Календар подій

10.09.2018 – 16.09.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
10.09.2018

Розширюємо міжнародну співпрацю: в гостях у гуманітаріїв – доктор Ян Чапек з Університету Пардубіце (Чехія)

10 вересня 2018 року

     10 вересня. В університеті стартував другий навчальний тиждень. 

Нарада з деканами факультетів, директорами ННІ, начальниками виробничих підрозділів: обговорили питання енергозбереження, контролю за навчальним процесом

10 вересня 2018 року

     Сьогоднішнє життя – як сидіння на пороховій бочці: ніколи не знаєш, коли вона вибухне, і надієшся, що цього не станеться. І хай до порохової бочки ще далеко, але очікування вже озвученого зростання ціни на газ і потенційного здорожчання компослуг змушують напружуватися – і морально, і фінансово. 

Ректорат: необхідність налагодження навчального процесу і контролю за ним

10 вересня 2018 року

     10 вересня 2018 року відбулося засідання ректорату. В університеті стартував навчальний процес. Тож завдання ректорату і колективу вишу забезпечити його нормальне проведення, з відповідальністю і вимогливістю та у партнерстві зі студентством. Про це інформував проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша. 

Вівторок
11.09.2018

Формуємо громадянську позицію студентів у мистецькому просторі

11 вересня 2018 року

     Молоду людину зазвичай приваблює все оригінальне, контраверсійне та бунтарське, таке як виставки галереї сучасного мистецтва PinchukArtCenter. 

Стипендії DAAD(Німеччина) для студентів, аспіратнів, науковців на 2019/2020 навчальний рік

11 вересня 2018 року

Шановні пані та панове,Німецька служба академічних обмінів (DAAD) рада поінформувати Вас про оголошення конкурсу на стипендійні програми DAAD.Стипендіїї DAADДля студентів на бакалаврських програмах: 

На базі факультету інформаційних технологій НУБіП розпочато он-лайн навчання студентів міжкафедральних навчальних лабораторій

11 вересня 2018 року

     Минулого навчального року на факультеті відпрацьовані технології дистанційного навчання для студентів спеціальності «Інженерія програмного забезпечення» Рівненського коледжу. 

Дослідження молодих вчених та впровадження інновацій – головні теми засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності

11 вересня 2018 року

     Перше у новому навчальному році засідання координаційної ради з питань науково-технічної діяльності розпочав перший проректор Ігор Ібатуллін. Розглянуто важливі напрями провадження наукової діяльності університету: про стан подання на конкурс проектів наукових робіт молодих вчених, використання на виконання  

Навчальний процес: практикуючий трейдер та інвестор ділиться досвідом з магістрами

11 вересня 2018 року

     Навчальний рік магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» розпочався із зустрічі з практикуючим трейдером та інвестором – Ігорем Іванцем. 

Середа
12.09.2018

Майбутні журналісти Діана Харчук, Софія Грабовська і Костянтин Надарая про перші 10 днів навчання в НУБіП

12 вересня 2018 року

     10 днів навчання – це всього нічого, але не для першокурсників, для яких кожен день приносить щось нове. 

Першокурсники ННІ лісового і садово-паркового господарства пізнають славні спортивні традиції інституту

12 вересня 2018 року

     11 вересня 2018 року у спорткомплексі НУБіП України до Дня працівника лісу відбувався І етап кубку пам'яті М.Д. Полякова з футболу серед студентів і викладачів ННІ лісового і садово-паркового господарства. 

Міжнародні зв’язки кафедри землеробства та гербології: налагодження співпраці з Соціалістичною республікою В’єтнам

12 вересня 2018 року

     Між Україною і В’єтнамом існують давні дружні взаємовідносини. Сьогодні В'єтнам – аграрна країна, яка динамічно розвивається. 

Дбаючи про якісну професійну підготовку: для майбутніх журналістів запроваджено цілорічну наскрізну практику

12 вересня 2018 року

     12 вересня. Гуманітарно-педагогічний факультет невпинно працює над якісною професійною підготовкою майбутніх фахівців, зокрема у набутті таких необхідних студентам фахових вмінь. На черзі – спеціальність «Журналістика». 

Загальні збори студентських організацій університету: вибори, «Студентська республіка НУБіП» і Міжнародний день студентського спорту

12 вересня 2018 року

     Вчора на загальних зборах Студентських організацій університету та керівників факультетів та ННІ заслухано звіт діючої голови СО Катерини Дювенжи, обговорено організацію та особливості проведення виборів голів студентських організацій факультетів, студентських рад гуртожитків та голови студентської організації НУБіП України. 

Четвер
13.09.2018

Вітаємо з успішною атестацією науково-педагогічних працівників, які викладають дисципліни англійською мовою

13 вересня 2018 року

     12 вересня за участю проректора з навчальної і виховної роботи Сергія Кваші відбулося засідання комісії, яка оцінювала рівень володіння іноземною мовою науково-педагогічних працівників. 

Перші успіхи, перші виступи за НУБіП і перші досягнення від першокурсників факультету землевпорядкування!

13 вересня 2018 року

     Чи знаєте Ви яка відповідальність лежить на студентові-спортсменові коли він захищає честь одного з найавторитетніших університетів країни? А якщо він тільки-но став першокурсником – вона зростає в рази! Хвилювання, напруження, переживання і водночас гордість та відповідальність переповнюють спортсмена. 

Нові навчальні видання з міжнародних відносин для студентства – вже в бібліотеці

13 вересня 2018 року

     Наукова бібліотека продовжує знайомити з результатами цьогорічних закупівель навчальних видань для забезпечення навчального процесу в університеті. 

До 25-річчя кафедри фінансів: в університеті розпочала роботу ІІ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи фінансового забезпечення аграрного сектору: вітчизняний та зарубіжний досвід»

13 вересня 2018 року

     В університеті розпочала роботу ІІ міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи фінансового забезпечення аграрного сектору: вітчизняний та зарубіжний досвід». І оскільки цього року вона присвячена 25-річчю заснування  

Вибори на посаду голів студентських організацій факультетів/ННІ, голів студентських рад гуртожитків та голови Студентської організацій університету: коли, де і як

13 вересня 2018 року

     Кожен факультет та гуртожиток вже мають кандидатів на посади очільників студентських рад та студентських організацій. 

У навчально-дослідних господарствах університету завершують збирання соняшнику

13 вересня 2018 року

     У навчально-дослідних господарства університету завершується збирання соняшнику. Всього під цю культуру цього року відведено 601,5 га посівних площ, що більше минулорічних на 204,5 га. 

Доцент кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБіП Любов Панкратова про ситуацію на світових зернових ринках в студії AgroFM

13 вересня 2018 року

     Доцента кафедри біржової діяльності і торгівлі НУБіП Любов Панкратову запросили до студії AgroFM для розмови про ситуацію на світових зернових ринках. 

П'ятниця
14.09.2018

Міжнародна науково-практична конференція «Вплив біоекономіки на просторовий розвиток територій»

14 вересня 2018, 10:00

 Шановні науковці та експерти з питань біоекономіки і землеустрою!Навчально-наукова лабораторія економічної теорії та біоекономіки, ННЛ «Автоматизовані системи управління земельними ресурсами», науково-дослідний інститут економіки і менеджменту, кафедра управління земельними ресурсами і кафедра економічної теорії На 

В Ірпінському економічному коледжі відбулося спортивне свято «День першокурсника»

14 вересня 2018 року

     Другий тиждень від початку нового навчальногороку у коледжі завжди сповнений приємною метушнею, очікуванням дива та яскравих вражень. 

Відбулися настановчі збори студентів 1 курсу факультету ветеринарної медицини

14 вересня 2018 року

      У 2018 році вступна компанія на факультеті ветеринарної медицини перевершила усі попередні рекорди. 

Кафедра біржової діяльності і торгівлі поглиблює співпрацю з французькою компанією Agritel: елементи дуальної освіти у навчальному процесі магістрів

14 вересня 2018 року

     Уже з перших днів навчання кафедра біржової діяльності і торгівлі посилює практичну складову навчального процесу магістрів спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». А набір 2018 року показав неабиякий інтерес до спеціальності: кількість магістрів порівняно з минулим роком зросла, більше ніж у 2,5 разів. 

В університеті відбулось перше засідання комісії з питань етики та академічної доброчесності

14 вересня 2018 року

      12 вересня в університеті вперше проведено засідання комісії з питань етики та академічної доброчесності, що була створена згідно наказу ректора університету № 871 від 06.08.2018 р.      Під час засідання проректор з навчальної і виховної роботи  

Аграрна Республіка 2018. Перші враження фото

14 вересня 2018 року

    Якщо ви запитаєте у будь якого студента НУБіП України чого найбiльше він чекає кожної осені, то відповідь однакова: «СТУДРЕСПУУУБЛІКА!!!». 

Ректорат: підписання угоди про вступ НУБіП до Великої хартії університетів, навчальний процес і реалізація програми енергозбереження

14 вересня 2018 року

     14 вересня під головуванням ректора університету Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. 

Субота, неділя
15-16.09.2018

«Let’s do it, Ukraine»: приєднуємося до екологічного руху!

15 вересня 2018, 10:00

15 вересня 2018 року о 1000 пропонуємо долучитися до наймасштабнішого прибирання планети Земля! 

Експерти обговорили найгостріші проблеми землекористування Збройних Сил України

15 вересня 2018 року

     На факультеті землевпорядкування розпочався черговий цикл науково-практичних семінарів з актуальних питань земельних відносин, які факультет вже другий рік поспіль проводить у рамках виконання програми «Голосіївська ініціатива 2020». 

Ольга Кравченко: «Стипендією Кабінету Міністрів оцінено мою роботу стосовно розробки підходів до оцінки токсичності наноматеріалів і продуктів нанотехнологій»

15 вересня 2018 року

     Цього року стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених отримали п’ятеро представників НУБіП. 

Представники Немішаївського агротехнічного коледжу вивчають методи ефективного сільськогосподарського виробництва задля якісної підготовки фахівців

15 вересня 2018 року

     13-14 вересня на базі Липковатівського аграрного коледжу, що на Харківщині, проходив семінар для директорів технікумів та коледжів «Підвищення ефективного ведення сільськогосподарського виробництва та використання земельних і майнових ресурсів закладу освіти для поліпшення якості підготовки фахівців», зініційований ДУ НМЦ «Агроосвіта». 

Святкуючи День винахідника і раціоналізатора

15 вересня 2018 року

     15 вересня в Україні відзначають День винахідника і раціоналізатора. 

Слухачі підвищення кваліфікації подякували факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти НУБіП України за належну організацію навчання

15 вересня 2018 року

     З 3 по 14 вересня 2018 року згідно плану-графіку підвищення кваліфікації керівників і спеціалістів Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівників і спеціалістів державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, в НУБіП України підвищували кваліфікацію лік 

День першокурсника: майбутніх ІТ-фахівців прийняли до студентської родини

16 вересня 2018 року

     13 вересня 2018 року (256 день у році) в день програміста студентство факультету інформаційних технологій приймало до своєї родини молодих та енергійних айтішників.&nbs 

У Рівненському коледжі НУБіП України урочисто відкрито новий спортивний комплекс

16 вересня 2018 року

     14 вересня 2018 року в Рівненському коледжі проведено урочисте відкриття спортивного комплексу, що включає в себе два сучасних спортивних майданчики - футбольне поле із штучним покриттям та гімнастичну площадку.     Реалізовуючи програму «Рівненська ініціатива 2020», з ініціативи директора коле 

Визначено переможців ІI етапу Всеукраїнської олімпіади з програмування (ACM ICPC)

16 вересня 2018 року

     15 вересня 2018 року на базі факультету інформаційних технологій НУБіП України відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування (змагання із спортивного програмування АСМ ІСРС (Association for Computing Machinery/International Collegiate Programming Contest) (Північний регіон). 

Аграрна студентська республіка: другий день фото

16 вересня 2018 року

     Другий день республіки зустрів нас яскравим сонцем і гарною погодою. Студенти з натхненням пішли на традиційну зарядку, яка всіх пробудила. 

Citius! Exactius! Excitantius! – Швидше! Точніше! Цікавіше!

16 вересня 2018 року

     Саме таке гасло обрали наші спортивні журналісти-першокурсники, перефразувавши відомий девіз олімпійських ігор у контексті майбутніх професійних завдань. Адже сучасний журналіст має швидко реагувати на події, точно їх описувати та презентувати у цікавій формі. 

Центр вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету запрошує на курси вивчення іноземних мов

16 вересня 2018 року

 Центр вивчення іноземних мов гуманітарно-педагогічного факультету пропонує студентам, аспірантам та викладачам університету курси вивчення англійської, німецької, французької,  

Богдана Леонова: «Як науковець працюю над пошуком технологічних рішень для виробництва продукції високого рівня якості, екологічності, біологічної та мікробіологічної безпечності»

16 вересня 2018 року

     Ще один стипендіат Кабінету Міністрів України – кандидат технічних наук, доцент кафедри технологій мʼясних, рибних та морепродуктів Богдана Леонова, і наша розмова. 

До питання реформування системи вищої та професійної освіти: директори відокремлених підрозділів НУБіП взяли участь у нараді з віце-прем’єр-міністром України

16 вересня 2018 року

     11 вересня у Тернополі відбулася нарада керівників закладів вищої та професійної (професійно-технічної) освіти з віце-прем’єр-міністром України з гуманітарних питань В’ячеславом Кириленком та директором департаменту професійної освіти Міністерства освіти і науки України Миколою Кучинським з питань реформування системи вищої та професійної освіти 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook