Календар подій

11.06.2018 – 17.06.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
11.06.2018

Інноваційна розробка науковців-біотехнологів НУБіП відзначена найвищою відзнакою «Агро 2018»

11 червня 2018 року

     На ювілейній XXX міжнародній агропромисловій виставці «АГРО – 2018» науковці-біотехнологи представили інноваційну розробку «Екстракон». 

Увага! Конкурс на здобуття щорічної премії Кабінету Міністрів України!

11 червня 2018 року

     Шановні колеги, оголошується конкурс на здобуття щорічної Премії Кабінету Міністрів України за розроблення і впровадження інноваційних технологій.     Премія присуджується на конкурсних засадах щороку за особливі досягнення у розробленні 

Експериментальна радіоекологія та радіобіологія: міжнародний воркшоп в НУБіП

11 червня 2018 року

    У НУБіП України відбувся воркшоп «Експериментальна радіоекологія та радіобіологія», який організовували УкрНДІ сільськогосподарської радіології, кафедра радіобіології та радіоекології та Норвезький університет наук про життя (Норвегія) в рамках спільного україно-норвезького освітнього проекту в сфері радіоактивності навколишнього середовища. 

Захист дипломних робіт і готовність до вступної кампанії – головні теми ректорату

11 червня 2018 року

     11 червня 2018 року. Чергове засідання ректорату відкрив перший проректор Ігор Ібатуллін, який акцентував увагу на ході екзаменаційної сесії та підготовці до вступної кампанії, що за дорученням ректора Станіслава Ніколаєнка повинно бути головним у діяльності ректорату на поточний тиждень. 

Вівторок
12.06.2018

Науково-практичний семінар «Поєднання земельної ділянки та будівель у єдиний об’єкт нерухомості: юридичні та технічні проблеми, європейський досвід, реалізація спільної власності»

12 червня 2018, 9:00

     12 червня 2018 року відбудеться науково-практичний семінар на тему: «Поєднання земельної ділянки та будівель у єдиний об’єкт нерухомості: юридичні та технічні проблеми, європейський досвід, реалізація спільної власності».     Місце проведення: м. Київ, вул. Васильківська, 17, ауд. 

Олександр Василенко – переможець аграрних дебатів на ХХ зльоті студентських лідерів аграрної освіти

12 червня 2018 року

     Минулого тижня студенти нашого університету взяли участь у ХХ зльоті студентських лідерів аграрної освіти. В його рамках пройшов масштабний конкурс під назвою Аграрні дебати. 

В Бережанському агротехнічному коледжі визначили кращого знавця електроенергетики, електротехніки та електромеханіки

12 червня 2018 року

     Перед агропромисловим комплексом країни, з урахуванням його реформування стоять важливі завдання щодо переходу його на інтенсивні засоби отримання сільськогосподарської продукції. 

Зустріч випускників агробіологічного факультету: все почалося з листа

12 червня 2018 року

 «Якщо ти здивувався, отримавши, цього листа, то ми Вам нагадуємо, що пройшло вже скількість років як Ви закінчили Національний університет біоресурсів і природокористування України. 

Практика використання сучасної техніки та технології в деревообробці на сучасних деревооброблювальних підприємствах Житомирщини

12 червня 2018 року

     З метою підвищення ефективності та якості науково-дослідних робіт, набуття практичного досвіду, співпраці з підприємствами галузі, організації співробітництва на міжнародному рівні й визначення пріоритетних напрямів подальшого розвитку технологій переробки вітчизняної деревинної сировини група викладачів та студентів  

Підвищення якості практичної підготовки випускників відокремлених підрозділів обговорили у Рівненському коледжі

12 червня 2018 року

     На базі Рівненського коледжу НУБіП України пройшов семінар-нарада директорів відокремлених підрозділівНаціонального університету біоресурсіві природокористування Україниза темою: «Заходи поліпшення практичної підготовки випускників закладів вищої освіти». 

Школа лідерства запрацювала і в Немішаєвському агротехнічному коледжі

12 червня 2018 року

    У Немішаївському агротехнічному коледжі відбулася зустріч весняно-літньої програми навчання проекту «Школа лідерства» під назвою «Ефективне лідерство в умовах сучасності», на якій директор коледжу Володимир Альохін розповів присутнім про формування сучасного європейського суспільства України, як основного завдання даного проекту. 

Тиждень Горизонт 2020 у Національному університеті біоресурсів і природокористування України

12 червня 2018, 0:00

 Тиждень Горизонт 2020 у Національному університеті біоресурсів і природокористування України 

48 студентів університету стали переможцями та призерами ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р. Вітаємо наших кращих студентів!!!

12 червня 2018 року

      Підходить до завершення навчальний рік і одночасно завершено проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади 2017-2018 н.р., яка проводилася згідно з наказом Міністерства освіти і науки України від 06.12.2017 р. № 1572. 

На економічному факультеті відбувся захист випускних бакалаврських робіт

12 червня 2018 року

     Згідно наказів ректора № 540 від 11 травня 2018 р., № 593 від 25 травня 2018 року та № 524 від 10 травня 2018 року на економічному факультеті працювали екзаменаційні комісії.  

На факультеті землевпорядкування пройшли традиційні зустрічі випускників

12 червня 2018 року

     На факультеті землевпорядкування пройшли зустрічі випускників ювілейних дат. Цього разу до факультету завітали випускники 1998 та 2008 років. 

Нові кадрові вимоги при ліцензуванні та акредитації і роль гарантів в освітніх програмах – лейтмотив наради деканів і директорів

12 червня 2018 року

     12 червня 2018 року під головуванням першого проректора Ігоря Ібатулліна відбулася розширена нарада деканів факультетів та директорів ННІ, присвячена широкому колу питань. 

Розпочинається навчання аварійних комісарів в сільському господарстві в галузі рослинництва

12 червня 2018 року

     З 18 до 20 червня 2018 року на базі кафедри глобальної економіки економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України за підтримки Проекту ««Розвиток фінансування аграрного сектору в Європі та Центральній Азії» (Група Світового банку) проходитиме перший етап навчання а 

Вивчаємо та удосконалюємо англійську на Міжнародній агропромисловій виставці «АГРО-2018»

12 червня 2018 року

     Вивчення іноземної мови в сучасному світі – це одна з найважливіших складових сучасної, успішної людини. Мовою міжнародного спілкування є англійська мова, знання якої відкриває доступ до світових економічних, соціальних, освітніх і культурних можливостей. 

Міжнародна співпраця кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського з Варшавським університетом наук про життя

12 червня 2018 року

         Протягом 3 - 9 червня 2018 року професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська проходила наукове стажування за програмою мобільності Erasmus+ у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences - SGGW ). 

Гуманітарії відзвітували про реалізацію науково-дослідних проектів

12 червня 2018 року

     Для перевірки стану виконання науково-дослідних робіт 11 червня 2018 року в присутності членів комісії на чолі з деканом Василем Шинкаруком заслухано звіти з науково-дослідних робіт, що їх фінансують за рахунок державного бюджету, та ініціативних науково-дослідних тем. 

Маркетологи та менеджери захищають свої бакалаврські роботи

12 червня 2018 року

     11 червня 2018 року, відповідно до графіку навчального процесу, розпочали роботу екзаменаційні комісії по захисту бакалаврських робіт студентів факультету аграрного менеджменту. 

Молоді вчені Богдана Леонова, Сергій Грищенко, Ірина Вороненко, Віталій Савченко та Ольга Кравченко – стипендіати Кабінету Міністрів України!

12 червня 2018 року

     Комітет з Державних премій в галузі науки і техніки за поданням Міністерства освіти і науки України призначив 164 стипендії Кабінету Міністрів України для молодих вчених.     Приємно відзначити, що серед лауреатів є п’ять представників нашого славетн 

Середа
13.06.2018

Кафедра менеджменту продовжує активну співпрацю з Варшавським університетом наук про життя

13 червня 2018 року

    Протягом 3-9 червня 2018 року професор кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Тетяна Балановська проходила наукове стажування за програмою мобільності Erasmus+ у Варшавському університеті наук про життя (Warsaw University of Life Sciences - SGGW). 

Два спільні навчально-виробничі семінари з німецькими партнерами

13 червня 2018 року

      Продовжується співпраця науковців НУБіП з Німецько-українським аграрним демонстраційним та навчальним центром. 

НУБіП України прийняв Всеукраїнську олімпіаду з робототехніки серед школярів

13 червня 2018 року

     У технологічному центрі компанії КУН, що у п’ятому навчальному корпусі «ніде яблуку впасти». 

Керівники і спеціалісти Держпродспоживслужби орієнтовані на неперервну освіту

13 червня 2018 року

     З 29 травня по 8 червня 2018 року керівники і спеціалісти Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, керівники і спеціалісти державних установ, які належать до сфери управління Держпродспоживслужби, підвищували кваліфікацію лікаря ветеринарної медицини в НУБіП Укр 

Студенти-автоматники закріплюють теоретичні знання практичними навичками

13 червня 2018 року

    Після завершення навчального процесу студентів 3-го курсу за спеціальністю «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології» чекає професійна нива. І науково-педагогічні працівники кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. 

Четвер
14.06.2018

Всеукраїнський науково-методичний семінар «Тенденції розвитку європейських мов в інформаційному суспільстві»

14 червня 2018, 10:00

Шановні колеги!     Запрошуємо вчених, аспірантів, фахівців у галузі філологічних і педагогічних наук, студентів і всіх бажаючих взяти участь у Всеукраїнському науково-методичному семінарі «Тенденції розвитку європейських мов в інформаційному суспільс 

Адміністрація ВП НУБіП України «Ніжинський агротехнічний коледж» взяла участь у розширеному засіданні Ради з питань освіти та науки

14 червня 2018 року

     11 червня 2018 року в комітетах Верховної Ради відбулося розширене засідання Ради з питань освіти та науки.     У ньому взяли участь представники директорського корпусу освітніх закладів I-II рівнів акредитації з 18-ти регіонів, фахівці Федерації роботодавців України, ГО «Асоціація працівників  

Поєднання земельної ділянки та будівель у єдиний об’єкт нерухомості: юридичні та технічні проблеми, європейський досвід, реалізація спільної власності

14 червня 2018 року

     Саме під такою назвою відбувся Всеукраїнський науково-виробничий семінар на факультеті землевпорядкування. Він став завершальним семінаром циклу заходів, які заплановані на факультеті землевпорядкування у рамках програми «Голосіївська ініціатива 2020» у першому півріччі 2018 року. 

До уваги студентів-пільговиків, які проживають в гуртожитках!

14 червня 2018 року

 Доводимо до відома, що завершується робота з приймання та перевірки документів для надання пільги з оплати за проживання в гуртожиткаху другому семестрі 2017/2018 навчального року (перше півріччя 2018 року)!   

Навчально-дослідні господарства завершили заготівлю сіна

14 червня 2018 року

     Рівень та якість годівлі приблизно на 65-70% визначають продуктивність ВРХ і собівартість виробництва тваринницької продукції. Корм має бути високоенергетичним, із значним вмістом поживних речовин та високими смаковими якостями. Особливе місце належить сіну. Це цінний вид корму, який у раціоні годівлі має становити не менше 15-20%. 

НУБіП України - Університет штату Пенсильванія (США): перший тиждень Food Safety short course

14 червня 2018 року

     В рамках співпраці з НУБіП України та Пенсільванським державним університетом (США) з 4 червня 2018 року розпочато семінар-тренінг «Food Safety short course», в якому передбачено вивчення теоретичних та практичних основ безпечності харчових продуктів та їх мікробіологічних показників. 

Актуальні дискусії про якість навчання в НУБіП з випускниками і співробітниками провідних коледжів

14 червня 2018 року

     12 червня 2018 року професор кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Олександр Луцій та аспірантка К. 

Змаганнями з міні-футболу завершується Спартакіада «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України

14 червня 2018 року

    4 червня 2018 року, змаганнями з міні-футболу, стартував завершальний етап щорічної спартакіади «Здоров’я» серед науково-педагогічних, наукових працівників і співробітників НУБіП України. 

П'ятниця
15.06.2018

Газета "Вечірній Київ". Декан Лариса Баль-Прилипко: студентів НУБіП ще до випуску розбирають работодавці!

15 червня 2018 року

     Орден княгині Ольги III ступеню — цю президентську нагороду вручили професору, доктору технічних наук, академіку Ларисі Баль-Прилипко, яка знає про їжу значно більше, аніж дієтологи: є визнаним експертом харчової промисловості, експерт багатьох телеканалів і по 

Комплекс ветеринарного факультету: ремонтні роботи тривають

15 червня 2018 року

     Великий комплекс споруд ветеринарного факультету постійно потребує уваги з боку господарників університету. 

Сучасні тенденції розвитку агробізнесу під увагою викладачів кафедри підприємництва та організації агробізнесу

15 червня 2018 року

     Сучасний агробізнес це не тільки вирощування традиційних сільськогосподарських культур та тварин. 

Магістри заочної форми навчання кафедри стандартизації та сертифікації с.-г. продукції успішно захистили магістерські роботи

15 червня 2018 року

     12 – 13 червня 2018 року на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулася значуща подія, як і кожного року: захист магістрів заочників зі спеціальності 152 «Метрологія та інформаційно вимірювальна техніка», спеціалізація «Якість, стандартизація та сертифікація». 

Захід і Схід обирають НУБіП: випускниці Мар’яна Юськів із Бережан та Анжела Закарян із Шостки вивчатимуть «Професійну освіту»

15 червня 2018 року

     Сьогодні нашими співрозмовницями про вибір вишу для навчання є дві випускниці: Мар’яна Юськів із ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний коледж» та Анжела Закарян із Шосткинської ЗОШ I-III ступенів № 5. 

ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження представив результати виконання науково-дослідних робіт

15 червня 2018 року

     У відповідності до наказу №626 від 31 травня 2018 року «Про створення комісій для перевірки стану виконання науково-дослідних робіт», 12 червня в інституті енергетики, автоматики і енергозбереження відбулася перевірка виконання науково-дослідних робіт, що фінансуються за рахунок Державного бюджету та ініціативних наукових проектів. 

На гуманітарно-педагогічному факультеті обговорили тенденції розвитку мов під час тематичного семінару

15 червня 2018 року

     14 червня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбувся зініційований кафедрою іноземної філології і перекладу семінар, присвячений, як зазначив у вступному слові декан факультету Василь Шинкарук, тенденціям розвитку іноземних мов, зокрема в порівняльному аспекті. 

Субота, неділя
16-17.06.2018

Викладачі кафедри біржової діяльності і торгівлі набувають практичного досвіду на Чиказькій Біржі Опціонів

16 червня 2018 року

      Викладач кафедри біржової діяльності і торгівлі економічного факультету Андрій Масло є учасником біржових торгів на Чиказькій Біржі Опціонів.   

Випускник коледжу Вадим Філіпов: мрію отримати якісну правову освіту, тому вступатиму в НУБіП України

16 червня 2018 року

     Випускник Коледжу Київського інституту інтелектуальної власності та права Національного університету «Одеська юридична академія» Вадим Філіпов вирішив здобувати вищу освіту за спеціальністю «Право».  

До дня Батька. Доцент кафедри управління земельними ресурсами Євген Бутенко: щасливий, що маю велику родину!

16 червня 2018 року

     День Батька відзначають у 40 країнах світу. Хоча це не державне свято, але його святкують всі українці, як і в більшості країн світу, - в третю неділю червня. 

Співчуваємо заступнику декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлані Харченко з приводу смерті її чоловіка

16 червня 2018 року

Ректорат та колектив гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлюють щирі слова співчуття заступнику декана гуманітарно-педагогічно 

Співчуваємо заступнику декана гуманітарно-педагогічного факультету Світлані Харченко з приводу смерті її чоловіка

16 червня 2018 року

Ректорат та колектив гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України висловлюють щирі слова співчуття заступнику декана гуманітарно-педагогічно 

Пирятинський сирзавод відчинив свої двері для майбутніх маркетологів

16 червня 2018 року

     У межах практичної підготовки першокурсники напряму підготовки «Маркетинг» відвідали Пирятинський сирзавод. 

Викладачі кафедри фінансів на Міжнародному конгресі запропонували свої пропозиції для прибуткового свинарства

16 червня 2018 року

     Минулого тижня відбулася одна з наймаштабніших галузевих подій не лише в Україні а і за її межами Х Міжнародний конгрес «Прибуткове свинарство», який об’єднав 650 учасників, серед яких близько 400 – власники та керівники сільськогосподарських підприємств з усіх областей. 

Випускник Юрій Рибак: ландшафтна архітектура не менше впливає на відновлення мозкових центрів, ніж спілкування з дельфінами

17 червня 2018 року

     Він мене зачарував з першого дня, коли в 1969 році я вперше ступив до пенатів сільськогосподарської академії, щоб подати документи в приймальну комісію на лісогосподарський факультет. 

Студенти факультету конструювання та дизайну на базі компанії МАНН+ХУММЕЛЬ ФТ УКРАЇНА пройшли виробничу практику

17 червня 2018 року

     Цього тижня розпочалися навчальні та виробничі практики студентів факультету конструювання та дизайну. Вже традиційно вони розпочинаються відвідинами виробничих підрозділів наших роботодавців. 

Переможниця шкільних конкурсів та олімпіад Ярослава Іщенко: хочу вивчати ветеринарну медицину в НУБіП – університеті зі столітніми традиціями та високим рівнем підготовки фахівців

17 червня 2018 року

     Продовжуючи цикл бліц-інтерв’ю, знайомимося з потенційною студенткою факультету ветеринарної медицини НУБіП – випускницею Ладижинської ЗОШ №4 Ярославою Іщенко. 

Вітаємо! НУБіП у десятці кращих піднявся на дві позиції в рейтингу вишів «ТОП-200 Україна»

17 червня 2018 року

 Центр міжнародних проектів «Євроосвіта», в партнерстві з міжнародною групою експертів IREG Observatory on Academic Ranking and Excellence опублікували новий академічний рейтинг вищих навчальних закладів України «Топ-200 Україна 2018», складений за методикою, доповненою та вдосконаленою п 

Шукаємо нові можливості моніторингу об’єктів садово-паркового будівництва в населених пунктах України

17 червня 2018 року

    Бережанський агротехнічний інститут продовжує співпрацю з профільними кафедрами вишів у науковій сфері за відповідними напрямками.     Протягом останнього року у межах наукової співпраці з кафедрою лісової таксації та лісовпорядкування ННІ лісового і са 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook