форматі. Активні фоловери, а їх було одночасно 240, котрі пр 

День відкритих дверей в on-line форматі для абітурієнтів спеціальності «Маркетинг»

7 травня 2020 року

     День відкритих дверей для абітурієнтів спеціальності «Маркетинг» (з використанням програми Zoom) був організований кафедрою маркетингу та міжнародної торгівлі спільно з кафедрою економічної теорії. 6 травня було відкрито «онлайн двері» для всіх бажаючих вступників. 

Приймальна комісія: підготовка до II туру Всеукраїнських олімпіад та зміни щодо реєстрації на ЄВІ/ЄФВВ

7 травня 2020 року

     6 травня 2020 р. під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулось засідання Приймальної комісії НУБіП України. 

Кафедра менеджменту імені професора Й. С. Завадського запрошує на навчання!

7 травня 2020 року

     Колектив кафедри, деканат факультету аграрного менеджменту, адміністрація університету, представники приймальної комісії, студентського самоврядування, ННЦ виховної роботи і соціального розвитку, кафедр військової підготовки, фізичного виховання та культурології і народного студентського театру « 

Фізичне виховання на відстані: погляд студентів

7 травня 2020 року

     Напевне, до введення карантину, мало хто уявляв проведення дистанційних занять саме з фізичного виховання. Адже це практична дисципліна, що передбачає виконання фізичних вправ безпосередньо під контролем викладача на спортивних майданчиках, а також проведення рухливих ігор групою студентів. 

До Дня Перемоги. Ветеран Василь Клюй: наше покоління ніколи не забуде своїх вчителів, які навчали нас захищати Батьківщину

7 травня 2020 року

     Учасник Параду Перемоги Василь Клюй після перемоги над фашизмом присвятив себе аграрній галузі. І досі він консультує у відділі економіки НААН України, а одинадцять років віддав НУБіП. 

ННІ неперервної освіти і туризму проводить онлайн-зустрічі з майбутніми абітурієнтами фото

7 травня 2020 року

     У рамках проведення днів відкритих дверей у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 5 травня 2020 року проведено онлайн-зустріч в навчально-науковому інституті неперервної освіти і туризму. 

Ян Деревянко з м. Суми обирає спеціальність «Комп’ютерна інженерія» факультету інформаційних технологій

7 травня 2020 року

Розкажи про себе.Мене звати Ян Деревянко, наразі закінчую 11 клас у Сумській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6, м. Суми. 

The Department of Management named after Professor J. Zavadsky invites to study!

7 травня 2020 року

      The staff of the department, the dean's office of the Faculty of Agrarian Management, the university administration, representatives of the admissions committee, student government and military department, departments of physical education and culturology and Student Theater "Berezil" welcomed schooll students, their parents, school teachers fo 

Ректорат онлайн: дбаємо за вступну кампанію – посилюємо профорієнтаційну роботу

7 травня 2020 року

     7 травня 2020 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося онлайн засідання ректорату, присвячене вступній кампанії, завершенню навчального року, поточним питанням життєдіяльності університету. 

Cпівчуваємо рідним і близьким з приводу передчасної смерті доцента кафедри аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води Дмитра Савченка

7 травня 2020 року

    Ректорат, профспілкова організація, студентство висловлюють щирі співчуття батькам, дружині, рідним з приводу непоправної втрати   

П'ятниця
8.05.2020

Підготовка до дистанційного практичного навчання співробітників кафедри надійності техніки та допомога Великоснітинському навчально-дослідному господарству ім. О.В. Музиченка

8 травня 2020 року

     Співробітники кафедри надійності техніки розпочали підготовку до забезпечення проведення навчальних і виробничих практик студентів факультетів конструювання та дизайну та механіко-технологічного відповідно до «Тимчасового порядку проведення практичного навчання студентів НУБіП України у весняному 

НУБіП вшанував ветеранів та відзначив 75-річницю Перемоги над нацизмом у Європі фото

8 травня 2020 року

     8 травня, у День пам’яті та примирення делегація Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком вшанувала пам’ять героїв, які в 1941-1945 роках  

Вчимося працювати і навчатися по новому. The examination of the subject «Marketing Analysis» done

8 травня 2020 року

     Для нас, четвертокурсників спеціальності «Маркетинг» НУБіП України, літня екзаменаційна сесія 2019-2020 є особливою, адже вона вперше проводиться дистанційно. Нещодавно ми закінчили екзаменаційну сесію. 

Олександр Дутченко: вступаю до магістратури НУБіП та вважаю, що інновації – невід'ємна частина нашого життя

8 травня 2020 року

Розкажіть про себе.     – Всіх вітаю, мене звати Олександр Дутченко, завершую навчання на бакавраті зі спеціальності «Облік і оподаткування». З дитинства цікавлюсь бізнесом і саморозвитком. 

Жіночі долі на війні і після війни

8 травня 2020 року

 Жінки і війни – два коротких слова,В них – біль і кара, злоба й майбуття.Коли ж про жінку повелась розмова,Скажу, їй людство вдячне за життя.Ганна Верес (Демиденко)  

Субота, неділя
9-10.05.2020

Системний підхід до підготовки та проведення Дня відкритих дверей на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК

9 травня 2020 року

     Вибір професії майбутніми абітурієнтами є одним із найважливіших етапів у житті. 

Кафедра педагогіки провела день відкритих дверей: про деякі ноу-хау діалогу з абітурієнтами в умовах карантину та конкуренції

9 травня 2020 року

     8 травня 2020 року кафедра педагогіки організовано провела День відкритих дверей. Не дивлячись на карантин і неясність життєвих перспектив, весна владно заявила про свої права й прийшов час подумати про засівання освітянської ниви. 

Будьмо знайомі: онлайн День відкритих дверей в Бережанському агротехнічному коледжі

9 травня 2020 року

Щоб реалізувати свої мрії в реальний успіх, Ви повинні працювати. Працювати багато, наполегливо, постійно - це шлях до вдосконалення і максимального результату.(Джон Паттерсон) 

Профорієнтаційна онлайн-зустріч з абітурієнтами Немішаївського коледжу

9 травня 2020 року

     Випускники загальноосвітніх шкіл, ліцеїв, професійно-технічних навчальних закладів стоять перед важливим вибором майбутньої професії, життєвої дороги у майбутнє. Незважаючи на перепони, у яких опинилися всі, ми шукаємо шляхи вирішення проблем і залучення абітурієнтів до нашого коледжу. 

Підготовка фахівців управлінців зі знаннями кооперативної справи на кафедрі менеджменту імені професора Й.С. Завадського продовжується дистанційно

10 травня 2020 року

     Продовжуючи дистанційне навчання зі студентами ОС «Магістр» 1-го року навчання спеціальності «Менеджмент організацій і адміністрування», у межах навчальної дисципліни «Управління діяльністю кооперативів», викладачі кафедри менеджменту імені професора Й 

Міжнародна наукова співпраця філологів триває...

10 травня 2020 року

     Міжнародна співпраця є одним із ключових критеріїв оцінювання результатів визнання наукових здобутків викладачів і студентів. 

Іванна Куцан: професія харчового технолога є топовою, я це знаю точно

10 травня 2020 року

     В юному віці так важко визначитися, чим займатися в майбутньому. Це такий важливий крок – вибір професії. Особливо в наш час, коли все навколо змінюється з приголомшливою швидкістю під впливом інформаційних технологій, нових відкриттів, екологічних змін і ряду інших чинників. 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook