Online «День відкритих дверей очима студентів» на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту

6 травня 2020 року
ON-LINE
     05 травня 2020 року, попри всі перепони через введення карантину, на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту відбувся Online День відкритих дверей, який пройшов у форматі «від студента до абітурієнта» і об’єднав для спілкування понад 90 учасників з усієї України. Дана зустріч відкриває можливість всім познайомитися з життям одного із славетних Університетів країни – Національним університетом біоресурсів і природокористування України, отримати відповіді про вступну кампанію та головне, – дізнатися про особливості підготовки менеджерів та маркетологів і отримання найбільш затребуваної спеціальності сучасності – проектного менеджера на не менш сучасній та креативній кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту.

     Розпочалася зустріч із вітального слова модератора заходу, завідувача кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, член-кореспондент НАН України, доктора економічних наук, професора Шинкарук Лідії Василівни, яка наголосила на необхідності проведення зустрічей такого формату для знайомства молоді, їх батьків з Університетом. Особливу увагу Лідія Василівна приділила можливостям, які отримує кожен студент, навчаючись на факультеті аграрного менеджменту за програмою «Менеджмент організацій і адміністрування» на бакалавраті. Також завідувач кафедри зауважила, що зараз існує нагальна потреба в підготовці фахівців саме для роботи у сфері інвестиційної політики компаній та управління проектами і продовження навчання у магістратурі на кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» - запорука успішного та забезпеченого майбутнього!

 

     До привітань приєднався декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Остапчук Анатолій Дмитрович, який акцентував увагу на наявності сучасних навчальних програм, які повністю відповідають вимогам бізнес-середовища, можливостях навчатися паралельно у закордонних вузах та також наголосив на співпраці факультету аграрного менеджменту з радою роботодавців, що надає можливість працевлаштування студентів.

 

 Також привітала усіх начальник відділу молодіжної політики Київської міської державної адміністрації Яремійчук Леся Василівна, яка зауважила, що навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України – шлях до успішної реалізації своїх можливостей, а підтвердженням цього є те, що студенти та випускники Університету є постійними лауреатами різноманітних премій КМДА.

 

     До відеоконференції долучилась заступник секретаря приймальної комісії НУБіП України, кандидат педагогічних наук Гончарук Оксана Миколаївна, яка є випускницею НУБіП України та розповіла гостям про умови вступу до Університету і відповіла на питання.

 

     Вже котрий рік поспіль студентами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розробляються реальні проекти, які дозволили започаткувати власний бізнес ще з студентської лави. Тому на Дні відкритих дверей вони охоче ділилися секретами свого успішного навчання, адже що може бути переконливіше за слова однолітків-студентів.

     Студенти 3-го курсу спеціальності «Менеджмент» Красноштан Олександр, Потапенко Артур та Романишин Тарас в своїх судженнях єдині в одному, що для досягнення мети необхідно працювати в першу чергу над собою кожного дня і не боятися втілювати отримані знання та самі сміливі думки в свої проекти. І Романишин Тарас вже на практиці це підтвердив - його проект, розроблений спільно із студентом Є.Шубовичем, по виготовленню пастили без додавання цукру та глютену уже на стадії стартапу.

  

     Студентка 4 курсу та сподіваємось наша майбутня магістр Галиця Ольга доступно і цікаво презентувала кафедру виробничого та інвестиційного менеджменту та поділилась своїм досвідом і позитивними враженнями від навчання за освітньою програмою «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» будучи ще бакалавром. У багатьох склалось враження, що перед нами виступила не просто майбутній магістр, а перспективний науковець!

 

     Про переваги та можливості навчання за програмою подвійних дипломів поділились з абітурієнтами магістри 1 року навчання освітньої програми «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» Іраклій Асанішвілі, який навчається у Словацькому аграрному університеті (м.Нітра) та Борсенко Валентина, яка зараз знаходиться на навчанні в Латвійському Університеті наук про життя та технологій (м.Єлгава). І Валентина, і Іраклій є випускниками бакалаврської програми кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту та спільні в одному – вони ні одного разу не пошкодували за свій вибір, бо знання, отримані в стінах рідного Університету, значно допомагають в навчанні їм зараз.

 

     Також до своїх одногрупників приєдналась і Макаревич Лілія, яка теж після отримання ступеня бакалавра вступила в магістратуру на освітню програму «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». До речі, навчається Лілія разом із чоловіком, Артемом, якого ще на перших курсах навчання вважала просто одногрупником. Ліля презентувала свій проект дитячого кафе, який вона розробила завдяки знанням з проектного менеджменту, отриманим в процесі навчання у бакалавратурі та закликала всіх, хто вагається з вибором, обирати освітню програму кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту.

 

     Хоч і віртуально, але поринути у життя кафедри всім присутнім допоміг викладач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Гаврилюк Віталій Петрович, який за допомогою 3-D туру провів нас екскурсією по стінах нашого рідного 10-го корпусу, парками, скверами та доріжками Університету, за яким ми всі дуже скучили.

 

     У ході зустрічі присутні задавали найрізноманітніші питання, на які охоче відповідали декан та викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту ФАМ. Активне обговорення та зацікавленість майбутніх абітурієнтів привернула можливість навчання студентів за системою подвійних дипломів в європейських Університетах.

 

     На завершення зустрічі завідувач кафедри Лідія Василівна подякувала всім присутнім за участь та зауважила на тому, що кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту – це єдина родина, яка використовуючи сучасні підходи до навчання, завжди допомагає студентам реалізовувати свій потенціал та готова прийняти в свою потужну освітню родину майбутніх абітурієнтів.

Тому, ставши студентами факультету аграрного менеджменту і отримавши ступінь бакалавра з менеджменту, маркетолога та магістра з «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами» ви вдало вкладаєте інвестиції у своє майбутнє!

 

Лідія Шинкарук,
завідувач кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

Анна Дергач,
ст. викладач кафедри

 

 

   

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook