Календар подій

20.01.2020 – 26.01.2020

Списком
По днях тижня

Понеділок
20.01.2020

Ректорат звужений

20 січня 2020, 8:30

Ректорат: олімпіада для вступників, підготовка до ЗНО студентів коледжів та випускників бакалаврату

20 січня 2020 року

     20 січня 2020 року відбулося традиційне засідання ректорату, присвячене плануванню роботи на поточний тиждень. 

Туман чи смог над столицею: відповідь екологів НУБіП

20 січня 2020 року

     Останнім часом в Києві все частіше спостерігається туман. Він тримається по декілька днів і в незвичну пору – як от у січні. Тож жителі столиці висловлюють занепокоєння: можливо, це смог. 

Лісові пожежі: Австралія була приречена, Україну можна врятувати

20 січня 2020 року

     «Ось у такій формі працюють австралійські пожежники, – директор Регіонального Східноєвропейського Центру моніторингу пожеж Сергій Зібцев показує на комплект форми, який висить на стіні. 

До уваги молодих науковців! Розпочато прийом заявок на здобуття премії Кабінету Міністрів України для молоді!

20 січня 2020 року

     Премія Кабінету Міністрів України за особливі досягнення молоді у розбудові України присуджується молоді, особливі досягнення якої сприяють розвитку молодіжних ініціатив на місцевому рівні.     Премія присуджується ос 

Абетка якості освітнього процесу: моніторинг та періодичний перегляд освітніх програм

20 січня 2020 року

     Вже доброю традицією в НУБіП України стало розроблення та реалізація цікавих для споживачів освітніх послуг, унікальних освітніх програм. 

Вівторок
21.01.2020

Випускниця школи з Закарпаття Богдана Шутко: мрію здобути вищу освіту в одному з найкращих університетів України, тому обираю спеціальність «Садово-паркове господарство» в НУБіП! фото

21 січня 2020 року

     Мене звати Богдана Шутко. Я живу у наймальовничіший місцевості України – с. Нижнє Селище Хустського району Закарпатської області і навчаюся в 11 класі Нижньоселищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. 

Відзначення Акту Злуки 1919 р. Живий Ланцюг Єдності

21 січня 2020 року

Зродились ми великої години,З пожеж війни і полум’я вогнів.Плекав нас біль за долю України,Зростив нас гнів і лють на ворогів. 

Успішний захист магістерських дипломів студентами-енергетиками за програмою подвійних дипломів у Варшаві

21 січня 2020 року

     Відбувся захист магістерських робіт випускників денної форми навчання освітньо-професійної програми підготовки магістрів ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження за спеціальністю 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», які навчалися за програмою подвійних дипломів у Варша 

Основні завдання відокремлених підрозділів на 2020 рік

21 січня 2020 року

     Традиційно новий рік у відокремлених підрозділів розпочинається з обговорення із керівництвом університету основних досягнень та здобутків попереднього року, спільного аналізу існуючих проблем, узгодження пріоритетних напрямків діяльності закладів у новому році. 

Наукова школа: тільки у минулому році в НУБіП захищено 14 докторських дисертацій

21 січня 2020 року

     Тільки за минулий, 2019-й, рік у спеціалізованих вчених радах університету співробітники, докторанти та здобувачі захистили 14 докторських дисертацій. В якому ще виші можна зустріти такі потужну наукову школу. До того ж, тематика робіт була найширшою. 

Практична підготовка – складова підготовки майбутніх офіцерів запасу

21 січня 2020 року

     На кафедрі військової підготовки в період з 20 січня до 1 лютого 2020 року проводиться навчальний збір з студентами першого року навчання. 

Середа
22.01.2020

Учнівська наукова школа вчергове пройшла на Христинівщині фото

22 січня 2020 року

     Представники Національного університету біоресурсів і природокристування України на чолі з проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашою 21 січня провели учнівську наукову школу у Христинівському районі Черкаської області. 

НУБіП України долучився до всеукраїнської акції «Живий ланцюг» в день соборності фото

22 січня 2020 року

     Рівно 101 рік тому відбулась одна з найбільш знакових подій в історії української державності та національно-визвольних змагань. 

Тактична медицина – складова індивідуальної підготовки кожного військовослужбовця

22 січня 2020 року

     Підготовка з тактичної медицини організовується і проводиться з метою набуття військовослужбовцем спроможності рятувати та зберігати життя людини, яка перебуває у невідкладному стані, в умовах бойової обстановки.      

В університеті тривають ремонтні роботи

22 січня 2020 року

     Попри зимову пору, в університеті – і в кампусі, і в навчальних корпусах тривають ремонтні роботи. Першою адресою, куди завітала творча група прес-служби, був гуртожиток№1. 

Увага! Конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених!

22 січня 2020 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених на 2020-2022 роки. 

Увага! Оголошено конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України!

22 січня 2020 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття Премії Верховної Ради України молодим ученим.  

Кадрова комісія розглянула питання стимулювання працівників університету

22 січня 2020 року

     22 січня під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулося планове засідання кадрової комісії університету. 

Четвер
23.01.2020

Буремний січень Визвольних змагань

23 січня 2020 року

     Українська державність, що була і є надзвичайною самоцінністю для українського народу, неодноразово проходила випробування – зрадою, взаємопоборюванням, зневірою. 

Стипендії на курси вивчення німецької мови в Баварії 2020

23 січня 2020 року

Стипендії на курси вивчення німецької мови в Баварії 2020Шановні студенти!  

В Ірпінському економічному коледжі відбулася зустріч із народним депутатом України Олександром Федієнком

23 січня 2020 року

     В Ірпінському економічному коледжі відбулася зустріч студентів, які навчаються за спеціальністю «Комп’ютерна інженерія», з народним депутатом України, заступником голови Комітету Верховної Ради України з питань цифрової трансформації Олександром Федієнком 

Першою запрацювала бізнес-школа Агрокебети

23 січня 2020 року

     20 січня 2020 року, відповідно до графіку навчального процесу, розпочався другий семестр навчання для учасників проекту "Агрокебети".      Цього семестру студенти здобуватимуть знання з таких дисциплін: 

Студентка коледжу Вікторія Івасишин обирає НУБіП та спеціальність «Професійна освіта» фото

23 січня 2020 року

     Студенти коледжів використовують можливості ступеневої освіти. Цього року кращі з них, які здобули освітньо-кваліфікаційний рівень «Молодший спеціаліст», мають намір продовжити навчання на гуманітарних спеціальностях університету. З деякими із них пропонуємо познайомитися ближче. 

П'ятниця
24.01.2020

Круглий стіл на тему: "Земельна реформа: виклики для суспільства – економічні ефекти для продавців, покупців і держави"

24 січня 2020, 10:00

     24 січня 2020 року о 1000 год (кім. 213, корп. №3) розпочинає роботу Круглий стіл на тему: "Земельна реформа: виклики для суспільства – економічні ефекти для продавців, покупців і держави" за участю н.д. Зайця Івана Олександровича.  

Обговорюємо процес проходження акредитації освітніх програм за нових умов

24 січня 2020 року

     23 січня за ініціативи проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулася робоча зустріч учасників процесу акредитації освітніх програм. 

Державні закупівлі по-новому: що треба знати?

24 січня 2020 року

     23 січня під головуванням першого проректора, голови тендерного комітету, Ігоря Ібатулліна проведено семінар, присвячений змінам у проведенні публічних закупівель за державні кошти. 

Круглий стіл «Національний природний парк Голосіївський: Реалії сьогодення та перспективи розвитку»

24 січня 2020 року

     23 січня 2020 року у залі засідань Верховної ради України відбувся круглий стіл з питань розвитку Національного природного парку Голосіївський. 

Факультет інформаційних технологій поглиблює співпрацю з освітянами Черкаської області фото

24 січня 2020 року

23 січня 2020 року завідувач кафедри комп’ютерних систем і мереж професор Валерій Лахно та доцент Дмитро Касаткін відвідали «Черкаський обласний інститут післядипломної освіти педагогічних працівників Черкаської о 

Школи-партнери - запорука успішної вступної кампанії: столичний ліцей 179

24 січня 2020 року

     Cьогодні однією з найважливіших складових роботи у вищому навчальному закладі є здійснення профорієнтаційної роботи у школах. 

Володимир Поліщук: освіта, здобута у НУБіП України за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура», допоможе реалізувати мої мрії фото

24 січня 2020 року

Чому Ви вирішили здобувати вищу освіту?     – Я вважаю, що вища освіта мені потрібна, бо хочу мати більше можливостей у житті, розвиватись задля свого ж майбутнього, це допоможе отримати кращі умови для професійної кар’єри. 

Субота, неділя
25-26.01.2020

Випускник Прилуцької гімназії Максим Касьян обирає НУБіП України через різноманітність природничих спеціальностей фото

25 січня 2020 року

     Мене звати Максим Касьян. Я навчаюсь в 11 класі Прилуцької гімназії №1. Живу в чудовому містечку Прилуки Чернігівської області. Наше місто розташоване на березі мальовничої річки Удай. 

Вчені і експерти обговорили економічні ефекти для продавців і держави від земельної реформи

25 січня 2020 року

     24 січня 2020 року у Національному університеті біоресурсів і природокористування України було проведено круглий стіл на тему «Земельна реформа: виклики для суспільства – економічні ефекти для продавців, покупців і держави».    & 

Рада роботодавців Ніжинського агротехнічного коледжу: наше спільне завдання – якісний фахівець, успішна людина і справжній патріот

26 січня 2020 року

     Вимогою часу для закладів вищої та фахової передвищої освіти сьогодні є діяльність ради роботодавців. 

Випускник Яготинської школи Іван Шкварько: землеустрій дає можливість успішно реалізуватися у багатьох сферах, тому я буду навчатися в НУБіП фото

26 січня 2020 року

     Іван Шкварько – випускник Яготинської спеціалізованої школи №3. До НУБіП України вступатиме на спеціальність «Геодезія та землеустрій». Про його вибір наша розмова.  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook