Доброчесність – це головний критерій дистанційного проведення екзаменаційної сесії

5 травня 2020 року
     За головування проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася нарада заступників деканів та керівників відділів. Основним її лейтмотивом стало обговорення особливостей дистанційного проведення літньої екзаменаційної сесії.

     Сергій Кваша зазначив, що доброчесність є головним критерієм дистанційного проведення екзаменаційної сесії. Факультети та ННІ разом із викладачами зобов’язані забезпечити якісне проведення екзаменів з використанням відеозв’язку зі студентами. Було прийнято рішення щодо дистанційної присутності на екзаменах представників служби проректора з навчальної і виховної роботи. Важливе місце також відводиться перевірці магістерських та бакалаврських робіт на наявність ознак плагіату.

     З метою підвищення якості навчально-методичного забезпечення освітнього процесу в умовах карантину проректор запропонував створити в університеті лабораторію для запису лекцій провідних науково-педагогічних працівників університету, виробничників, науковців.
     Активну дискусію викликало питання підготовки студентів до здачі єдиного вступного іспиту з іноземної мови та підготовки до дистанційного проведення другого етапу олімпіади НУБіП України, окремі особливості якого прокоментувала відповідальний секретар приймальної комісії Лариса Коропець.

     Оксана Зазимко акцентувала увагу присутніх на необхідності оприлюднення на сайтах факультетів розкладу екзаменів. Також вона запросила присутніх закінчити роботу по формуванню каталогів освітніх програм та навчальних планів для вступників 2020 року.

     Геннадій Ржевський наголосив на необхідності оновлення на сайтах факультетів інформації щодо додаткових балів студентів для майбутнього нарахування їм стипендії.
     Сергій Стецюк звернув увагу заступників деканів на питання дотримання умов карантину в гуртожитках університету.

     Присутні обговорили й інші питання організації освітнього процесу в період карантину.

Лариса Кліх,
завідувач навчально-методичного відділу

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook