Календар подій

8.04.2019 – 14.04.2019

Списком
По днях тижня

Понеділок
8.04.2019

Психологи привідкрили завісу таємничого світу психоаналізу фото

8 квітня 2019 року

      В рамках проекту «School of Practical Psychology», який працює на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України вже майже рік, майбутні психологи вже знайомилися різними напрямами роботи практичного психолога (індивідуальне консультування, робота з жертвами насилля, діяльність психолога в організаці 

Ректорат: фінал олімпіади для вступників і старт практичного навчання студентів-агробіологів фото

8 квітня 2019 року

     8 квітня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося чергове засідання ректорату. 

Майбутнє аерофотогеодезії: проблеми застосування безпілотників та лазерного сканування фото

8 квітня 2019 року

     Напередодні професійного свята працівників геології, геодезії і картографії (цього року його відзначали у неділю 7 квітня) на факультеті землевпорядкування відбувся черговий Всеукраїнський науково-практичний семінар. 

«День донора» у НУБіП офіційно розпочато! фото

8 квітня 2019 року

     Уже традиційно студенти нашого університету долучилися до Всесвітнього дня здачі крові. 

Спортсмени НУБіП України – чемпіони міста Києва зі спортивного орієнтування 2019 року фото

8 квітня 2019 року

     Спортсмени НУБіП України Євген Бриндак і Олександра Пархоменко перемогли на чемпіонаті міста Києва зі спортивного орієнтування серед елітних спортсменів у рідному Голосіївському лісі. 

Вівторок
9.04.2019

Благодійна акція «День донора»

9 квітня 2019, 10:00

     Враховуючи велику потребу лікувально-профілактичних закладів м. 

ІІ Національний круглий стіл «Пожежі в природних та культурних ландшафтах України: розбудова національної політики управління природними пожежами»

9 квітня 2019, 9:30

     За результатами Національного круглого столу на тему: «Пожежі в природних та культурних ландшафтах України: розбудова національної політики управління природними пожежами», який відбувся 26 жовтня 2017 року на базі Національного універси 

Міжнародний відкритий інформаційний день «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка»

9 квітня 2019, 8:30

      Для участі в заході просимо Вас зареєструватися за посиланням:  

Ті хто починають не першими, не обов’язково приходять останніми! фото

9 квітня 2019 року

     Саме такий лозунг виголосив Гарі Джейкобс головний виконавчий директор Word Academy of Art & Science, член Римського клубу, голова ради Word University Consortium, у своєму відео-зверненні до наукової молоді на конференції «Економічне майбутнє України 2.0». 

Студенти НУБіП України взяли участь в 9th NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON фото

9 квітня 2019 року

     6-7 квітня 2019 року в Києві стартував 9th NOVA POSHTA KYIV HALF MARATHON. 

Студентка ННІ лісового і садово-паркового господарства Катерина Федина представляла Україну у складі молодіжної делегації IFSA у ФАО з нагоди святкування міжнародного дня лісу фото

9 квітня 2019 року

     З часу проголошення Генеральною Асамблеєю ООН 21 березня Міжнародним днем лісів (IDF), кожного року FAO організовує урочисту подію з метою підвищення усвідомлення цінності лісів. 

Марина Галат розповіла про небезпеку контакту з кліщами-переносниками багатьох небезпечних хвороб людини у програмі про «По-копаному. Кліщі» (ВІДЕО)

9 квітня 2019 року

     Коли мій колега, кандидат біологічних наук Євген Єльпітіфоров, автор і ведучий програми "По-копаному", звернувс 

Завершилася атестація педагогічних працівників коледжів – відокремлених структурних підрозділів університету фото

9 квітня 2019 року

     Згідно наказу Міністерства освіти і науки України в Національному університеті біоресурсів і природокористування України працювала комісія по атестації педагогічних працівників коледжів, які є структурними підрозділами університету.     9 кві 

В НДГ весняна посівна у розпалі… фото

9 квітня 2019 року

     Навчально-дослідні господарства розпочали посів соняшника. Першими в поле вийшли працівники Великоснітинського НДГ ім. О.В.Музиченка. У 2019 році їм треба посіяти понад 400 га цієї культури. Напередодні були внесені добрива, слідом пройшли культиватори, а тоді посівні агрегати. 

Випускник Максим Шутий: з власного прикладу довів, що агрохолдинги України зацікавлені у випускниках НУБіП!

9 квітня 2019 року

     Випускник факультету землевпорядкування Максим Шутий поділився власним досвідом роботи за спеціальністю в одному з найбільших сільськогосподарських підприємств – Українському аграрному холдингу. 

Назарій Солоний та Марія Хом’як – призери всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю «Електричні машини та апарати» фото

9 квітня 2019 року

     У Кременчузі відбувся другий тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за спеціалізацією «Електричні машини і апарати».     На конкурс було надіслано 250 студентських наукових робіт із 21 закладу вищої освіти України. 

Олександр Павелко та Анастасія Долінська – кандидати на посаду голови Студентської організації

9 квітня 2019 року

     Вже 17 квітня університет буде обирати нових голів студентських організацій факультетів та нового очільника студентської сім’ї – голову студентської організації НУБіП України.     Згідно заявкам, які до нас поступили, кандидатів – двоє.  

Декан факультету ветеринарної медицини, професор Микола Цвіліховський та професор Володимир Костюк взяли участь успільному засіданні Ради деканів факультетів ветеринарної медицини України та науково-методичних підкомісій фото

9 квітня 2019 року

     4-5 квітня на базі Житомирського національного агроекологічного університету відбулося спільне засідання Ради деканів факультетів ветеринарної медицини України та науково-методичних підкомісій зі спеціальностей 211 «Ветеринарна медицина» та 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». 

В НУБіП експерти і науковці дискутували законодавчі шляхи унеможливлення пожеж в природних ландшафтах України фото

9 квітня 2019 року

     В Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ІІ-й Національний круглий стіл «Пожежі в природних та культурних ландшафтах Укра 

Роботодавці діляться досвідом забезпечення надійністі сільськогосподарської техніки фото

9 квітня 2019 року

     В стінах Національного університету біоресурсів і природокористування України, на факультеті конструювання та дизайну 21 березня співробітниками кафедри надійності техніки було організовано та проведено ІІІ Міжнародний науково-практичний семінар на тему «Надійність сільськогосподарської техніки в тех 

Збірні НУБіП України з баскетболу 3х3 (чоловіки і жінки) та чирлідингу візьмуть участь у ІV Спартакіаді серед ЗВО міста Києва фото

9 квітня 2019 року

     11-12 квітня 2019 року в спортивному комплексі Національного університету фізичного виховання і спорту України відбудуться змагання з баскетболу 3х3 ІV Спартакіади серед ЗВО м. Києва 2018-2019 н.р. (жінки і чоловіки). 

Продовжено набір на стипендію для аспірантів та викладачів (до 40 років)

9 квітня 2019 року

Шановні аспірати на викладачі (до 40 років)!Варшавський університету наук про життя - SGGW запрошує взяти участь у новії програмі - PROM. 

Команда НУБіП із футболу вдало стартувала у другому колі Чемпіонату м. Києва серед команд ЗВО фото

9 квітня 2019 року

     5 квітня 2019 року було розпочато друге коло змагань з футболу у рамках Чемпіонату м. 

Збірна НУБіП України з чирлідингу – Чемпіони Голосіївського району міста Києва фото

9 квітня 2019 року

     5 квітня у спортивному комплексі Національного університету харчових технологій відбулися змагання Відкритого чемпіонату Голосіївського району м. 

ННІ лісового і садово-паркового господарства: зовнішній вигляд кампусу – наша спільна турбота! фото

9 квітня 2019 року

   Традиційно, на початку весни співробітники Навчально-наукового інституту лісового і садово-паркового господарства долучились до облагородження території, закріпленої за інститутом, а саме: територія навчального корпусу №1, №1б (137), №1а, частково №17, навчально-дослідного розсадника та гуртожитку №1. 

Студентський сквер – таку назву площі напроти навчального корпусу №5 вибрали читачі офіційного сайту НУБіП

9 квітня 2019 року

     Протягом тижня читачі офіційного сайту НУБіП брали участь в голосуванні – обирали назву для площі напроти навчального корпусу №5.     1053 – така загальна кількість голосів. 

Середа
10.04.2019

Міжнародний науково-практичний семінар для студентів, аспірантів, науково-педагогічних працівників «FCE exam tips: how to prepare for B2 and ace it»

10 квітня 2019, 14:50

     Гуманітарно-педагогічний факультет і Центр вивчення іноземних мов у співробітництві з офіційними представниками Cambridge University Press та Cambridge English Language Assessment в Україні запрошують студентів, аспірантів і науково- педагогічний працівників університету взяти участь у міжнародному науково-практичному семінарі, присвяченому пита 

Підвищуємо кваліфікацію викладачів – співпраця енергетиків з компанією Schneider Electric фото

10 квітня 2019 року

     ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження активно посилює співпрацю з провідними електротехнічними компаніями. 

Випускників бакалаврату запрошено до магістратури НУБіП України фото

10 квітня 2019 року

     Впродовж двох тижнів відбувались зустрічі завтрашніх випускників-бакалаврів із представниками приймальної комісії та навчального відділу щодо надання вичерпної інформації із питань вступу до магістратури.     До зустрічей у квітні д 

Ректор Станіслав Ніколаєнко на Парламентських слуханнях: співпраця з бізнесом, збільшення фінансування освіти і реальна автономія для університетів фото

10 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у Верховній Раді України відбулися парламентські слухання, присвячені збалансованому розвитку людського капіталу в Україні, складовою якого є освіта і наука. 

Відновлення змагань традиційної легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце» фото

10 квітня 2019 року

Починаючи з 1955 року у нашому університеті було започатковано змагання з легкоатлетичної естафети, що носили назву «Голосіївське кільце».Ці змагання традиційно проходили навесні. 

«Педагогічний ОСКАР-2019» на теренах Немішаївського коледжу фото

10 квітня 2019 року

     9 квітня 2019 року у бібліотеці ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» відбулося вручення престижної нагороди «Педагогічний ОСКАР – 2019», зініційованої Національною академією педагогічних наук України та ДУ НМЦ «Агроосвіта». 

Рівненський коледж НУБіП України обрав виборних представників для участі у виборах ректора університету фото

10 квітня 2019 року

     09 квітня 2019 року у ВСП «Рівненський коледж НУБіП України» відбулися збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками. 

Голландський досвід запровадження середньострокового бюджетного планування – на озброєння викладачів економічного факультету фото

10 квітня 2019 року

     Викладачі кафедри фінансів Юлія Негода та Ірина Титарчук разом із завідувачем кафедри Надією Давиденко пройшли стажування в Голландії. 

Магістри з управління міжнародними проектами взяли участь у другій щорічній конференції наукової молоді «Економічне майбутнє України» фото

10 квітня 2019 року

     Магістри з управління міжнародними проектами кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту мають можливість не лише навчатися проектному мен 

Четвер
11.04.2019

Зустріч зі студентами бакалаврату щодо Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури

11 квітня 2019, 13:00

Увага!!!Зустріч зі студентами бакалаврату щодо Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) зіноземної мови для вступу до магістратури   

Запрошуємо на ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Німецька мова»

11 квітня 2019, 11:00

   Згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 28.11.2018 року № 1313, Національний університет біоресурсів і природокористування України визначено базовим закладом вищої освіти з проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2018/2019 навчального року з проведення олімпіади з дисципліни «Німецька мова». 

Майбутній еколог Наталія Данченко – призерка ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з «Екологічної безпеки» фото

11 квітня 2019 року

     Уже в котре в Кременчузі відбувся ІІ етап Всеукраїнської олімпіади з дисципліни «Екологічна безпека». 

Проінформований означає озброєний: до успішного складання вступного іспиту з іноземної мови в магістратуру – готові!

11 квітня 2019 року

     В допомогу для успішного складання студентами бакалаврату Єдиного вступного іспиту (ЄВІ) з іноземної мови для вступу до магістратури відбулась тематична зустріч, зініційована проректором з навчальної і виховної роботи Сергієм Квашею. 

Відновили сад Тарасів фото

11 квітня 2019 року

     Трудовий десант ректорату університету на чолі з ректором Станіславом Ніколаєнком взяв участь у облагородженні території літературно-меморіального будинку-музею Тараса Шевченка «Хата на Пріорці» у Подільському районі столиці. 

Перша ознайомча практика для першокурсників-агробіологів фото

11 квітня 2019 року

     Для студентів агробіологічного факультету розпочалися навчальні практики, які проходять на базі університетських навчально-дослідних господарств – Агростанції і «Великоснітинського». 

Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» - переможці фінансових дебатів на Global Money Week фото

11 квітня 2019 року

     Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей) є щорічною глобальною ініціативою, яка включає акції та заходи у всьому світі. 

ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» обрав виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України фото

11 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» відбулися збори студентського колективу та збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками щодо обрання виборних представників, які братимуть участ 

У Ніжинському агротехнічному коледжі обрали представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України фото

11 квітня 2019 року

     Відповідно до вимог Закону України «Про вищу освіту» від 01.07.2014 № 1556 та інших нормативно-правових документів 10 квітня в коледжі відбулися загальні збори студентів і штатних працівників, які не є педагогічними працівниками, щодо обрання представників для участі у виборах ректора Національного універ 

Ніжинський агротехнічний інститут обрав представників, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України фото

11 квітня 2019 року

     10 квітня в інституті відбулися збори штатних працівників інституту, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками, та загальні збори студентів, на яких був присутній член організаційного комітету з виборів ректора НУБіП України, професор кафедри сільськогосподарських машин т 

Великоснітинське НДГ першими серед НДГ НУБіП завершило посів соняшника фото

11 квітня 2019 року

     Сьогодні Великоснітинське НДГ завершило посів соняшника. 

Анастасія Галінська – призерка ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Маркетинг» фото

11 квітня 2019 року

     У ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації зі спеціальності «Маркетинг», що пройшов у Одеському національному політехнічному університеті 4-5 квітня 2019 р., НУБіП представляли студенти кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі – бакалаври  

П'ятниця
12.04.2019

Мукачівський аграрний коледж обрав виборних представників для участі у виборах ректора університету фото

12 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Мукачівський аграрний коледж» відбулись збори штатних працівників, які не є науковими, науково-педагогічними та педагогічними працівниками. 

Міжнародний відкритий інформаційний день «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» у НУБіП фото

12 квітня 2019 року

     9 квітня 2019 року відбувся Міжнародний відкритий інформаційний день «Харчова безпека, стале сільське господарство, морські дослідження та біоекономіка» в рамках діяльності Національного контактного пункту (НКП) рамкової програми «Горизонт 2020» за тематичним напрямом «Харчова безпека, стале сільське 

В Ірпінському економічному коледжі обрали виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України фото

12 квітня 2019 року

     10 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Ірпінський економічний коледж» відбулися збори трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є педагогічними працівниками, та збори студентів коледжу щодо обрання виборних представників, які братимуть участь у виборах ректора НУБіП України. 

У Заліщицькому коледжі відбулися вибори представників, які будуть брати участь у виборах ректора НУБіП України фото

12 квітня 2019 року

     11 квітня 2019 року у ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» відбулися збори студентського та трудового колективу штатних працівників коледжу, які не є науковими, науково-педагогічними і педагогічними працівниками з виборів претендентів, які мають право брати участь у виборах  

Вченим НУБіП присуджено Державні премії України в галузі науки і техніки фото

12 квітня 2019 року

     Офіційний сайт Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки  

Студенти – журналісти відвідали редакційно-видавничий відділ та студію телебачення фото

12 квітня 2019 року

     Майбутні журналісти, які навчаються в Національному університеті біоресурсів і природокористування України, вже з першого курсу долучені до активної творчої роботи в межах формування школи «Педагогіки творчості», яку започаткував викладач журналістських дисциплін Іван  

Наші випускники – майбутнє фінансових служб України фото

12 квітня 2019 року

     У стінах ДФС у м. Києві студенти провідних університетів столиці досліджували перспективи та можливості обрати відомство у якості старту кар’єри по завершенню навчання. Учасниками дня відкритих дверей в Головному управлінні ДФС у м. 

Ректор Станіслав Ніколаєнко з робочим візитом відвідав Немішаївський агротехнічний коледж фото

12 квітня 2019 року

     12 квітня 2019 року до ВП НУБіП України «Немішаївський агротехнічний коледж» з робочим візитом завітав ректор Національного університету біоресурсів і природокористування Станіслав Ніколаєнко, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук Україн 

Субота, неділя
13-14.04.2019

Газета СЕГОДНЯ. Прогулянка Києвом: шукаємо сквер з кам'яними скульптурами і дерева з іменами на вулиці Героїв Оборони фото

13 квітня 2019 року

     Також розглядаємо унікальні університетські будівлі і згадуємо загиблих.Фото: Григорій Салай, "Сегодня" 

Всеукраїнська олімпіада НУБіП України для абітурієнтів успішно завершилася! Понад пів тисячі школярів отримають додаткові бали при вступі фото

13 квітня 2019 року

     Всеукраїнська олімпіада Національного університету біоресурсів і природокористування України набирає все більшої популярності. 

Визначені переможці ІІ етапу Всеукраїнської олімпіади з німецької мови! фото

13 квітня 2019 року

Die deutsche Sprache ist die Orgel unter den Sprachen.(Jean Paul) 

Газета СЕГОДНЯ. Прогулянка по Києву: секрети і унікальність університетського ботсаду в Голосієво фото

13 квітня 2019 року

     У ботанічному саду НУБіП можна і природою насолодитися, і цікаві об'єкти подивитися.Фото: Григорій Салай, "Сегодня" 

Збільшуємо можливості для академічного обміну фото

13 квітня 2019 року

     З метою розширення мережі партнерських університетів в рамках міжнародної кредитної мобільності за програмою ERASMUS + проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук приймав участь у міжнародному семінарі з кредитної моб 

Блокчейн та штучний інтелект: на хвилі хайпу - дискусія студентів і викладачів-біржовиків фото

13 квітня 2019 року

     «Блокчейн та штучний інтелект: на хвилі хайпу…» від одного з розробників криптовалют, випускника Blockchain Academy та слухача Unit Factory, переможця Всеукраїнського хакатону з блокчeйну Іллі Качка. 

Проект TOPAS: аспіранти економічного факультету пройшли інтенсивні тренінги в університетах Великої Британії фото

13 квітня 2019 року

    Аспіранти економічного факультету НУБіП України пройшли двотижневий тренінг в рамках проекту TOPAS ("From Theoretical-Oriented to Practical Education in Agrarian Studies") в Університетському коледжі Writtle (WUC) (Челмсфорд, Велика Британія). 

Владислав Альошин – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з дисципліни «Організація і методика аудиту» фото

14 квітня 2019 року

     Економічний факультет НУБіП України представляли троє студентів-магістрів: Владислав Альошин, Діана Білодон, та Альона Сидоркіна під керівництвом д.е.н., професора кафедри об 

Студенти НУБіП – учасники дискусії про економічне майбутнє України фото

14 квітня 2019 року

     Котрий рік поспіль в столиці проходить конференція наукової молоді, присвячена економічному майбутньому України. 

Володимир Биченко – переможець Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Лісове господарство» фото

14 квітня 2019 року

     Важливим і черговим досягненням студентського наукового гуртка «Таксатор» стала перемога студента ННІ лісового і садово-паркового господарства Володимира Биченка (науковий керівник – доц. 

У фокусі студентів-агробіологів зміни клімату фото

14 квітня 2019 року

     Сьогодні проблема змін клімату є однією із найважливіших проблем людства.     Підвищення глобальної приземної температури повітря, танення льодовиків, зміна режиму опадів, збільшення кількості повторюваності небезпечних гідрометеоро 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook