Календар подій

4.06.2018 – 10.06.2018

Списком
По днях тижня

Понеділок
4.06.2018

Вступ до магістратури, випуск фахівців та спільний з Penn State семінар з харчової безпеки – у фокусі ректорату

4 червня 2018 року

     4 червня 2018 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Початок літа для університету традиційно гаряча пора – завершується екзаменаційна сесія, йдуть захисти дипломних робіт і в цей же час розпочинається вступна кампанія. Власне ці процеси є найголовнішими нині в діяльності ректорату. 

Випускники підготовчих курсів успішно склали підсумкову атестацію та отримали додаткові бали для вступу в НУБіП

4 червня 2018 року

         В поточному навчальному році 172 школярі з різних регіонів України підвищували рівень своїх знань в НУБіП України, 102 з них брали участь у підсумкових екзаменах 12 травня 2018 року.Результати підсумкової атестації слухачів консультаційно-підготовчих курсів 2017/18 н.р.& 

До уваги студентів-пільговиків денної форми навчання, які проживають в гуртожитках!

4 червня 2018 року

     У зв’язку з надходженням на бюджетний рахунок університету коштів для забезпечення пільгового проживання у 2018 році студентів окремих категорій (в т.ч. 

НУБіП України та Пенсильванський університет (США) розпочали спільні курси з харчової безпеки

4 червня 2018 року

     4 червня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України у співпраці з Університетом штату Пенсильванія (США) розпочалися двомісячні курси з безпеки харчової продукції для студентів і викладачів. Зміст курсу є унікальним, а його розробник доктор  

Іноземні студенти вітають Університет з ювілеєм!

4 червня 2018 року

В університеті тривають урочисті заходи з нагоди 120-річча. 23 травня одним із спортивних змагань на честь Дня Університету став товариський матч з міні футболу, в якому прийняли участь іноземні студенти Університету. 

Державна установа «Інститут охорони ґрунтів України» запрошує на постійну роботу працівників за рівнем кваліфікації спеціаліст/магістр

4 червня 2018 року

Державна установа «Інститут охорони ґрунтів України» запрошує на постійну роботу працівників за рівнем кваліфікації спеціаліст/магістр за спеціальностями:- землеустрій та кадастр; - геодезія та картографія;- агрохімія і ґрунтознавство.- екологіяДля фахівців за спеціальністю «землеустрій та кадастр» «геодезія та картографія»): 

Вівторок
5.06.2018

Засідання наукової координаційної ради

5 червня 2018, 16:00

ПОРЯДОК ДЕННИЙПро стан підготовки проектів НДР для участі у конкурсному відборі МОН України на 2019 рік (доповідає Самсонова В.В.)Про використання бюджетних коштів по статтям витрат, наповнення спецфонду у 2018 р. 

Семінар з підготовки наукових проектів на конкурс Міністерства освіти і науки

5 червня 2018, 14:00

     5 червня 2018 року о 1400 в аудиторії 309 корпусу 3 буде проведено науково-методичний семінар:щодо підготовки проектів наукових досліджень і розробок, що розпочнуться у 2019 р., для участі у конкурсному відборі Міністерства освіти і науки України;щодо результатів експертизи анотованих 

Нові горизонти у Тріздорфі або як стати студенткою одразу двох ВНЗ

5 червня 2018 року

Напевно багато студентів рано чи пізно задумуються про навчання за кордоном і я не виключення. 

В університеті розпочинається перевірка готовності до початку нового 2018-2019 навчального року (графік)

5 червня 2018 року

     Підходить до завершення 2017-2018 навчальний рік. На більшості факультетів та навчально-наукових інститутів уже закінчилися лекційні та практичні заняття. Значна кількість студентів бакалаврату та магістратури зітхнули з полегшенням після закінчення екзаменаційної сесії. 

Повернення в країну студентської юності: зустрілися випускники факультету ветеринарної медицини

5 червня 2018 року

1 червня на факультеті ветеринарної медицини відбулась зустріч, яка нагадала про дитинство, юність, навчання, любов випускникам одразу чотирьох років випуску: 1998, 2003, 2008 та 2013. Хоч всі гості, що завітали до нас, залишили рідний університет та розійшлись різними дорогами, всіх їх єднає вогник любові до рідної альма матер, факультету, нашої України! 

Середа
6.06.2018

Активна проектна робота – запорука розвитку дослідництва в університеті

6 червня 2018 року

     Початок червня, крім вирішення нагальних питань забезпечення якості освітнього процесу та профорієнтаційної роботи, пов’язаний із активізацією підготовки наукових проектів. 

НУБіП України розширює співпрацю з позашкіллям

6 червня 2018 року

     6 червня до Національного університету біоресурсів і природокористування України завітала директор Київського Палацу дітей та юнацтва Оксана Добровольська. Під час розмови з ректором Станіславом Ніколаєнком і проректором Сергієм Квашею було обговоре 

Виставка «АГРО-2018» розпочала роботу за участю науковців НУБіП України

6 червня 2018 року

     Сьогодні у НК «Експоцентр України» розпочалася найбільша агропромислова виставка в Україні та Східній Європі – «АГРО-2018». 

Вітаємо прес-службу університету і кафедру журналістики та мовної комунікації з Днем журналістики!

6 червня 2018 року

 Шановні колеги!Щиро вітаємо Вас із професійним святом - Днем журналістики. 

Наукова бібліотека запрошує на книжкову виставку нових надходжень навчальної та наукової літератури

6 червня 2018 року

      З 5 по 14 травня  в науковій бібліотеці НУБіП України триває книжкова виставка нових надходжень літератури, де представлено 187 видань, серед них – 43 монографії, 140 підручників і навчальних посібників. 

Газета «Україна молода»: за 120 років НУБіП випустив майже 200 тисяч фахівців!

6 червня 2018 року

     ...Здається, університет був у цій чарівній місцині — на пагорбах Голосіївського лісу в обрамленні довколишніх озер — завжди, так органічно він вписався у тутешній ландшафт. Хоча йдеться і не про часи Петра Могили, чиї дуби ще й досі стоять на сторожі Голосієва. 

Робоча зустріч з проректором університету Сент Іштван, м. Геделле (Угорщина)

6 червня 2018 року

6 червня 2018 року відбулася зустріч керівництва університету з проректором з міжнародної діяльності університету Сент Іштван, м. Геделле (Угорщина).Зустріч відбулася у 3 корпусі НУБіП України, склад делегації:1. Ректор НУБіП України Ніколаєнко С.М. 

Четвер
7.06.2018

НУБіП України - Національний Університет Чонбук (Південна Корея): обмін досвідом та обговорення можливостей плідної співпраці!

7 червня 2018 року

             25 травня 2018 року відбулася зустріч з представниками НУБіП України і Національного університету Чонбук (Південня Корея)  

У Вроцлаві, Польща, стартувала конференція IROICA

7 червня 2018 року

     У Вроцлавському природничому університеті розпочала роботу 22 конференція IROICA, постійного комітету європейської Асоціації університетів наук про життя, яка об`єднує представників офісів міжнародних відносин.    З вітальним словом до учасників звернулись проф. 

НУБіП розширює міжнародну співпрацю: підписана угода з Університетом Сент Іштван (Угорщина)

7 червня 2018 року

     6 червня 2018 року відбулася зустріч керівництва Національного університету біоресурсів і природокористування України з проректором з міжнародної діяльності університету Сент Іштван, м. 

Студенти-енергетики – активні учасники міжнародної студентської наукової конференції «Сучасні аспекти виробничої інженерії» у Варшаві, Польща

7 червня 2018 року

     У Варшавському університеті наук про життя 6 червня розпочала роботу XXVII Міжнародна студентська наукова конференція «Сучасні аспекти виробничої інженерії». Конференція представляє аспекти виробничої інженерії у сільському господарстві в тій мірі, що вона виходить за межі стандартни 

НУБіП України – Pennstate University: розпочалися практичні заняття курсу «Безпека продуктів харчування»

7 червня 2018 року

     На базі НУБіП України вперше проводиться сертифікований курс «Безпека продуктів харчування», викладають який науковці Університету Пенсильванії (США). 

П'ятниця
8.06.2018

Газета «Голос України». Ювілей флагмана агробіологічної освіти

8 червня 2018 року

     У 35-тисячної родини студентів і викладачів Національного університету біоресурсів і природокористування — ювілей. 

Викладачі кафедри іноземної філології і перекладу взяли участь у «Днях аграрної освіти і науки Франції в Україні 2018»

8 червня 2018 року

     За ініціативи Посольства Франції в Україні й НМЦ «Агроосвіта» та сприяння Міністерства аграрної політики та продовольства України, Міністерства освіти і науки України з 29 по 31 травня вже вп’яте відбулися традиційні «Дні аграрної освіти і науки Франції в Україні», які стали спільною  

Діджіталізація управління земельним банком агрохолдингу: факультет землевпорядкування розвиває співробітництво із МХП

8 червня 2018 року

     Один із найбільших вітчизняних агроіндустріальних холдингів «Миронівський хлібопродукт» (МХП) системно впроваджує стратегію діджиталізації виробництва. 

Розширення формату співпраці з Чеською республікою

8 червня 2018 року

    15 березня 2018 року НУБІП відвідали професор Регіональний центру токсичних речовин в довкіллі (РЦТРД) університету Масарика Іван Голубек та професор Міхал Марек - директор науково-дослідного інституту Глобальних змін Чеської академії наук з метою обговорення перспектив співпраці в науці та освіті. 

Субота, неділя
9-10.06.2018

«Смачна і запашна» міжнародна виробнича практика студентів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

9 червня 2018 року

  Згідно Положення про проведення міжнародного практичного навчання найкращі студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, пройшовши співбесіду з організацією-партнером НУБіП України  

Викладачі кафедри фінансів взяли участь у дослідницькій конференції «Взаємодія фіскальної та монетарної політики»

9 червня 2018 року

     Пройшла щорічна дослідницька конференція «Взаємодія фіскальної та монетарної політики», організована Національним банком України спільно з Національним банком Польщі за підтримки уряду Канади та Київської школи економіки. 

АНОНС. 10 червня о 12-10 дивіться фільм про 120-річчя університету в ефірі 5 каналу

10 червня 2018, 12:10

10 червня 2018 року (неділя) о 12-10 дивіться фільм про 120-річчя університету в ефірі 5 каналуПрес-служба НУБіП України 

Аспірантка кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті Олександра Пархоменко – абсолютна чемпіонка Європи з радіоспорту

10 червня 2018 року

     Аспірантка кафедри соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті, майстер спорту України зі спортивного орієнтування, заслужений майстер спорту України з радіоспорту Олександра Пархоменко виграла чотири дисципліни зі спортивного радіоорієнтування і радіопеленгац 

Міжнародна співпраця лісівників університету за програмою Erasmus +

10 червня 2018 року

     Ганна Лобченко, старший викладач кафедри відтворення лісів та лісових меліорацій ННІ лісового і садово-паркового господарства повернулася із викладацького наукового стажування за програмою кредитної мобільності Erasmus+ у Південно-шведському лісовому дослідному центрі на базі Шведського університету ага 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook